berti Posted August 29 Share Posted August 29 8 minutes ago, ljutikrilo said: nisam u toku, šta je tu bilo? Zezaš? Pa proguglaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted August 29 Share Posted August 29 (edited) Barselona na marakani...pa to je spektakl...Idemo Milanu i Interu.... Nismo ni svesni u kakvom smo društvu. Što bi reko' Bajaga 'što ne može niko možeš ti' Edited August 29 by No name Link to comment Share on other sites More sharing options...
CuaTheTime Posted August 29 Share Posted August 29 14 minutes ago, ljutikrilo said: nisam u toku, šta je tu bilo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
akisaki Posted August 29 Share Posted August 29 (edited) 50 minutes ago, berti said: Verovatno bez delija u Milanu Zasto? Sad vidim da si odgovorio.Tesko da ce zabraniti dolazak Ultra klanu Edited August 29 by akisaki Link to comment Share on other sites More sharing options...
ljutikrilo Posted August 29 Share Posted August 29 8 minutes ago, berti said: Zezaš? Pa proguglaj proguglah.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted August 29 Share Posted August 29 Terza veli da su odbili 10 milki za Đigu. Nemoj da sledeca vest bude da Điga ide za 4 miliona i 20 posto od sledece prodaje... Ume to tako Terza... 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.J Posted August 29 Share Posted August 29 Ne moze da ne bude pojacanja, ne mogu Hvang i Elsnik sami da iznesu sezonu na centralnom veznom. Mora bar taj jedan zadnji ili centralni vezni. Uvek se radi suprotno onome sto nam treba, kad imamo dovoljno igraca onda daj pakuj, sad kad je ocigledno da nam fali bolja rotacija, nista. Uzas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted August 29 Share Posted August 29 1 minute ago, Dr.J said: Ne moze da ne bude pojacanja, ne mogu Hvang i Elsnik sami da iznesu sezonu na centralnom veznom. Mora bar taj jedan zadnji ili centralni vezni. Uvek se radi suprotno onome sto nam treba, kad imamo dovoljno igraca onda daj pakuj, sad kad je ocigledno da nam fali bolja rotacija, nista. Uzas. Zadnji vezni , a boga mi i u ofanzivno delu sredine terena fali igrač. Tu imamo samo Ivanica, ali on se najbolje s'nalazi levo kada se izvuče... Bek i jedan igrač sredine je neophodan, jer je sezona duga i igra se više utakmica u Evropi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted August 29 Share Posted August 29 In the other news Mičel Donald se vratio u Ajax. Biće trener deci do 10 godina. Mnogo gotivim tog čoveka pa sam morao da objavim 9 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted August 29 Share Posted August 29 Cenim da uzimamo 5 bodova na Marakani, i dva boda u gostima. Dal ce bude dovoljno, bumo vidli. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molina23 Posted August 29 Share Posted August 29 Vele fali nam brzo krilo za kontre, mora Radonjić. A imaš živog Laneta JR u timu. Mali je već sad ozbiljniji sa 17 od onog našeg klipana. Bezobrazan je i baš za velika dela. Gro ekipe se nazire, treba to uigrati i zatezati što pre. Od odlazaka treba pustiti Šljivića na dobru pozajmicu u Sloveniju npr, videti šta sa Prucevim, Degenekom, Đurićem i sličnim viškom igrača. Ostalo bolje da ne diraju ništa nego da vitlaju nešto u minut do 12. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CuaTheTime Posted August 29 Share Posted August 29 5 minutes ago, Molina23 said: Šljivića na dobru pozajmicu u Sloveniju npr Nemoj u Sloveniju ko boga te molim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted August 29 Share Posted August 29 Žena gleda u telefon i osmeh od uva do uva, reko šta te to toliko oduševilo? "Idemo u šoping u Milano dvaput. Odlično." Ne znam da l' da se radujem ili da plačem. 