Jump to content

FK Crvena zvezda 2024/2025 - Novi pohod na Evropu

Kooineeperk

Recommended Posts

Maksimović je Yamal isto koliko i moj komšija Pera što peva ujutru kad se tušira Mick Jagger 

Talentovan je mali ali hajp i manjak skromnosti su uvek negativne stvari za nekog ko još maltene iz puberteta izašao nije

Utakmica kao protiv Monaka, gol i blagi nalet nas je slagao da imamo egal utakmicu a na poluvremenu se onda pojavi druga ekipa, i naša i protivnička. Ako večeras bude 5 kao protiv Monaka biče još i dobro.

Rodića i Krunića ne želim više minut da gledam u našem dresu, štetočine dve.

Edited by lansky

2 minutes ago, Zadnji vezni said:

Čoveče ne može ti ovo igrati Maksimović trenerski dunster u Jbt!!!

Dete ti je krivo za dva gola zato što si ga gurnuo tamo gde mu nije mesto vezaro.

Zaštitni znak Milojevića je menjanje pozicija igrača bez bilo kakvog smisla. 

• Like 3

Samo duduk može staviti maksimovica na levo krilo a iza njega rodica. Maksimovic ni ti može napred da probije ni ti da brani prostor.  I sad je uveo Milsona na krilo i Maksimovica sklonio.

Covek ne poznaje svoj tim i mogućnosti igrača, ja drugo objašnjenje nemam.

• Like 1

3 minutes ago, Čočo said:

A nije valjao Bahar. Bar se u LŠ nismo brukali i igrali smo muški. 

I to kad se nismo brukali smo osvojili samo jedan bod, a pre toga 2 grupne faze 4 i 3 boda.

A što se brukanja tiče, poraz od Čukaričkog, Voždovca i Partizana za polusezonu i nerešeno sa TSC-om na našem stadionu. I brdo pobeda koje smo porodili golovima Mijatovića pred kraj utakmice.

• Like 2
  • Ha-ha 3

Cisti primjer kako se takticki gubi utakmica. Vrhunske ekipe brzo uvide gdje je rupa u postavci. 

Ja sam prvi kritikovao Maksimovica al realno nije on kriv sto je na mjestu koje ne moze igrati a ni glumiti da moze zbog svog neiskustva. Mkasimovic moze igrati samo ofazivnog veznog ili da ne igra.

• Like 2

Just now, No name said:

Samo duduk može staviti maksimovica na levo krilo a iza njega rodica. Maksimovic ni ti može napred da probije ni ti da brani prostor.  I sad je uveo Milsona na krilo i Maksimovica sklonio.

Covek ne poznaje svoj tim i mogućnosti igrača, ja drugo objašnjenje nemam.

Objašnjenje je da je čovek trenerski duduk i nemač pojma.

To ti je prosto i okom vidljivo objašnjenje.Svaka jebena utakmica sa sobom nosi ovakav neki fejl.

Ovo što igra ovaj mučenik Krunić je par stepenika ispod Gume Bogdanovića ili pak Srnić Slavoljuba.Bruka i sramota kako izgleda čovek na terenu.

Naravno za to našeg trenwrčinu boli kita.On je zacemwntiran poput Kapitena i Rode neimara.

• Like 2