Jump to content

FK Crvena zvezda 2024/2025 - Novi pohod na Evropu

Kooineeperk

Recommended Posts

6 minutes ago, Milko Miller said:

Bilo bi lepo da je to razlog, ali da budemo realni to je njegov modus operandi od pocetka njegove funkcionerske karijere.

jeste, ali sad je malo drugacija situacija

sve njih sada zulja guzica i unovcavace se bukvalno sve sto moze, odmah i sada, jer sutra moze lako da nestane

Edited by NikadProtivKaline

5 hours ago, Čočo said:

Milojević: Radonjić ne igra zbog nezalaganja na treninzima. 

Nezalaganje na treninzima:

Gi-Z6482-Xs-AAra-MM.jpg

Dabogda vam zadnje pare bile koje uzimate sad. Nadam se sa promenom vlasti da će i svi iz kluba od trenera do kriminalca da dobiju Božiju kaznu. Prvi, dabogda ga ni jedan klub nikad ne tražio za trenera a ostali da završe gde im je mesto. U ćuzi. 

Polako kolega, ne stojim na strani kriminalaca ali isto kad se covjek zapita, ne sjecam se sa kojim trenerom je Radonjic imao dobar odnos i da nije bio kaznjen,klupiran ili slicno. Ako je zbog protesta, svi po zatvora zavrsili od srca im zelim,samo se iskreno bojim da  njegove stare dobre navike zbog kojih i igra u Crvenoj Zvezdi a ne u nekom klubu osrednjeg-boljeg ranga iz liga peyice su razlog.

• Like 1

Jbt, na sta smo mi spali. Goreg hohstaplera nismo imali u istoriji kluba, a nekada se zameralo Cveletu sto je valjda bio ministar.

Mene sramota samog sebe, jebe mi se sta govore navijaci drugih klubova. Sada ovo sa Radonjicem. Nije ni bitno da li je zbog toga izostavljen jer sam ubedjen da bi najebao ko god od igraca da otvorenu podrsku studentima. Tu nema dileme. Ja samo ne znam da li je u tim delijama ostalo zrno samopostovanja, neceg sto ne moze da se kupi, proda... Ovo se sve teze podnosi, ovo je agonija. Pred tvojim ocima ti neko otima i gazi uspomene, unistava ti delove zivota...

• Like 3
  • Love 1

3 minutes ago, Steve Gerrard said:

Polako kolega, ne stojim na strani kriminalaca ali isto kad se covjek zapita, ne sjecam se sa kojim trenerom je Radonjic imao dobar odnos i da nije bio kaznjen,klupiran ili slicno. Ako je zbog protesta, svi po zatvora zavrsili od srca im zelim,samo se iskreno bojim da  njegove stare dobre navike zbog kojih i igra u Crvenoj Zvezdi a ne u nekom klubu osrednjeg-boljeg ranga iz liga peyice su razlog.

Sve sto se kaze pre ALI ne vazi...

Dobra prodaja ako se ispostavi kao tačno, a sve ide ka tome da jeste.

8.7 miliona +10%, je ozbiljna cifra ako se troši racionalno i ulozi u tim i pojacanja. A svi znamo da je to na klimavim nogama.  Verovatno će posle vecerasnje utakmice  da se reši status Djige i Serifa...koji su na ceni...

Našao sam podatak da ukoliko večeras dobijemo ili uzmemo remi , od ovogodisnjeg učešća u LS imamo zaradu nešto malo više od 30. miliona.. 

1 hour ago, Don Dusko said:

Sve sto se kaze pre ALI ne vazi...

Vrlo moguce samo kazem znajuci istorijat ponasanja ovog momka ne treba da sudimo ljudima (najvise mislim na trenera ne na Terzu i ostale) unaprijed. Sa dosta strana stizu informacije da se lose ponasao na trenizima i ako je tako treba da bude odstranjen jer niko nije veci od Zvezde. Malo je cudno da se bas njemu samo ovo desilo i da se bas njemu desava u skoro svakom klubu, uz svo duzno postovanje prema njegovom fudbalskom umijecu.

1 hour ago, Don Dusko said:

A zamisli bas sad odjednom smeta sve to sto navodis.Nije smetalo pre 2-3 meseca kada se dovodio opet.

Nego bas u ovom trenutku zasmetalo.

Njega je Terzić i doveo kao svoj lični hir, i verovatno kao priliku da nešto zaradi kad bude ponovo odlazio, a ne kao želju trenera, pri čemu on nije hteo da dođe pre nego što se plasiramo u LŠ. 

Ne znam zašto bi se od Radonjića pravio prvoborac borbe protiv sns, kad bez sns okruženja koje je bilo uz njega ne bi ni imao ni ovu karijeru do sada. 

Ja sam još tokom meča sa PSV napisao da mu je ponašanje na terenu sramotno. 

Edited by TB Told
  • Like 1

Zalaganje je takvo kakvo jeste otkad je došao ali je magično tek sad odstranjen iz sastava, do pre 3 dana je igrao redovno. Očigledno je šta je pravi razlog odstranjivanja, jer da je u pitanju zalaganje ne bi video terena u LŠ.

Edited by Урош19
  • Like 3

Terzic da kaze Milojevicu da se polije kofom fekalija na centru Marakane, prvo bi mu gundjao iza ledja jedno dva dana i ogovoarao ga iza svih coskova, a onda bi se polio sa osmehom i pitao: "Jel dobro Terza??". Tako da, to sto Milojevic kaze nema apsolutno nikakvu vrednost. Ako treba da se klima glava, klimace, ako treba da se skloni neko, sklonice ga.

Najveci poslusnik medju trenerima i to debelo. Milos Milojevic je bukvalno olicenje autonomnosti za prezimenjaka mu, a da ne pricam o ostalima. Zato i odgovara ovima iz uprave. 

Uostalom, tog istog Radonjica taj isti Milojevic nije hteo letos, samo sto ga Terza nije ni pitao. Sto tad nije bio faca pa se pobunio i rekao - alo dovode mi igrace koje ne zelim? I sto je pre 10 dana pricao da je Radonjic igrac za Real i Siti? Smesan lik kompletno. 

Edited by Markoss
  • Like 7

42 minutes ago, Markoss said:

Najveci poslusnik medju trenerima i to debelo. Milos Milojevic je bukvalno olicenje autonomnosti za prezimenjaka mu, a da ne pricam o ostalima. Zato i odgovara ovima iz uprave. 

To je onaj sto mu je Ohi u karantinu pred derbi, a Terzic vec dogovorio prodaju?

Ova ekipa treba sa se gradi za sledeću sezonu oko Guteše, Djige, Maksimovića i Šerifa. Može ovo dobro da izgleda. Sa novim trenerom i bez Terzića i kriminalaca iz kluba bilo bi i po 30 000+ na tribinama i na utakmicama domaće lige.