Perkos2 Posted 23 hours ago Share Posted 23 hours ago Dočekali amo da i jedan keba uzme mikrofon na severu, šta je sledeće karleuša 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted 21 hours ago Share Posted 21 hours ago Nama treba trener koji pre svega nece biti glup kao kurac i koji ce biti u stanju da razmislja, da sastavi dve recenice i da ne blamira Zvezdu na svakom koraku time sto mu je IQ manji od 80. Sve to je neka osnova da na tom mestu imas coveka koji ce makar neko poverenje da ti uliva, koji ce da razmislja dugorocnije i sa kojim ces imati cemu da se nadas. Sa ovim bahatim sns-ovcem koji napusava novinarke Arene mozemo samo da se valjamo u blatu i da cekamo neku epsku blamazu koja samo sto nije stigla - da bi ga oterali. Ako je vec rizikovano s tim da imamo odbranu kvaliteta Graficara, ne vidim zasto nije rizikovano i sa nekim trenerom u momentu kada imamo plus 20 bodova i kada titulu ne bi izgubio ni Toza da sedne na klupu sad. I na leto ce nam trebati - golman, dva stopera, dva krila i spic. Bice veselo. Prethodna dva prelazna roka su uradjena katastrofalno. Neverovatno mi je da su gledali Milsona i rekli - ok, dacemo 5.000.000 za njega. 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago (edited) 12 hours ago, Todo said: Nama kada izadje Ndaye, nama napad nažalost drastično pada,pritisak, mogućnost da zadržimo duže loptu kada nas pritiskaju...itd. Nismo se mi svesno povukli,već previše smo navikli na njega da je tu. Ne slažem se. Jeste njegov izlazak uticao, ali je povlačenje bilo svesno. Prvo je manji broj igrača išao napred i naši napadački pokušaji su se svodili na dodaj loptu Milsonu/Radonjiću pa neka driblaju, možda nešto i urade. Drugo Partizanu je dopuštano da bez ikakvog pritiska prenosi loptu do naših 40 metara. Pogledaj samo akciju pre penala. Kao što rekoh to je Milojević u svom najgorem izdanju, kada misli da je majstor za privođenje utakmica kraju, pri čemu se uopšte ne obazire na tok utakmice i sastav koji ima. Videćemo da li ima šanse da nešto promeni po tom pitanju Edited 12 hours ago by TB Told 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasha Posted 12 hours ago Share Posted 12 hours ago Odbrana nam je bila baš tanka pogotovo leva strana sva tri gola naše gluposti. Guteša je prenizak za ozbiljnog golmana, Ananu fali defanziva, Silas i Milson jako loši i nadam se da su sa nama završili. Štoperi su mladi i ne treba ih pljuvati i napadati ipak je obojici prvi derbi. Na leto golman, levi bek, dva štopera i bar jedno krilo do kvalifilacija. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted 11 hours ago Share Posted 11 hours ago Milojevic ne zna da prokomenatrise studentske proteste, ali zato zna da napusava novinare, Kuzmanovica, Dudica, imaginarne neprijatelje, da se svadja sam sa sobom na konferencijama i sta sve ne. Od onakvog gospodina i profesionalca iz prvog mandata covek se pretvara u obicnog panja. Sto se tice desavanja na terenu meni je sve bilo jasno u najavi i izjavi trenera kako nismo favoriti. Jok nego ko je? Ja mislim da ne preterujem ako kazem da samo Krunic i Silas vrede kao citava njihova prva postava, a gde su jos Ivanic, Elsnik, Serif... Mi takve protivnike treba na cist kvalitet da rutiniramo 3:0, kao jesenas, ali ako mentalitet nije kakav treba da bude onda ce se desiti 3:3. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted 11 hours ago Share Posted 11 hours ago 9 hours ago, Markoss said: koji napusava novinarke Arene Sta je ovo bilo? Nisam video. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted 11 hours ago Share Posted 11 hours ago 18 minutes ago, СтелаРоса said: Sto se tice desavanja na terenu meni je sve bilo jasno u najavi i izjavi trenera kako nismo favoriti. Jok nego ko je? Ja mislim da ne preterujem ako kazem da samo Krunic i Silas vrede kao citava njihova prva postava, a gde su jos Ivanic, Elsnik, Serif... Mi takve protivnike treba na cist kvalitet da rutiniramo 3:0, kao jesenas, ali ako mentalitet nije kakav treba da bude onda ce se desiti 3:3. Delimično se slažem, ne mora da bude tri razlike, jer to zavisi od raznih okolnosti, posebno što u ovakvim mečevima je sasvim normalno da slabiji protivnik bude motivisaniji. Ono što mora je da se igra kao da želiš da bude tri razlike u skladu sa timom koji imaš, a ne da se povlačiš na svojih 30 metara bez ikakvog razloga. 22 minutes ago, JPM said: Sta je ovo bilo? Nisam video. Izjava nakon meča, ponašao se da kao da mu je ona kriva za ispuštenu pobedu i njegovo ziheraštvo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted 11 hours ago Share Posted 11 hours ago 34 minutes ago, СтелаРоса said: Ja mislim da ne preterujem ako kazem da samo Krunic i Silas vrede kao citava njihova prva postava Moguće, ali zato njihov Ilić pozadi vredi kao naša cela odbrana zajedno, i to je prelomilo meč. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted 11 hours ago Share Posted 11 hours ago Miloje je bas ono sto treba Terzi. Bezmuda ljiga. Uopste, nas klub je slika i prilila sns drzave. Terza kao Vucic, okruzen ljigama kao sto su Miloje, Drkela, Marin, Toza.... Najverniji, kao sendvicari. I jedni i drugi se ponose rezultatima, jedni autoputevima, drugi uspesima u jakoj ligi. Ekonomski, tj sportski tigar. 13 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo21 Posted 11 hours ago Share Posted 11 hours ago Prvo nije dzentlemnski da se istresas na nekoj devojci ili zeni. Drugo Jovana nije bilo koja novinarka, ona je Zvezdu pratila i kada su bili najcrnji dani naseg kluba i uvek je sa postovanjem pricala o Zvezdi. Kada smo prosli Krasnodar plakala je kao malo dete. Kao trece apsolutno nista lose nije pitala Milojevica a on se brecnuo na nju bas bez razloga. Ima mnogo novinara kojima treba zabraniti da udju na Marakanu jer konstantno provociraju, Jovana nikada to nije radila i Milojevic je bas ispao sirovina ne znam koji blazi izraz da upotrebim stvarno biram reci jer je nas trener. 18 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago 1 hour ago, JPM said: Sta je ovo bilo? Nisam video. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago Miloje prema Jovani kao Vucic prema Zaklini. Drzak, bezobrazan, nevaspitan... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago 32 minutes ago, berti said: Miloje je bas ono sto treba Terzi. Bezmuda ljiga. Uopste, nas klub je slika i prilila sns drzave. Terza kao Vucic, okruzen ljigama kao sto su Miloje, Drkela, Marin, Toza.... Najverniji, kao sendvicari. I jedni i drugi se ponose rezultatima, jedni autoputevima, drugi uspesima u jakoj ligi. Ekonomski, tj sportski tigar. Upravo ovo. Terzic se okruzio poslušnicima, koji samo klimaju glavom i služe kao fikusi. Milojević je jedna jajara, koja cuti dok mu mufljuz terzić rasformira odbranu, I umesto njemu da se žali i istakne ga kao krivca on se istresa nad Jovanom . Sram ga bilo. Prodali su sve sto je moglo, a uveli neku decu poput Djurica kome ni bliža rodbina ne zna da li se bavi fudbalom. Bice bačena jedna polusezona da se uvidi da li neko nesto moze od ove ekipe iz zadnje linije, a i da kojim slučajem i mogu nešto opet će se dovoditi kompletna odbrana. Moroni jedni, umesto da ste ostavili bar jednog stopera poput Drkušica da ima od koga da uči ova klinčarija, vi ste sve oterali i prodali, a doveli komplet odbranu Grafičara. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago 22 minutes ago, Čočo said: Nikakvi rezlutati ne mogu da operu ovakvo ponasanje. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago 33 minutes ago, Čočo said: Sraman lik 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago 35 minutes ago, Čočo said: Nije ni ništa strašno, ali svakako je morao biti pristojniji, novinarka mu nije kriva za njegovu nervozu. Vladan je ranije i držao neki nivo, ima i velike zasluge za dobre rezultate poslednjih godina, al ove sezone i on se promenio, sve je gori. Postao je iritantan. Tolike godine je okružen idiotima da to ostavlja posledice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago Nista ovo nije slucajno, samo je predmet minulog rada Terzica i poslusnika oko njega. Naravno, nasravice se price o dsljem rastu fudbalskkog giganta, interesovanjima klubova 5-ce za Zvezdinu decu, velikim transfer planovima u minut do 12 na leto itd... A iza coska vazda vreba raspad sistema, pre svega zbog toga sto je Zvezda opljackana i srozana na toliko planova, jer nemaju veze dobri rezultati u jadnoj dom ligi sa bilo kakvim dugorocnim planom, toga nikad nije ni bilo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taki Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago Bolje bi mu bilo da se istresao na Duartea i Radonjica,naročito Duartea koji onako svjež trčkara,ne pokušava neki presing odigrati,vjerovatno nezadovoljan minutažom,od Radonjica je to i navikao,ono šetkanje u sudijskom produžetku,sramotan pristup,zrelo za tribine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzakala Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago Je li im Keba drzao govor podno severne tribine na kraju utakmice? Sa druge strane malo mi je smesna i komsijiska proslava neresenog rezultata na -21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom Bombadil Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago 3 hours ago, berti said: Miloje prema Jovani kao Vucic prema Zaklini. Drzak, bezobrazan, nevaspitan... Samo je nedostajalo da i Jovana ovom odgovori: “Baš ste opasni.” 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ikac Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago Pod hitno vratiti Glazera u tim da proba da vrati formu iz prošle sezone. Ako nastavi da kiksa onda nam osim cele odbrane treba i golman. Voleo bih i tog Sandovala da vidimo u sledećem derbiju, u principu jedinoj utakmici do kraja sezone sa nekom vrstom pritiska. Ta nova odbrana će se uigravati od 2. kola kvalifikacija pošto je Bode prošao Tvente, pa im je potreban još samo bod protiv Olimpijakosa da nas pređu u onoj trci za direktno mesto. Titulu su već osvojili. Milojević ponovo na udaru, zasluženo, greške u izboru startne postave, nije bilo mnogo bolje ni sa izmenama. Očito nije pripremljena ekipa, ušli kao u bilo koji meč pošto imaju 20 bodova prednosti. Predviđam da će Terza sačekati to prvo ispadanje u dvomeču da ga otpusti ako ne da ostavku sam. To možda uradi i na kraju sezone, zapravo verovatno bi mu bilo pametno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzo23 Posted 45 minutes ago Share Posted 45 minutes ago Bekovi i zadnji vezni! Bez toga svaka iole ozbiljnija ekipa nam daje lagana 2-3 gola. Anan je krater, dok Seola više nema potrebe komentarisati. Užasan igrač. Elsnik i Krunić nisu zadnji vezni. Nemaju veliki radijus kretanja i često se sudaraju. Oni zajedno teško mogu igrati, pogotovo kad nemaju tog osigurača koji bi bio iza njih. Ovi klinci su zeleni ali imaju talenat. Niko preko noći i bez grešaka nije postao igrač. Apsolutno ih treba istrpiti. Bekove i zadnjeg veznog moramo rješiti na ljeto podhitno! Morali smo i sad ali smo se odlučili da dodatno oslabimo ekipu. Milson, Duarte, Radonjic sramotni! Kad su ušli mi više nismo igrali ništa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted 38 minutes ago Share Posted 38 minutes ago 1 hour ago, Ikac said: Pod hitno vratiti Glazera u tim da proba da vrati formu iz prošle sezone. Ako nastavi da kiksa onda nam osim cele odbrane treba i golman. Voleo bih i tog Sandovala da vidimo u sledećem derbiju, u principu jedinoj utakmici do kraja sezone sa nekom vrstom pritiska. Ta nova odbrana će se uigravati od 2. kola kvalifikacija pošto je Bode prošao Tvente, pa im je potreban još samo bod protiv Olimpijakosa da nas pređu u onoj trci za direktno mesto. Titulu su već osvojili. Milojević ponovo na udaru, zasluženo, greške u izboru startne postave, nije bilo mnogo bolje ni sa izmenama. Očito nije pripremljena ekipa, ušli kao u bilo koji meč pošto imaju 20 bodova prednosti. Predviđam da će Terza sačekati to prvo ispadanje u dvomeču da ga otpusti ako ne da ostavku sam. To možda uradi i na kraju sezone, zapravo verovatno bi mu bilo pametno. Sto uopste treba da bude dilema oko trenera? Okrenuo prvenstvo prosle sezone, usli smo u LS, tamo solidno izgledali i ove sezone opet dominantno prvi. Sve to uspeo uz forsiranje mladih igraca da bi Terza mogao da ih proda. Da smo uzeli mozda jos jednu pobedu u LS bilo bi pored ciste desetke u prvom mandatu i desetka u drugom mandatu. Ovako i dalje dobra devetka. Jedino ponasanje pored terena je i meni polako nedopustivo. Neke izjave protiv Kuzmanovica, novinara itd. meni cak ni ne smetaju jer je to cesto reakcija na zlonamerne komentare. Ali ovo protiv novinarke, pogotovo sto je uz Zvezdu vec deceniju, stvarno dno dna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted 8 minutes ago Share Posted 8 minutes ago 28 minutes ago, Milko Miller said: Kuzmanovica Ničim Kuzmanović nije isprovocirao Milojevića. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts