Markoss Posted June 16 Share Posted June 16 Dobro drugo poluvreme, ali su se Englezi svesno povukli. Ne znam zasto, verovatno je odgovor u debilnosti Sautgejta. Svakako, to ne umanjujr cinjenicu da smo bili dobri i da smo im bas uterali paniku u jednom trenutku. Steta sto Jovic ono nije primio, jer je to doslovno zicer, ali decko je ceo zivot takav - uvek mu malo fali. Ilic i Mladenovic dobre izmene, steta sto nije i Samardzic usao umesto Sergeja. Sve u svemu, ovo se brzo arhivira i sad fokus na dve vaznije utakmice. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted June 16 Share Posted June 16 Ilic i Mladenovic moraju poceti sledecu. Pavlovic standardno dobar. Sergej je bivsi igrac… Steta, mogli smo lagano do boda da je Piksi sklopio tim kako treba. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
holden c. Posted June 16 Share Posted June 16 Resili nas Englezi kao svojevremeno prajm Italijani sto su radili - rani gol, posle cekalica i razvlacenje do kraja. Nema ovde bog zna sta da se vidi kod nas, i dalje je to standardna piksijevska divljina. Opet, imajuci u vidu nase realne domete, nije bilo ovo tako lose, mislim da vi trebalo da se pokoljemo sa Dancima i Slovencima za prolaz dalje (i casno ispadnemo : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted June 16 Share Posted June 16 Srbi se šepurili pa dobili šamar treba biti naslov. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted June 16 Share Posted June 16 Kakve fotelje u studiju PTC-a, Bog te video. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted June 16 Share Posted June 16 6 minutes ago, Ledd said: Gospodin Sautgejt nam je dozvolio da igramo fudbal. Ukratko. ....a mi smo iz pristojnosti odbili 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted June 16 Share Posted June 16 Gde se, bre, iskljucuje dupeuvlakivac? Spoiler https://sportal.blic.rs/fudbal/reprezentacija-srbije/euro-2024/srbija-je-mogla-i-morala-bar-do-remija-na-startu-euro-belingem-doneo-pobedu-englezima-ali-orlovi-s-ovakvom-igrom-prolaze-grupu/2024061523343284724 PS. Tri, penala za nas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasha arsenal Posted June 16 Share Posted June 16 Moglo je ovo drugo poluvreme da se iskoristi za nešto više pošto su Englezi igrali ispod nivoa.Kao što je neko napisao već,sa 50% od onoga šta mogu.Videćemo šta će biti dalje.Mene najviše plaši Piksi i njegova taktika. Koliko mi ide na živce Aca sa teatralnim prenošenjem utakmice.U nekim trenucima podiže ton a situacija totalno opuštena.Težak folirant. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted June 16 Share Posted June 16 2 minutes ago, alpaka Bereta Sida said: U zivotu nisam vidio da ekipa sa ovoliko talenta igra ovako jadan fudbal. Drugo poluvrijeme nabijanje lopte ko da su prime Stoke, a ne ekipa sa ogromnim brojem igraca top klase. Kane ko Dzeko za reprezentaciju nakon sto je noc prije s Pjanicem pio do 7 ujutro u kafani, Foden vise gledao da krade vrijeme nego da napravi nesto konkretno. Njemacka bi ovako teretnog i sporog protivnika rastavila gore nego Skote iako imaju manje individualnog kvaliteta d Engleza ali zato jedno 50 puta boljeg trenera. Srbija jalova jebi ga. Bez Tadica ocito niko nije nista u stanju kreirati, a na centarsuteve protiv ovakve fizikalne ekipe nece ici. Vidjet cemo kako ce izgledati protiv Slovenaca i Danaca. Nisi gledao onda Engleze u poslednjih 20 godina. Bili su oni igracki bolji, a igrali lošije. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted June 16 Share Posted June 16 Gudelj mi je kao light SMS, vazda hajpovan, deluje fudbalski, velika ocekivanja od njega, ali bukvalno nista. I to ne samo veceras, nego otkada ga pamtim. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted June 16 Share Posted June 16 Mladenovic je Roberto Karlos za Kostica. Decko je svaki put odigrao vrhunski kad je dobio priliku, a dobija je na kasicicu jer ovaj potonji ima status bozanstva kod Piksle iako je poslednje dve godine cepanica klasicna. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted June 16 Share Posted June 16 Kako smo se nadali, dobro smo se udali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 16 Author Share Posted June 16 5 minutes ago, Drug Crni said: Dobro veče. Zamoliko bih moderaciju da ubuduće ne zajljučava topk Grupa C dok traje utakmica Srbije. Želim da pišem na topiku koji nije navijački. I nije mi namera da provociram ove "cela nacija je reprezentacija" forumaše. Možda i nisam jedini forumaš sa ovakvim rezonom,a i da jesam molim da mi se izađe u susret. Tema je zaključana upravo da ne bi se pisalo na dva mesta, i za tim nema potrebe. Topik nije navijački i svi imaju apsolutnu slobodu da pišu ono što misle. Još samo da ti kažem ovako javno, ono "tipićno srpski", neće biti više tolerisano. Ovde smo da uživamo u fudbalu, u redu je da imamo različite stavove, pa da se i posvaďamo, ali neki standardi se moraju sačuvati, a to takođe podrazumeva da je i generalizacija, posebno kada su u pitanju nacije i narodi (bilo koji), nedopustiva i nije joj ovde mesto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledd Posted June 16 Share Posted June 16 2 minutes ago, Helena said: ....a mi smo iz pristojnosti odbili Fini momci zna se kako prolaze.. 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 16 Share Posted June 16 4 minutes ago, Bugl Khan said: Srbi se šepurili pa dobili šamar treba biti naslov. Nije isto 1 gol i 3 gola komso!Mi smo bili hrabri! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted June 16 Share Posted June 16 (edited) @LeddPa ne znam ja Edited June 16 by Helena 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted June 16 Share Posted June 16 Slovenci više pokazali. Bojim se da će čupanje bit protiv Danske Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panda Posted June 16 Share Posted June 16 Moram i ja Mladenovića da pohvalim, pogotovo što je jedan od retkih za koje znaš šta može da pruži i generalno je konstantan. U pozitivnom smislu, naravno. Imamo i konstantno loše koji nikako da nas iznenade nečim solidnim, jbg. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
elmulinho Posted June 16 Share Posted June 16 Je l se ona ukradena zastava racuna u 1:1 sada? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted June 16 Share Posted June 16 Najlošija i najnesadržajnija utakmica prvenstva do sada. Za ovo "zasluge" najviše idu Engleskoj. Stvarno je Sautgejt zločin koji traje prema ovoj darovitoj generaciji njihovih igrača. Videli smo večeras na terenu 21.igrača koji igraju i jednog koji se poigrava. Džud Belingem je klasa iznad svih. Imponuje lakoća sa kojom igra,pleni i dominira na terenu. Majstor i po. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted June 16 Share Posted June 16 3 minutes ago, Don Dusko said: Nije isto 1 gol i 3 gola komso!Mi smo bili hrabri! Zidarska od lika sa JNA tetovažom Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted June 16 Share Posted June 16 Dok nama počinju igrači koji igraju rekreativnu ligu nema pomaka na bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted June 16 Share Posted June 16 Tuga od objašnjenja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elmulinho Posted June 16 Share Posted June 16 Iskljucio sam se na sekund, o kakvoj patki i zecu ovi pricaju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
diego Posted June 16 Share Posted June 16 (edited) Mozemo da pljujemo Piksija koliko hocemo, Englezi izbacuju panicno u krompiriste loptu celo drugo poluvreme, prvi favoriti turnira. Stisli smo ih kao Mancester Siti Sefilda. Retko smo u proslosti tako odigrali dominantno sa top ekipom, mozda nismo ni protiv Portugala, osim sto nam je danas falio gol. Edited June 16 by diego 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts