Jump to content

FK Crvena zvezda 2024/2025 - Novi pohod na Evropu

Kooineeperk

Recommended Posts

Kod 1-0 i u početak 2 pol smo ušli odlično,hrabriji,odlučnije,držali i loptu u nogama,ali vrli Rade sa debilnom intervencijom nas je isekao skroz , njih očepio i to je bilo to.

Za potpuni brodolom su se pobrinuli hitri Spaja i nespremni Drkuša.

Sve u svemu ,nisam odavno gledao ekipu koja je poklonila protivniku 4 gola a mogla je još koji.

Psihologija i fizika kao i taktika su danas sve u fudbalu ,sve ono što mi nismo imali večeras,a bojim se i kroz celu ovu LŠ.

Edited by Zadnji vezni
  • Like 2

Najbolji opis ovoga veceras je da smo rutinski pobedili sami sebe.

Inter je hteo da pobedi 1-0, ali mi smo rekli da je to malo, bolje 4 komada.

Greske Spajica, Krunica i Drkusica su ili pomracenja mozga ili amaterizam ili oba.

Bravo za ne toliko ucinak Maksimovica koliko nacin na koji taj decko igra. Ne koci napad, ne solira, veoma svestan pozicije saigraca, odmah nastavlja napad i osvaja prostor kretnjom.

Djiga je odjednom postao Marcell Desailly. 

Ostalo nije ni za pomenuti. Od Glazerovog postavljanja, preko amaterskih gresaka, sve do izmena koje nemaju nikakvu logiku.

Hocu da gledam Maksu stalno. Znam da ce probati da ga utope odmah, ali barem polusezonu.

• Like 6

Milojevic  se nije proslavio izmenama. Nadam se da je Spajic ovim izbugio reprezentativni status. Nadam se da cce ostati  i bez trake. Ko koga ovde zajebava vise. Skalp treba da radi kod struke. Maksimovic utisak veceri. Decko je ostavio u senci sve ostalo. Bravo Maksimovicu! 

• Like 3

Sami sebi smo pljunuli po jednom sasvim solidnom izdanju. Sramotne individualne greske sa kojom postavka na terenu nema nikakve veze. Za vecinu igraca je ovo najveca utakmica koju ce odigrati u karijeri i izadjes na teren uplasen, dekoncentrisan ili sta vec, pa sramota. I to ajde da je jedna dve greske, nego mi primimo cetiri komada iz nasih gluposti i bar jos toliko istih gresaka smo napravili. Spajic i Krunic su vec gresili pre krucijalnih gresaka. Ne znam sta im se desilo stvarno. Milojevicu mogu da zamerim jedino Olajinku koji je 90+ minuta bio igrac manje, kao i sulude izmene. Steta stvarno, ovo je trebalo biti otprilike 2:1 za Inter i da bude pozitivan utisak.

• Like 1

Nisam ljut na tim, u LS se kaznjava neznjanje.

Djiga i Maksimovic su ono sto treba pohvaliti, ima jos dosta toga naravno, ali treba reci da su pojave poput Krunica i Spajica one koje izazivaju u coveku ono najgore, a tuzno je sto ce ih forsirari do kraja, do potpunog ambisa.

• Like 2

Nismo najgore prošli večeras :default_coffee: Salcburg izgubi od Bresta kući 0:4. Barselona se igrala Jang bojsima 5:0. Slovan rutiniran od Sitija kući 0:4 a Dortmund razguzio Seltik 7:1.

• Like 1

Just now, Knipex said:

Nismo najgore prošli večeras :default_coffee: Salcburg izgubi od Bresta kući 0:4. Barselona se igrala Jang bojsima 5:0. Slovan rutiniran od Sitija kući 0:4 a Dortmund razguzio Seltik 7:1.

Dinamu preživeo rekord.

KRUNIC, ELŠNIK, SPAJIC....Ovim redom mi ne bi više videli terena ni lopte.

Sramno da sramnije ne može biti.

Ja ne mogu da verujem da ovi igrači ne poseduju elementarne stvari,  kao što su prijem i predaja lopte, I da može lopta da se preda i sa jednim ili dva dodira, a ne da se opipava 10 puta.

Ovo se uči u pionirima.

Milojević i izmene???? Maksimovic za Ilica, dok krunic orgija po terenu 90 min. Olajinka 90 min.

Graditelj rodić ušao da brani 5-0...Bravo

• Like 1

Kod Makse mi se najviše sviđa što i u ovim godinama igra moderan fudbal, ne zanima ga da pomisli da vrati loptu nazad, samo napred cepa, a ima neverovatnu sigurnost. To se u našem fudbalu ne viđa.

• Like 10

Ja ovo nisam video u zivotu.

1. gol Krunic gleda dal je ugasio sporet,

2. gol Glazer bira stranu ko za penal, ostaje na krivoj nozi i prima gol u svoj ugao,

3. gol Elsnik pocetnicki gresi, Glazer opet prima gol u svoj ugao sa 25m,

4. gol Krunic umislio da je Pirlo,

5. gol Spajicu uspelo sto je pokusavao celu utakmicu,

6. gol Drkusic se zalece ko june.

Neverovatno, IQ u minusu, da nisu fudbaleri radili bi u rudniku.

• Like 4

Nije ovde Milojevic kriv. Nisam njegov fan, ali ovo su igraci individualnim glupostima prodali. Elsnik pravi glup faul, Glazer prima u svoj ugao, onda Krunic prodaje loptu (pre toga isto jednom mogao, a onda u sledecem napadu isto prodaje), pa zatim i Spajic kiksa (nakon sto je u prvom poluvremenu na identican nacin to prodao), i za kraj Drkusic glupo uklizava.

S tim da su meni greske Spajica i Krunica daleko gore od ovih ostalih. Bas nonsalantno, kurcevito, a nicim potkrepljeno. Krunic je i protiv Benfike zasrao onaj prvi gol, evo i sad direktno. Nazalost, mi zamenu na toj poziciji i nemamo, iako imamo 42 krila, tako da se nadam da je samo do fizicke spreme. 

• Like 5

Ne secam se da je Stamenic pravio ni blizu greske kao veceras Krunic i Elsnik. Igrao je poprilicno sigurno, mozda nije pravio cesto visak, ali se nije ni glupirao pred svojim golom. Steta sto smo ga prodali, jer verujem da bi nakon prosle sezone bio jos bolji i naravno iskusniji. Ovaj nivo fudbala ne trpi igrace kojima treba puno vremena da proslede loptu saigracu. Elsnik je prespor, a Krunic cesto ima par dodira viska sa loptom. Mali Maksimovic igra jednostavno, ako moze iz prve moze, ako ne primiris loptu i sto pre odigravas. 

• Like 1

Opet Krunic ono što sam juče napisao. Treba mu 100 godina da se resi lopte. To u domaćoj ligi naravno nema posledica, u LŠ ce uvek da te košta. Ali opet možemo da filozofiramo koliko hoćemo, na kraju je razlika u kvalitetu jasna. 

• Like 1

1 minute ago, fradler said:

Kad malo bolje razmislim, Krunic nas je i u prvoj LS utakmici sjebao. Covek vise nema mesta u reprezentaciji BiH, o cemu dalje da govorimo

To je nasa zamena za Hvanga.

Zakuvao je Elsnik jer je izgubio loptu u opasnoj zoni, jer je gospodin carinio loptu, a onda se gospodin krunic nadovezao, jer kako drugačije bez njega da prodje. 

Spajic i drkusic rutinski kiks. Spajic celu utakmicu ne može da primi loptu. Drkušic nije bio u stanju celu utakmicu da doda pas, svaki put loše ispucavanje, svaki duel izgubio. Na kraju je dodao šlag na tortu penalom.

Treba sve da ih bude sramota od Djige i Maksimovica.

• Like 1