1 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefi88 Posted August 29 Share Posted August 29 1 minute ago, Čvarkov said: Žena gleda u telefon i osmeh od uva do uva, reko šta te to toliko oduševilo? "Idemo u šoping u Milano dvaput. Odlično." Ne znam da l' da se radujem ili da plačem. Tesko da ces moci da kupis kartu regularno msm licno sa svojim podacima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted August 29 Share Posted August 29 1 minute ago, Stefi88 said: Tesko da ces moci da kupis kartu regularno msm licno sa svojim podacima. To i pokušavam da joj objasnim 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted August 29 Share Posted August 29 3 minutes ago, Čvarkov said: Žena gleda u telefon i osmeh od uva do uva, reko šta te to toliko oduševilo? "Idemo u šoping u Milano dvaput. Odlično." Ne znam da l' da se radujem ili da plačem. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi Uchiha Posted August 29 Share Posted August 29 9 minutes ago, Markoss said: Cenim da uzimamo 5 bodova na Marakani, i dva boda u gostima. Dal ce bude dovoljno, bumo vidli. Cenim da cemo pre drmnemo nekoga jednu utakmicu u gostima, verovatno Jangere, nego sto cemo na dve da budemo neporazeni. Pisi tamo 3 boda u gostima. 😄 Jang Bojs je trenutno zadnji u ligi, nemaju pobedu u pet utakmica. Benfika i Stutgart za sada deluju neubedljivo, valjalo bi na pocetku da ih docekamo, ili da gostujemo u Svajcarskoj, takva pobeda bi bila ozbiljan vetar u ledja. PSV deluje kao kaznena ekspedicija, ali su imali lagan raspored u ligi, pa cemo videti. Barsu, Inter i Milan odigrati za dusu, mada daleko od toga da ne moze da se izvuce nereseno, ali bas tesko. Cenim i da cemo najdalje povoljnom ishodu biti na gostovanju Monaku. To mu dodje na nekih 10 bodova. Pakuj. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted August 29 Share Posted August 29 Gledao sam YB protiv Galate, ozbiljan dvomec su odigrali. Doduse Galata je rastrkana banda, ali ipak ima odlicnih individualaca, a ovi su ih dobili u obe utakmice. Delovali su mi mladi momci bolje nego prosle sezone, ali eto u prvenstvu im bas i ne ide. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taratarn Posted August 29 Share Posted August 29 13 minutes ago, Čvarkov said: Žena gleda u telefon i osmeh od uva do uva, reko šta te to toliko oduševilo? "Idemo u šoping u Milano dvaput. Odlično." Ne znam da l' da se radujem ili da plačem. Objasnila ti žena da ti se od svih utakmica najviše ide u Milano 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted August 29 Share Posted August 29 A što se tiče mladih momaka, jbt imam osećaj kao da igramo isto prvenstvo. 1 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted August 29 Share Posted August 29 (edited) 19 minutes ago, Čvarkov said: Žena gleda u telefon i osmeh od uva do uva, reko šta te to toliko oduševilo? "Idemo u šoping u Milano dvaput. Odlično." Ne znam da l' da se radujem ili da plačem. Branimire Nestoroviću nisam te prepoznao. Edited August 29 by mister-no 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 29 Share Posted August 29 1 hour ago, Мџе said: Kaže Terza prelazni rok je gotov. Ni odlazaka ni dolazaka. Hwang ode Hwang ode! 22 minutes ago, Čvarkov said: Ne znam da l' da se radujem ili da plačem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venger Posted August 29 Share Posted August 29 Svidja mi se sto nismo izvukli ove ekipe poput Slovana i Sturma. Da smo njih dobili, ljudi bi tu upisali bodove unapred, pa bi u slucaju eventualnog kiksa bilo da se Sisoje zabunkerisao, nije smeo da napadne Slovan i slicno. Ovo su protivnici po meri za Ligu sampiona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted August 29 Share Posted August 29 42 minutes ago, Čvarkov said: Žena gleda u telefon i osmeh od uva do uva, reko šta te to toliko oduševilo? "Idemo u šoping u Milano dvaput. Odlično." Ne znam da l' da se radujem ili da plačem. Možda Italijani uspeju da zabrane delijama dolazak ali invszija žena iz Srbije na te dve utakmice je nezaustavljiva 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taratarn Posted August 29 Share Posted August 29 Jedno pitanje, taj deo nisam ispratio. Da li u razigravanju igraju 9. i 24., 10. i 23. itd. ili se radi žrebanje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts