Don Dusko Posted July 20 Share Posted July 20 Konacno neko da reaguje kako bi spic trebao da reaguje u ovim situacijama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted July 20 Share Posted July 20 Kako je delovao brazilac ako izuzmemo taj gol? I kakav je utisak ostavio Puma? Link to comment Share on other sites More sharing options...
najoštrija olovka Posted July 21 Share Posted July 21 dao gol i setkao se po terenu. uticaj na igru 0. Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted July 21 Share Posted July 21 Dobra utakmica juce od pocetka do kraja. Cak nije bilo ni cuvenog Milojevog zatvaranja utakmice posle 2:0, nego se nastavilo sa napadima, a za pohvalu su i izmene i sansa mladjim igracima. Od novajlija Dalsio i Ilic su mi ostavili najbolji utisak. Prvi sa dugim loptama i dodavanjima unapred, to moze biti bas mocno oruzje i sad razmisljam kako je steta da nemamo nekog brzog gonzalesa napred poput Bukarija koji bi mogao da profitira od njegovih lopti. Ilic odlican tehnicki, kretanje, pregled igre, sve super. Kod njih dvojice mi je za sada znak pitanja koliko ce moci u evropskim utakmicama. Djiga mi je bio dobar, deluje bas dominantno u nasoj ligi. Mimovic je momak s kojim mora mnogo da se radi da bi postao dobar igrac, pre svega da ne centrira cim dodje u poslednju trecinu terena jer je to protivno modernom fudbalu. Ako ne promeni takvo razmisljanje i takav stil fudbala ostace na nivou nekog Gobeljica. Sto se tice Pume on jeste ostavio najbledji utisak. U utakmici u kojoj smo stvorili mnogo sansi on se najmanje istakao. Vidi se da ima brzinu i dobru kontrolu lopte, ali ako ce stalno zalamati u sredinu i davati pas unazad brzo ce proci kao Mouce. Serif konacno sa dobrom realizacijom, mada je ponovo imao neke promasaje i komicne poteze, ali niko ni ne ocekuje da ima 100% uspesnost realizacije. Odlicno je sto se Bruno odmah upisao u strelce, jer ume da bude nezgodan period prilagodjavanja za igraca koji dolazi posle priprema u novi tim. Ovako je odmah sebi kupio poverenje kod trenera, saigraca i navijaca. Levi bek nam je hitan. Kod Rodica se bas vidi da igra maksimalnom stednjom energije sto nadoknadjuje iskustvom i dobrim postavljanjem. To je nesto sto u nasoj ligi moze da prodje jer nema ni protivnika ni krilnog igraca koji ce ga kazniti. Ali za vece ambicije prosto morao imati bolje resenje. U svakom slucaju, lagana pobeda, los protivnik, a cekamo kvalifikacije da vidimo stvarno stanje stvari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 21 Share Posted July 21 (edited) 11 hours ago, Don Dusko said: Konacno neko da reaguje kako bi spic trebao da reaguje u ovim situacijama. Jeste da je prvi meč i jeste da je Jedinstvo, ali zaista raduje fudbalska inteligencija koju ima Jovanović. Primio je loptu na sredini, i vukao je do 16, i umesto šablonski da šalje na krilo, drži je taman toliko da se napravi prostor u 16. Ovde su Jovanović i Hvang odigrali školski. Nadam se da ćemo gledati više njih dvojicu na terenu. Duarteu svaka čast, jeste je zakucao. Edited July 21 by Don Juan 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CuaTheTime Posted July 21 Share Posted July 21 1 hour ago, najoštrija olovka said: dao gol i setkao se po terenu. uticaj na igru 0. Drugaciji igrac od Endiaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted July 21 Share Posted July 21 Duarte je postigao gol,dosta od njega za početak. Nije ni 10 treninga odradio sa ekipom,za mesec dana ćemo videti šta može,a šta ne. Sa druge strane,mali Lane postaje miljenik zapada,svaki njegov dribling,trk je ispraćen aplauzom ili hukom. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psycho Posted July 21 Share Posted July 21 Jeste Jedinstvo bilo protivnik, ali pod Milojem naša liga deluje čista rutina. Lopte Dalsija u prostor deluju zaista dobro. Osveženje za naš tim. Dajem bubreg da Hvang ostane još ovu sezonu. Puma neme mnogo dodirnih tačaka sa Bukarijem. Individualno je po mom mišljenju Bukari daleko bolji igrač, videćemo kako će to timski funkcionisati što se Pume tiče. Šerif ako počne da pogađa 2 od 3 zicera, teško će tokom proleća biti naš igrač. Điga odličan, samo da zadrži fokus i tokom jačih utakmica. Mali Lane ima tažu fudbalsku drskost, mislim da je baš dobar potez saradnja sa Milojem u ovim godinama, da proba da smiri ludu glavu i spusti ego dole, kako bi mali napredovao onako kako treba. Bravo, pa idemo dalje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubitelj baklave Posted July 21 Share Posted July 21 (edited) 2 hours ago, najoštrija olovka said: dao gol i setkao se po terenu. uticaj na igru 0. Ne zavlači narod koji nije gledao utakmicu. Nikakvog setkanja nije bilo. Forum trpi svasta , pa i ovu izmišljotinu poput tvog upisa. Utakmica neadekvatna za ocenjivanje bilo cega, Jedinstvo u prvih 11 imalo par jedva punoletnih klinaca, ne znam sta je zamislio Matic, ali ovo nije druga liga, ako se ne pojacaju sa 5,6 proverenih imena, igranje Super Lige će im biti samo obicna avantura ove sezone. Arena da plati navijacima odstetu za katastrofalan prenos. Kamera bez fokusa na deo terena gde je lopta, širok kadar, nit vidis blizu igrače nit ništa. Trebao mi je dvogled za prenos. Da ne govorim koliko ruzno sve to deluje preko Tv. Onaj gol Sherifa bi bio 10x lepsi da je kamera zumirala citavu akciju, ovako izgleda kao gol koji gledas sa vrha desetospratnice. Amateri sa Arene. I ova tortura Arene traje odavno. Edited July 21 by Ljubitelj baklave 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
merosina Posted July 21 Share Posted July 21 Sadik je takodje bio smotan za grobare, pa ode u Spaniju. Videcemo Serifa u ovih 6 meseci kako ce se pokazati. Period adaptacije je prosao, odradio je pripreme, tako da cemo videti sta mozemo da ocekujemo od njega Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted July 21 Share Posted July 21 Dalsio i Luka Ilić su odlični, Puma solidan, Jovanović talentovan ali me plaši da ga Miloje ne "ubije" taktikom. Problem ekipe je naravno na levom beku i na štoperu. Điga jedini tu može da igra ozbiljan fudbal, Stojić da bude neka treća opcija,mora ozbiljan igrač na toj poziciji. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted July 21 Share Posted July 21 Ilic deluje kao brza verzija Ivanica. Steta sto je izasao juce, bio najbolji kod nas. Lanetov mali ima bukvalno kvalitet za prvih 11. Treba da se to iskoristi i da se izgura mali, moze da bude istorijska prodaja. 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted July 21 Share Posted July 21 1 hour ago, Perkos2 said: Dalsio i Luka Ilić su odlični, Puma solidan, Jovanović talentovan ali me plaši da ga Miloje ne "ubije" taktikom. Problem ekipe je naravno na levom beku i na štoperu. Điga jedini tu može da igra ozbiljan fudbal, Stojić da bude neka treća opcija,mora ozbiljan igrač na toj poziciji. Pozicija štopera je zatvorena, tu je još Spajic... pored Djige i Stojica. Seol , Djiga , Spajic, Mijailović, to je po meni zadnja linija tima u jačim utakmicama...Mimovic ce biti bonus u JLS. Napred Šerif i Duarte, videćemo...Serif i pored dosta mana počeo je da pogađa, a uz to je izuzetno jak u duelu, zna da se zagradi i navuče nekoliko igrača na sebe. Po meni neophodno je pojačanje na krilu. Olajinka je status kvo" ne računamo na njega. Puma nije neki brz igrač poput Bukarija i Radonjica, više ulazi u sredinu sa loptom, a isto to radi i Ivanic sa druge strane.. Neophodno je brzo krilo, koje širi napad, sposobno da pretrči odbranu, da ide licem ka golu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CuaTheTime Posted July 21 Share Posted July 21 https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/zvezda-ima-novu-metu-u-vezi-poceli-pregovori-sa-olimpijom-i-elsnikom/487639 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted July 21 Share Posted July 21 Nemam ništa protiv igrača, samo ne znam za koju je ulogu planiran jer smo puni u veznom redu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted July 21 Share Posted July 21 Najvece pojacanje je ostanak Hvanga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted July 21 Share Posted July 21 (edited) 35 minutes ago, Milko Miller said: Nemam ništa protiv igrača, samo ne znam za koju je ulogu planiran jer smo puni u veznom redu. Nisam siguran koliko se Ivanic gleda kao ta desetka za evropske izazove. Ne bi me iznenadilo da ode, prosle zime ga je hteo Milos Milojevic bas, hteo i on da ide, al mu nismo dali. Sad mozda bude drugaciji epilog, ovi nudili 2 miliona tad. Edited July 21 by Markoss Link to comment Share on other sites More sharing options...
29.05.1991 Posted July 21 Share Posted July 21 19 hours ago, СтелаРоса said: Ako se dobro secam Kasalica je imao slican debi, moguce da mu je trebalo i manje vremena da postigne gol Kasalici je trebalo "čak" 73 sekunde da postigne gol na debiju a Duarteu samo 52 sekunde tako da je ipak on rekorder. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikola Posted July 21 Share Posted July 21 Kakav je ovaj Slovenac? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted July 21 Share Posted July 21 1 hour ago, Kosjan Willavić said: Najvece pojacanje je ostanak Hvanga Sumnjam da ce ostati u nastavku sezone ako ne bude plasmana u Ls, tako i djene-djene.. Mada ne pisu o interesovanju mnogo timova za njega, ali radi se o dragocenom igracu, mislim da ce neko baciti udicu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzistrou Posted July 21 Share Posted July 21 (edited) Uh, pusti san. Dečko je opasan igrač. edit. Mislim na Elšnika. Edited July 21 by Dzistrou Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azazelkg Posted July 21 Share Posted July 21 13 minutes ago, Dzistrou said: Uh, pusti san. Dečko je opasan igrač. edit. Mislim na Elšnika. Pišu portali redom da smo se dogovorili... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted July 21 Share Posted July 21 Ček to reprezentativac Slovenije Elšnik? Dobar igrač, bilo bi super ako ima mogućnosti da se dovede. Nadam se samo ne kao zamena za Hvanga jer je Hvang bolji igrač i koncepciono nam mnogo više znači. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted July 21 Share Posted July 21 1 hour ago, Markoss said: Nisam siguran koliko se Ivanic gleda kao ta desetka za evropske izazove. Ne bi me iznenadilo da ode, prosle zime ga je hteo Milos Milojevic bas, hteo i on da ide, al mu nismo dali. Sad mozda bude drugaciji epilog, ovi nudili 2 miliona tad. Elsnik za Ivanica bi bilo sasvim ok po meni, rekao bih da je ovo leto pravi trenutak za prodaju Ivanica. Samo se plasim da neće na kraju biti zamena za Hvanga. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted July 21 Share Posted July 21 2 hours ago, Milko Miller said: Nemam ništa protiv igrača, samo ne znam za koju je ulogu planiran jer smo puni u veznom redu. Ni ja. U teoriji, on bi treblo da igra ovo što i Dalsio. Pisao sam več u toku eura o Elšniku. Jasno mi je da sam u manjini (pa postoji solidna verovatnoča da grešim), ali meni on jednostavno nije neki igrač. Osim dobre levice nema neki izražen kvalitet po mom mišljenju. Nit je kreator u veznom redu, nit je destruktor. Ima i te neke stelt tendendcije sa dugim periodima ničega, gde se nekad desi da tek u 25. minuti provališ da je on zapravo počeo utakmicu. Hajp oko njega je počeo pre par godina. Spominjali su se raznorazni interesenti, ali za sad nisu uspeli da ga prodaju, a nije baš da su ulagali neverovatne napore da ga zadrže. Ako se dobro sječam, lani se je spominjala Bologna za dobrih milion eura, ali na kraju nije prošlo. Ne mogu da tvrdim, ali ova ekipa na čelu Olimpije mi je poprilično sumljiva. Izgledaju kao idealni poslovni partneri za Terzića i neku muljevinu. Videćemo o kakvim ciframa če biti govora, kada se dogovore na kraju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts