Jump to content

FK Crvena zvezda 2024/2025 - Novi pohod na Evropu

Kooineeperk

Recommended Posts

2 hours ago, pentatonik said:

Nisam Silasa gledao ranije, a po malom uzorku utakmica mi deluje da zna fudbala, iako se nije nešto ekstra pokazaoplus njegova brzina. Čini mi se da mu treba vremena da se prilagodi ili da je neki problem u glavi

trenutno nespreman a i kasni integracija

Lane je mogao da dobije minute na jucerasnjem derbiju, samo da se nije ponasao onako neodgovorno i to na snimku... jesi dete ali si i profesionalac, ti ne smes ni basket sa drugarima da igras da ne bi rizikovao povredu a ne da visis sa nekog kombija... 

Sad mu treba i staviti do znanja da je zbog takvog ponasanja i ostao bez sanse pa se mozda malo zamisli

8 hours ago, TB Told said:

Liga svakako nije nikad slabija, eventualno bih mogao da razumem da si napisao da je slaba kao inače. To što je Zvezda odskočila usled priliva novca zbog rezultata u Evropi je sasvim normalna posledica. 

Jeste Zvezda odskocila, ali su i ostali nazadovali. Da, slaba je isto kao pre godinu dana, ali jos slabija nego pre 4-5, a da ne pricam pre 10 godina.

Evo da pocnemo samo od Partizana koji ne pamtim kada je bio ovako los. Mi smo prethodnih godina uzimali titulu i sa 20 bodova prednosti u odnosu na Partizan, ali je on bar imao neki kvalitet kojim nam se poprilicno dobro suprotstavljao na derbijima. A znao je Partizan u tom periodu da prodje i grupu LE ili LK. Vojvodina, koja je uvek bila poznata po dobroj skoli i mladim igracima, vise nista nema da ponudi. Vosa je izbacila Ivanica, Gacinovica, Sms-a, Babica, Radoju, Brkica, Kataija, Medojevica... Imala je i nesto slabije, ali i dalje respektabilne, talente poput Poletanovica, Stevanovica, Melega... Danas nemaju ni blizu tako nesto da ponude. Ofk i Rad su ranije bili rasadnici talenata, vise od pola mlade reprezentacije je igralo tamo, danas je Ofk nasa filijala, a Rad je nizeligas. Gostovanje u N.Pazaru nekada je bilo kao da ides na ratiste, danas je samo jedno u nizu laganih gostovanja. Na sta tek lice treneri? Ova liga nema da ponudi ni igrace ni trenere, jedna velika nula.

• Like 4

4 minutes ago, Tunji Awojobi said:

Koji idiot treba da bude neko da detetu od 17 godina stavlja dodatno breme nadimkom “Mesi”.

Ajde neformalno i nekako, ali na zvaničnim nalozima kluba i izjavama trenera?! Koliko smo mi retardirana nacija.

Neko ne voli taj pritisak a neko napreduje pod njim, ako te nadimak koji si dobio zbog kosice u mladjim selekcijama sputava da pokazes na terenu sta znas... Mozda nemas mnogo sta ni da pokazes, pritiska ce uvek biti, sportista si

• Like 2

35 minutes ago, СтелаРоса said:

Jeste Zvezda odskocila, ali su i ostali nazadovali. Da, slaba je isto kao pre godinu dana, ali jos slabija nego pre 4-5, a da ne pricam pre 10 godina.

Evo da pocnemo samo od Partizana koji ne pamtim kada je bio ovako los. Mi smo prethodnih godina uzimali titulu i sa 20 bodova prednosti u odnosu na Partizan, ali je on bar imao neki kvalitet kojim nam se poprilicno dobro suprotstavljao na derbijima. A znao je Partizan u tom periodu da prodje i grupu LE ili LK. Vojvodina, koja je uvek bila poznata po dobroj skoli i mladim igracima, vise nista nema da ponudi. Vosa je izbacila Ivanica, Gacinovica, Sms-a, Babica, Radoju, Brkica, Kataija, Medojevica... Imala je i nesto slabije, ali i dalje respektabilne, talente poput Poletanovica, Stevanovica, Melega... Danas nemaju ni blizu tako nesto da ponude. Ofk i Rad su ranije bili rasadnici talenata, vise od pola mlade reprezentacije je igralo tamo, danas je Ofk nasa filijala, a Rad je nizeligas. Gostovanje u N.Pazaru nekada je bilo kao da ides na ratiste, danas je samo jedno u nizu laganih gostovanja. Na sta tek lice treneri? Ova liga nema da ponudi ni igrace ni trenere, jedna velika nula.

Naša liga je oduvek slaba.

Nikada se nijedan klub osim Partizana i Zvezde nije plasirao u grupno takmičenje u Evropi. TSC i Čukarički u zadnje dve godine jesu, ali porazima.

Partizan je iako je imao 8 uzastopnih kvalifikacija za LŠ u periodu 2009-2016 imao 0 prolazaka grupnih takmičenje i više nego loš učinak u samim grupama, jedini prolazak u grupama LE je bio u sezoni 2017-18. Dva prolaska grupa LK su pre tri, odnosno dve sezone. 

Rad i OFK Beograd su relikti nekog prošlog vremena i jedinu stabilnost u post JU periodu su imali kad su imali neformalne gazde (Stojić u Radu, a u OFK-u bolje da ne pominjem ime). Kao što se stabilan period Vojvodine završio posle smrti Butorovića (večina nabrojanih igrača su iz tog perioda).

Što se tiče tvoje rečenice da u našoj ligi nema pojačanja za nas, to nije ništa novo. Ni 2017. nije bilo pojačanja iz naše lige koja su donosila kvalitet, a tek ih nema sada kada smo daleko odmakli od ostatka lige. 

Sasvim je normalno da je Zvezda daleko iznad ove lige imajući u vidu sredstva kojima raspolaže.

6 minutes ago, Tunji Awojobi said:

Koji idiot treba da bude neko da detetu od 17 godina stavlja dodatno breme nadimkom “Mesi”.

Ajde neformalno i nekako, ali na zvaničnim nalozima kluba i izjavama trenera?! Koliko smo mi retardirana nacija.

Kao da smo mi fk donje crniljevo...a ne svetsko ime , svetski klub, brend...umesto da on bude MAKSIMOVIC oni se sprdaju..

• Like 1

Pa portparol FKCZ i urednik mreža je već deceniju onaj gnom Miljan. Pozli mi kad je na i kilometar u vidokrugu. Jedan od rodonačelnika Blic klikbejta u Srbiji, za najniži seljački talog i sličnu živinu. Nikolovski je za njega bio akademik. 

• Like 3

1 hour ago, СтелаРоса said:

Vosa je izbacila Ivanica, Gacinovica, Sms-a, Babica, Radoju, Brkica, Kataija, Medojevica... Imala je i nesto slabije, ali i dalje respektabilne, talente poput Poletanovica, Stevanovica, Melega... Danas nemaju ni blizu tako nesto da ponude. 

Svakako da nemaju igrače na nivou prve grupe, ali ne bih rekao da ove neke kasnije generacije nisu na nivou Melega. Samo ovo leto su prodali Ivanovića i Zukića, videćemo da li će se Bukinac razviti. Prošlo leto otišli Milošević u Štutgart i Topić u Famalisao, mi smo im 2 leta zaredom uzeli desno krilo, Kabić, pa mali Lane. Malo su povećali rashodnu stranu pa doveli i prodali Čumića, uložili u još neke igrače. Verovatno bi to sve bilo još bolje da Kosanović nije preminuo. Svakako bih rekao da su uz Čukarički organizaciono na tom mestu iza nas, a Partizan ne znam iskreno, organizaciono verovatno nisu u Top 8 lige. Kod njih je verovatno vreme za totalni remont i nešto što sam ja mislio da je na Marakani trebalo uraditi 2009. a posle i 2014. godine kad smo ostali bez licence. Jedna sezona sa igračima iz svoje škole i nekoliko domaćih veterana, pokušaj da se izbori 4/5. mesto za kvalifikacije LE/LK i onda posle toga moguća pojačanja.

Liga svakako treba hitno da se smanji na 10 klubova i 4-kružni sistem.

7 minutes ago, turfan said:

@Tunji Awojobi zvali su ga tako jos dok je klinac bio zbog frizure

Ps. Sta se desava sa Radonjicem? On cak ni u ovakvim utakmicama kada je reseno sve ne dobija sansu?

Radonjić trenutno na nivou svakog domaćeg pojačanja od 200k evra, kao da smo ga doveli iz Subotice. Ni ne očekuje se da igra derbi i evropske utakmice.

12 hours ago, suptil said:

Maksu i Miloje zove Mesi.

Њега и отац и мајка зову Меси. 🙂

Дечко је имао фризуру као Лионел раније, па отуд и надимак.

11 hours ago, Мџе said:

Nije mi se sviđala formacija, nije mi se sviđala igra Olajinke a ni izjave Milojevića koji ističe njegovu požrtovanost.

Jel mozes cisto kracu analizu zasto ti se nije svidela formacija?

Po meni smo im napravili pravi dar mar u svakom delu terena jer smo cesto stvarali viskove.

Olajinka je bio bas los na obe strane terena, ali formacijski je meni to delovalo skroz dobro.

Doduse svakako stoji da Partizan nije znao gde bije ni u napadu ni u odbrani pa i u tome ima ogromnog udela da smo delovali odlicno formacijski.

Pravi test ove formacije bi morao biti protiv jaceg protivnika.

16 minutes ago, pentatonik said:

Ne znam što se Maksimovićev nadimak doživljava kao problem. To mu je privatni nadimak odmalena, a ne neka marketinška fora. Nije ni prvo ni poslednje dete koje je imalo nadimak po nekom poznatom fudbaleru.

Zato što je krindž i zato što trener i članovi kluba ne treba svog igrača da oslovljavaju nadimkom u zvaničnim izjavama. 

• Like 2

9 minutes ago, NikolaTest said:

Olajinka je bio bas los na obe strane terena, ali formacijski je meni to delovalo skroz dobro.

Doduse svakako stoji da Partizan nije znao gde bije ni u napadu ni u odbrani pa i u tome ima ogromnog udela da smo delovali odlicno formacijski.

Pravi test ove formacije bi morao biti protiv jaceg protivnika.

Možda je bio loš jer je u PP sam pokrivao celu levu stranu. Svakako ne očekujem da ovo igramo u LŠ.

Maksimovic je ozbiljan talenat, neka ga zdravlje posluzi i moze mnogo.

Al ovi nadimci i hvalospevi nikako ne mogu biti dobri nakon jednog meca u kom je igrao kao iznudjeno resenje, iako je pokazao da mora imati minute.

Decko treba da nastavi da radi, trenira punom parom, treba pokusati odvojiti ga od svih losih uticaja mreza i kojekakvih dusebriznika.

Najgore je sto upravitelji sada trljaju ruke, zna se kako to ide u Zvezdi kad su talentovana deca u pitanju.

Edited by Manoly