Manoly Posted August 3 Share Posted August 3 Ne mogu da pokrenem link koji je jolega cigan poslao, pa ne gledam. Ako je teren takav kakvim ga opisujete, uz ove "prinudne" rotacije, najvaznije je dobiti ovo kako znamo i umemo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мџе Posted August 3 Share Posted August 3 Tekstiliac igra bolesno dobar presing. Alal vera za ekipu to ranga. Svi su agilni bukvalno. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted August 3 Share Posted August 3 Ma ne mogu da gledam vise Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted August 3 Share Posted August 3 11 minutes ago, Guru said: Ovo je u posedu 3-2-2-3 sa Seolom, Spajićem i Lekovićem pozadi, Kangom i Stojićem kao double pivotom (WTF!?), Ivanićem i Hvangom kao ofanzivnim veznim, Prucevim na desnom krilu, Milsonom na levom i Šerifom kao centarforom... Reklo bi se postava u skladu sa stadionom na kome se igra. Ja bas pre par minuta pomislio kako ne mogu da skontam kako stojimo na terenu ali sam to pripisao losem uglu kamere i mom slabijem vidu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted August 3 Share Posted August 3 Godina je 2024. Timovi jos imaju dresove bez prezimena igraca. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted August 3 Share Posted August 3 1 minute ago, Manoly said: Ne mogu da pokrenem link koji je jolega cigan poslao, pa ne gledam. Ako je teren takav kakvim ga opisujete, uz ove "prinudne" rotacije, najvaznije je dobiti ovo kako znamo i umemo. Ona stranica je dobra, ali dosta puta je u sporu sa antivirusima pa ne radi. Probaj ovde na jednom od ovih linkova https://livetv800.me/enx/eventinfo/216584975_tekstilac_odzaci_crvena_zvezda/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bad Posted August 3 Share Posted August 3 Just now, Manoly said: Ne mogu da pokrenem link koji je jolega cigan poslao, pa ne gledam. Ako je teren takav kakvim ga opisujete, uz ove "prinudne" rotacije, najvaznije je dobiti ovo kako znamo i umemo. Propustio si 30 minuta ničega, tako da bolje sto ne gledaš. Seol ne igra levo maltene uopšte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted August 3 Share Posted August 3 1 minute ago, Мџе said: Tekstiliac igra bolesno dobar presing. Alal vera za ekipu to ranga. Svi su agilni bukvalno. S tim da mi maksimalno pomažemo sa sporom igrom i pasovima najbližem igraču. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted August 3 Share Posted August 3 Jedini pozitivan utisak do sada Milson vidi se da zna, uradio bi mnogo vise da ima pomoc na boku. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted August 3 Share Posted August 3 1 minute ago, TB Told said: S tim da mi maksimalno pomažemo sa sporom igrom i pasovima najbližem igraču. Ma dobru, Kanga tu i tamo poveže nekoga sa golom korner zastavicom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted August 3 Share Posted August 3 2 minutes ago, Мџе said: Tekstiliac igra bolesno dobar presing. Alal vera za ekipu to ranga. Svi su agilni bukvalno. Mnogo više vremena ima odbrambeni igrač za korekciju pozicije jer napadač mora barem 2-3 puta više da pipne loptu da je smiri po ovakvom terenu. Užasan je teren, bukvalno kao oranica izgleda a deluje i da je manji dosta pa je lakše odbrani da pokrije. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted August 3 Share Posted August 3 Jovanović i Puma mu sede na klupi dok desno igra Prucev....odakle je njega izvukao da mi je znati...I umesto da uigrava tim, da pravi minimalne promene, on izvlači neke igrače i pravi promene koje ne radi ni na treningu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejn Posted August 3 Share Posted August 3 Auuu, kakva je ovo rupa. Retko se to viđa. Igra je katastrofalna, ali katastrofalna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted August 3 Share Posted August 3 4 minutes ago, atmsfr lnČ said: Jedini pozitivan utisak do sada Milson vidi se da zna, uradio bi mnogo vise da ima pomoc na boku. Pa meni i ne bas, igra isto sto i Puma samo na drugoj strani terena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted August 3 Share Posted August 3 (edited) Lebe mekani kako Šerif puca, kao pvo šta promaši jbt život. Edited August 3 by Knipex Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted August 3 Share Posted August 3 Seul je u karijeri igrao mnogo pozicija i sa leve i sa desne strane i u sredini ali nikad kao štoper. Miloje izumitelj. Šerif Samson Endijaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted August 3 Share Posted August 3 4 minutes ago, atmsfr lnČ said: Jedini pozitivan utisak do sada Milson vidi se da zna, uradio bi mnogo vise da ima pomoc na boku. U prva tri poseda sam ja pri sebi potvrdio ono što sam video na highlightsima. Sporiji je nego što se u prvi mah čini (u 2-3 navrata nije uspeo da pretrči desnog beka). Ali je zato vrhunski tehničar i dribler. Kontrola lopte odlična. Ume da stvori višak. Ovo sad pre par minuta kako je uštopao loptu posle pasa Hvanga, to sad Šerif stop puta da pokuša, odbila bi se ko od drveta svaki put 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted August 3 Share Posted August 3 1 minute ago, Knipex said: Lebe mekani kako Šerif puca, kao pvo šta promaši jbt život. Nerealno da ovoliko uspe da prebaci gol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted August 3 Share Posted August 3 Just now, СтелаРоса said: Nerealno da ovoliko uspe da prebaci gol Ispucao je brat kao da je gol za ragbi Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted August 3 Share Posted August 3 Kangin sut je najprecenjenija stvar u poslednjih deset godina. Dao je 2-3 dobra gola, ali mu je 200-300 suteva ovako izgledalo 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted August 3 Share Posted August 3 14 minutes ago, Knipex said: Samo čekam kad će da nam ga uvaljaju iz nekog odbitka ili da odskoči lopta od ovu oranicu od terena... Zamalo... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted August 3 Share Posted August 3 (edited) BEZIDEJNO. Sahraniše nas vajna pojačanja. Crvena Zvezda klub koji i posle 10 godina igranja u Evropi sastavi tim koji za 45 minuta Tekstilcu ne stvori šansu. Kraj vica. Edited August 3 by Čočo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
prolup Posted August 3 Share Posted August 3 Je li Seol tanji u napadu ili odbrani? Šta smo mi čekali i pogledali kad će na teren. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted August 3 Share Posted August 3 19 minutes ago, Guru said: Ovo je u posedu 3-2-2-3 sa Seolom, Spajićem i Lekovićem pozadi, Kangom i Stojićem kao double pivotom (WTF!?), Ivanićem i Hvangom kao ofanzivnim veznim, Prucevim na desnom krilu, Milsonom na levom i Šerifom kao centarforom... Reklo bi se postava u skladu sa stadionom na kome se igra. Šta god je smislio ovaj genijalac, to je jedno govno od taktike. Prvu šansu i jedinu smo imali u 40-om minutu i to 2m preko gola. Selo ide tragom ostalih pojačanja.. Kakav genijalac pa da je Tekstilac potrošio tolike pare bilo bi 3:0 dosad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MishaZvezda1983 Posted August 3 Share Posted August 3 (edited) Pecat trenera. Cele pripreme prosao sa ekipom, a ekipa mu lici na nulu. Na sramotu . Ja bih mu zalepio otkaz jos veceras ako izgubi ili ne pobedi. Dve polusanse sa 45 minuta. Strasno. Edited August 3 by MishaZvezda1983 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts