Jump to content

FK Crvena zvezda 2024/2025 - Novi pohod na Evropu

Recommended Posts

Posted
Just now, Don Dusko said:

:Hail:

Plus cutimo na promasen zicer na pocetku?

Nisam gledao od početka. Ovo što sam video je bilo odlično. 💪

Lane Jr. odličan kao i Dalsio. 

Posted
7 minutes ago, Мџе said:

Brate mili, nadam se da je patka. Kakav crni Eduardo Ratnik, kakva Zorja iz Luganska. Ukrajinska liga se igra bez navijača i pritiska, koji ozbiljan fudbaler će otići tamo a da nije Dinamo ili Šahtjor.

Za njega je pre neku nedelju pisalo da je zainteresovan i da dolazi u Partizan. S obzirom da na žalost oni uvek nađu dobrog napadača, mogli bi da verujemo da ovaj vredi nešto. 

• Like 1
Posted

Dalsijo bas dobar, mnogo bolji i u odbrani nego sto sam ocekivao. Izgleda da moze da odigra kvalitetno kao zadnji vezni iako i dalje mislim da nam tu treba jos jedan igrac. Lane junior ozbiljno deluje, fenomenalan prvi korak. Lepo i ispratio akciju kod drugog gola. Od Djige i Serifa mislim da mozemo da ocekujemo jos veci iskorak sledece sezone. Prijem kod gola i nije bio bas najbolji kod Serifa, ali je dva puta perfektno krenuo posle duge lopte i tako sebi stvorio dve odlicne sanse. Luka Ilic takodje odlican, lep pregled igre i otvorio drugi gol odlicnom loptom za Sljivica. Lekovic mi i dalje izgleda nesiguran na lopti, dok su Rodic i Katai u standardnom pripremnom modu. Ukupno gledano odlican utisak u prvom poluvremenu, pogotovo jer su dobar prvi utisak ostavili novajlije.

• Like 1
Posted
4 minutes ago, Perkos2 said:

meni je najbolji Luka Ilić, njegove lopte imaju oči

Dobar bas. Mene i Dalsio prijatno iznenadio, dobar je nazad, pouzdan je s loptom, pleni pojavom. 

Rodic najgori ubedljivo, koliko je spor, nesiguran, nespreman. Nek ide u OFK-u, koji ce vise k ovde.

• Like 4
Posted
9 minutes ago, Markoss said:

Dobar bas. Mene i Dalsio prijatno iznenadio, dobar je nazad, pouzdan je s loptom, pleni pojavom. 

Rodic najgori ubedljivo, koliko je spor, nesiguran, nespreman. Nek ide u OFK-u, koji ce vise k ovde.

rodića sam prestao da komentarišem, on je čak nivo ispod ofk-a, može da igra negde u inđiji ili surdulici

Posted

Mislim da će se Lazar svideti Miloju..dobiće on šansu, opet treba uzeti u obzir da još nema 18. Ono što je kod njega dobro, sem stvari koje sam već naveo je to da kod njega respekt ne postoji, on bi bez pritiska igrao i u City-ju...

Posted
2 minutes ago, ZiS said:

Mislim da će se Lazar svideti Miloju..dobiće on šansu, opet treba uzeti u obzir da još nema 18. Ono što je kod njega dobro, sem stvari koje sam već naveo je to da kod njega respekt ne postoji, on bi bez pritiska igrao i u City-ju...

Ja sam posle Nikolasevica oprezan za te Vosine wonderkidove koji uvek imaju dobar PR u tim krugovima za mladje selekcije. Kabica sam gledao vise puta i mislim da je ok igrac, Jovanovic mi se isto dopadao, ali secam se s kakvom je pompom Nikolasevic dosao i nista. 

Posted
55 minutes ago, fradler said:

Djiga mi deluje dosta sigurnije i stabilnije od Lekovica, doduse i stariji je godinu i po dana...

A igrao je i LŠ prošle sezone

Posted
48 minutes ago, Мџе said:

Ljudi, nemojmo da zaboravimo koliko ovi prijateljski mečevi ništa ne znače.

Bukvalno! Proslog leta smo izgledali kao Mancester Siti a kad je pocela sezona nema ko nam nije dao dva gola.

Posted
1 hour ago, Мџе said:

Nihov desni bek je zakasnio sa ofsajdom tu, teško da bi ovo prošlo u ozbiljnim

mečevima.

Vidi pod "Milan Rodić, Partizan - Zvezda 2-1"

• Like 1
Posted
54 minutes ago, Мџе said:

Ljudi, nemojmo da zaboravimo koliko ovi prijateljski mečevi ništa ne znače.

Nisu skroz nebitne. Nema logike nesto mnogo gledati rezultat i igru celog tima ali mozes donekle da procenis pojedinacne igrace. Mozda ne i toliko sam kvalitet igraca ali kakvu ce ulogu imati i vrline i mane. U svakom slucaju se nadam da ce Terza izgurati dupli bonus vec od nove sezone. 

Posted

Mi smo u ovo vreme prošle godine unakazili Fiorentinu, tako da...aj da se ne zalećemo previše.

Prijateljski mečevi služe da se igrači uvedu u fizičku kondiciju i da se novi saigrači uklope koliko mogu. Pravi napredak tima i nedostatke, videćemo po početku takmičarske sezone.

Posted

Mali Lane baš puni oko, kao da gledaš nekog super brzog španskog driblera. Sve karakteristike modernog krila, plus urođeni bezobrazluk i otresitost na ćaleta. Bajina Bašta je to ❤️

Posted
1 hour ago, Markoss said:

Ja sam posle Nikolasevica oprezan za te Vosine wonderkidove koji uvek imaju dobar PR u tim krugovima za mladje selekcije. Kabica sam gledao vise puta i mislim da je ok igrac, Jovanovic mi se isto dopadao, ali secam se s kakvom je pompom Nikolasevic dosao i nista. 

To su stvari koje ne mogu da se predvide...Nema to veze sa PR-om...Mirko je talentovano dete, koje je doduše bilo akscelerant..I dalje sam mišljenja da bi mnogo bolje prošao u Vojvodini i da bi imao lakši put. Lazar je mnogo talentovaniji, talentovaniji I od Miloševića ali i njega čeka ta najveća prepreka, sredina i okruženje...Nije i ne može da bude isto Zvezda i Vojvodina, mnogo faktora je daleko izraženije i više uticaja ima na outcome u većem klubu...

Posted
6 minutes ago, No name said:

Ako je Ofk mogao da primi 10 igrača,  neka primi I mrcinu rodica. 

Ne mogu da verujem da mrcina još boravi u klubu.

Eto Rodica i Kange sledece sezone kod Terze junior kad njima istice ugovor ovde.

Posted
2 hours ago, Мџе said:

Brate mili, nadam se da je patka. Kakav crni Eduardo Ratnik, kakva Zorja iz Luganska. Ukrajinska liga se igra bez navijača i pritiska, koji ozbiljan fudbaler će otići tamo a da nije Dinamo ili Šahtjor.

Posto je inace ukrajinska liga slabija od nase