Jump to content

FK Crvena zvezda 2024/2025 - Novi pohod na Evropu

Kooineeperk

Recommended Posts

Zenit ima Nina, Alipa, Erakovića, Prada i Čistjakova, stvarno ne znam šta će im Drkušić. Jedino ako planiraju da prodaju nekog od ove dvojice (Alip-Nino) što sumnjam.

Eraković je treći štoper tamo sada i možda bi on mogao nazad ako će Semak više računati na Drkušića.

• Like 1

On 1/2/2025 at 12:56 PM, Ljubitelj baklave said:

dok Arena placa 100 milion po sezoni za Premijer Ligu, koja nema ni blizu gledanost kao utakmice Zvezde

Ja se ne bih u ovo kladio. Ljudi su masovno prešli sa SBB na Telekom baš zbog Premijer lige. Ako bi za koju godinu SBB ponovo uzeo prenos Premijer lige ljudi bi migrirali nazad, koga boli uvo za JSL.

• Like 2

23 minutes ago, Drago said:

Ja se ne bih u ovo kladio. Ljudi su masovno prešli sa SBB na Telekom baš zbog Premijer lige. Ako bi za koju godinu SBB ponovo uzeo prenos Premijer lige ljudi bi migrirali nazad, koga boli uvo za JSL.

To i da je tačno nije ni bitno. Zvezda je jedna utakmica, Partizan ima neku gledanost, ostale utakmice nemaju ništa. Premier liga svaka utakmica je gledana, a derbiji su sigurno mnogo gledaniji i od večitog derbija.

Kada je reč o Drkušiću, nemam problem da se vrati u Zenit posle utakmica Lige šampiona. Očigledno nemamo mogućnost/želju da otkupimo taj ugovor što bi koštalo 4+ miliona evra.

Ono što je problem je da prodaju Đigu a ne dovedu nikog odmah u januaru. Ne vidim kako će moći da se pripremaju za narednu sezonu sa Spajićem, Lekovićem i Milosavljevićem, znajući da Spajić odlazi, a da se Leković zapravo stavlja u izlog ponovo.

Znači ako ne dovedeš nikoga sada, ti letnji prelazni rok dočekuješ sa jednim štoperom koji će imati 18 godina i možda Leković/Đurić, to je po mom mišljenju suludo.

9 hours ago, Milko Miller said:

Kod Drkusica je po meni ključno pitanje koliko je realno da ostaje i preko leta. Ako se već sada zna da Zenit neće da ga pusti za par miliona, onda nema logike da nam igra tudji igrac samo u Superligi gde je sve već rešeno. 

Licno, uvek bih pre izabrao kvalitetnog i pozajmljenog igraca na odredjeno vreme nego sest meseci nekog Lekovica da bi se prodao u Albasete na leto za milion evra koji ce da budu ulupani u nekog Rasida Sumailu. 

Na kraju krajeva, po nekim najavama, Djigu hoce sad da prodaju, Lekovica isto hoce da uvale Spancima, Spajica isto teraju vec preko medija. Koja je tu razlika izmedju njih i Drkusica, ako nijedan nece biti tu za kvalifikacije LS? 

Po mom misljenju, veci problem sa Drkusicem je sto objektivno nista nije pokazao sem da se povredjuje na svakih sedam dana. Nejasno, jer je bio odlican na EP, ali sta je, tu je. U skladu s tim bih mu se zahvalio, al opet kad pogledam da su mu konkurencija Spajic i Lekovic...

Idealno bi bilo da vec sad dovedu stopera, ali i to su preko medija krenuli da spinuju da ce Milosavljevic da dobije sansu, koji je talentovan decko, ali daleko trenutno od kvaliteta Zvezde. Umesto da sad iskopaju novog Djigu.

Mislim da bi nam dobro dosao jedan iskusniji stoper koji ce voditi ekipu iz zadnje linije. S obzirom da nam je golman mali Gutesa, bekovi Mimovic, Seol, pominju se jos neki klinci na bekovima, Lekovic, Milosavljevic... Spajic se nije bas pokazao kao pravi vodja osim kada je trebalo napusavati tastatura navijace, neprihvatljivo je da kapiten i jedan od najiskusnijih igraca pravi onakve greske pred svojim golom i unosi nemir u celu ekipu. Bas nam fali jedan Dragovic nazad.

Preminuo je Dušan Maravić. Jeste ostavio trag u Zvezdi i osvajač je zlatne olimpijske medalju 1960, ali ja mislim da ga ljudi možda i više pamte po funkcijama koje je imao u FIFA i UEFA. Možda i jedan od poslednjih koji je bio visoko pozicioniran u krovnim savezima, sa naših prostora.

https://www.danas.rs/sport/preminuo-legendarni-fudbaler-crvene-zvezde-dusan-maravic/

• Like 1