Jump to content

FK Crvena zvezda 2024/2025 - Novi pohod na Evropu

Kooineeperk

Recommended Posts

Steta za Pitera. Sto se tice nase igre generalno u Evropi, cini se nedosanjan san da igramo otresito u Evropi sa jasnim planom. To nije tesko ali kod nas je to bas teska prica. Nekad te pregazi protivnik ali ipak pokazi karakter, dubinu, istrajnost, stav, kvalitet.  Ja to kod nas na zalost ne vidim u kontinuitetu. 

• Like 1

Piteru želim da se što pre oporavi. Pošten i dobar momak. Uvek krvario za Zvezdu na terenu ali to je sve. Igrački njegov izostanak i neće biti mnogo bitan. Uzgred ima Miloje Dalsija.

Zna li se sta, nesto ne vidim Terzu aktivnog u smislu da hoce da smeni Miloja, posle blamantnih utakmica u evropi? Okrecemo se dominaciji u domacoj ligi, pa cemo tamo da trpamo, posto u evropi ne da ne znamo nista, nego smo i nespremni da trcimo sa bilo kim….

Sta smo docekali…..i nikom nista

• Ha-ha 1

Neće Milson i ako bi svi voleli. Neće ni Dalsio. Njegovo mesto će verovatno da zauzme Prucev. A što se tiče LŠ, prezadovoljan sam ako ništa drugo ostaćemo upisani kao tim koji je prvi put igrao LŠ u novom formatu. I ovaj format jeste sjajan, mnogo jakih utakmica. Ali nije za nas. Mi imamo trenera kome u 2024.godini u LŠ i dalje na terenu igraju Rodić, Kanga i Katai, bez bekova, sredine i sa jednim štoperom. Odlazak Hvanga se ispostavilo kao nezamenljiv deo ekipe. A teška srca moram reći i odlazak Bukarija. Nemamo brzinu, nemamo bekove, nemamo štopere, nemamo sredinu. Nema tu šta u LŠ da se traži. Sa ovim timom naša mera i to na staklenim nogama je LE. 

Edited by Čočo

2 hours ago, zvezdsusrcu said:

Zna li se sta, nesto ne vidim Terzu aktivnog u smislu da hoce da smeni Miloja, posle blamantnih utakmica u evropi? Okrecemo se dominaciji u domacoj ligi, pa cemo tamo da trpamo, posto u evropi ne da ne znamo nista, nego smo i nespremni da trcimo sa bilo kim….

Sta smo docekali…..i nikom nista

Miloje je svakako oročen od dolaska, neće dugo. Amortizovao je sramno teranje Baraka, doneo titulu, derbi pobede, prošao zaguljen plejof sa Glimćanima i obezbedio kriminalcima otimanje nove ture svežih miliona. Tipujem da je od zime već bivši, šta god uradio do kraja LŠ. Spremiće njegov odlazak lastiš Daki i ekipa vrlo brzo, uhodane su to akcije. 

Edited by Molina23
  • Like 1
  • Ha-ha 2

53 minutes ago, Don Dusko said:

Ali kako je Terzinjo utihnuo sad.Posle Bode nije mogao da prodje sat a da ne vidis neku njegovu mudrost.

Vratice se jednog dana jaci nego ikada, ponovo i iznova.

To sto ekipa ovako izgleda, sto se teturemo kao pijani i bivamo bijeni u Ls, sto se spreamju nove prodaje Zvezdine dece... nista nece biti vazno, samo ce se nastaviti prica kako smo najjaci u selu i da cemo se tek pokazati u gradu.

9 hours ago, Bugl Khan said:

Pa to što ne pogodi rezultat ili tko će biti bolji, ne znači da nema pojma. Meni je on ok za poslušat, o nekim trenerima iz prošlosti i njihovim idejama, koje se i danas koriste, sam od njega prvi put čuo. Samo rijetko naletim na njega u zadnje vrijeme. Ona emisija s njim i još 2 lika je bila ok. Piramida ja mislim.

Dobro poznaje istoriju fudbala, ali kao i većina domaćih novinara ne kapira na koji nivo se to trenutno popelo. I ima neki fetiš za skandinavce koji pojma nemaju.

9 hours ago, Dropkick Murphys said:

U teoriji bismo mogli da ga potpišemo i licenciramo za LŠ, kao Barsa što je dovela golmana. 

Samo da objasnimo UEFA da je povreda Olajinke nenadoknadiv gubitak i da nemamo igrača na toj poziciji koji može da ga zameni, što je i tačno. 

UEFA pogleda poslednju utakmicu i zaključi da je Olajinka jedinstveni igrač na svetu sa pozicijom koju samo on igra.

Naravno želim mu oporavak, imao je momente i dobre forme, pogotovo kad je stigao. Slabija forma u poslednje vreme sigurno je i uzrok tih tumbanja i timu i igra na poziciji koju ne poznaje.

• Like 1

Ah, kad vidim da se rakija servira u ovim čašama za grapu baš se razočaram. Trebalo bi da budu čaše za konjak, široko dno i da se balon drži rukama kako bi se zagrejao i oslobodio arome.

• Like 1

Sutra uopšte ne bi isključio kiks , čak verujem da je to najrealnija opcija. Primadone na terenu biće i dalje i mislima u monaku, jel te, njima je teško...

Rotacioni trener će i dalje praviti cirkus od tima, pa sutra možemo očekivati neočekivano. Improvizacije, rotacije, menjanje pozicija. Podsecam da ima preko 30 igrača ali  i dalje improvizuje jer mu treba još koji igrač da ga uvede u sistem.

On će oterati i ovo malo ljudi koji dolaze da ih gledaju. 

Ko još želi da gleda Kataija? Ko želi da gleda mrcinu rodica koji je sinonim za nerad, zabušavanje, I ortakluk.

Kiksaru spajica? Ovaj batadjora želi da bude sa svima ortak da sa svima bude lepo, ali to će ga i koštati posla, kao što ga je koštalo i u prošlom mandatu kada je isto ovo radio. 

Nama će sve ovako biti dok ne preuzme klub neko kome će interes biti sportski, a ne lični ( finansijski).

E taj kad preuzme klub, nece biti potrebe za 30+ igrača, za ispušene muštikle koje parazitiraju tu godinama .

Onda neće biti " Neka Kataija on je naš gde će sad on" , nece biti mesta za mrcinu rodica " neka rode igrao je on 'nate" pre nove ere dobro, pa neka ga i sad....

Spajic koji preskače pripreme, ali zato uzima kapitensku traku, ali vidi sve onaj gore, pa te lepo vrati na fabrička podešavanja...

Sve lepo dodje na naplatu. 

Kaže taktičar TEŠKA je situacija , pa ne znam ko ce igrati sutra ...

Evo ti sastav pa bar prepiši jel ocigledno nisi sposoban da napraviš jedan tim i da uigraš .

Pod 2. Bar  probaj da ih spojiš dve utakmice zajedno...

Duarte

Milson.      Maksimovic.    Silas

Krunic       Elšnik

Prucev.   Djiga   Lekovic.   Seol

Čak imaš i tri bonusa , pa nek cakle oči lopovske zvezdanove. 

Edited by No name
  • Ha-ha 1

7 hours ago, Desiderius said:

Ajte komšije na kafu 😀

GauRX8aWkAAA7qf?format=jpg&name=medium

Mijat: Alo Terza, kako brat Mrkela? Imam nekog audija A8 na prodaju. Cena? Sitnica...

Terza: Vidi Mijate, matoro je to za mene, ali imam jedan savet za tebe "Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti"!

4 hours ago, No name said:

Kaže taktičar TEŠKA je situacija , pa ne znam ko ce igrati sutra ...

Evo ti sastav pa bar prepiši jel ocigledno nisi sposoban da napraviš jedan tim i da uigraš .

Pod 2. Bar  probaj da ih spojiš dve utakmice zajedno...

Duarte

Milson.      Maksimovic.    Silas

Krunic       Elšnik

Prucev.   Djiga   Lekovic.   Seol

Čak imaš i tri bonusa , pa nek cakle oči lopovske zvezdanove. 

Duarte povredjen
Prucev povredjen

• Like 1

20 minutes ago, Desiderius said:

Duarte povredjen
Prucev povredjen

Potpuno sam zaboravio da je Duarte izašao povredjen još na početku utakmice u Monaku. I Šerif se žalio na povredu, ali ne bi trebalo da je nesto teže, pa bi možda on mogao igrati. 

Neverovatan broj povreda a još nije polusezona. Glazer, Ivanic, Olajinka,Mimovic,  Duarte, I to sve povrede teže gde se odvajaju više vremenski  od terena.