Jump to content

KK Crvena Zvezda - 2024/2025. - Prelazni rok se nastavlja...


Kooineeperk
Message added by Guru,

- Tema o prelaznom roku podrazumeva komentarisanje dolazaka i odlazaka igrača, realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst, kao i komentarisanje igrača koji se pominju kao potencijalna pojačanja od strane relevantnih izvora. 

 

- Nakon konsultacija sa više forumaša, lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (kada pišu per sources, a ne samo prenose šta naši clickbait sajtovi objavljuju), Đorđe Matić (Meridian bet), Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (on isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno.

 

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će takve postove brisati, a oni najuporniji mogu dobiti i vremenske zabrane pisanja.

Recommended Posts

16 hours ago, Hroničar985 said:

Iskreno, ni to mi bas nije jasno zasto se to radi, ali ajde...Normalno je kad neki igrac potpise ili produzi Ugovor da se to odmah i objavi.

Konkretno za Petruseva, jel to sto kazu ovi provereni insajderi na ovom forumu da je govoto znaci da je on vec potpisao Ugovor i sad se samo ceka objava kluba ili to znaci da jos uvek nije potpisao, ali da ide u tom pravcu?

Ne nego to znaci samo da je done deal izmedju njega i Zvezde ali koci situacija izmedju Zvezde i Olympiacosa.

Link to comment
Share on other sites

Moj kum, uber ganci, (baja koji prilikom svakog upoznavanja i rukovanja iako ga niko ne pita, doda info kako su mu ti ožiljci na podlakticama od veranja uz sajlu do broda koji je onomad putovao za Bari), bio je jutros sobajle do crkve Svetog Djordja da upali najskuplju sveću za zdravlje brata nam Mustafe...tako da nam je ovo tehnički rešeno.

Edited by Wingwalker
  • Like 16
  • Ha-ha 8
Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, Wingwalker said:

Moj kum, uber ganci, (baja koji prilikom svakog upoznavanja i rukavanja iako ga niko ne pita, doda info kako su mu ti ožiljci na podlakticama  od veranja uz sajlu na brod koji je onomad putovao za Bari), bio je jutros sobajle do crkve Svetog Djordja da upali najskuplju sveću za zdravlje brata nam Mustafe...tako da nam je ovo tehnički rešeno.

Ako je ona na Oplencu - svaka mu cast.

Ako je ona na Banovom Brdu - pocerala ga hanuma sobajle na pijacu, pa svratio u prolazu.

:classic_biggrin:

  • Ha-ha 2
Link to comment
Share on other sites

31 minutes ago, Čvarkov said:

Nakraju će ipak ostati i Ilić i Lazarević, Kostić će biti tu, ako Fal ne ode na operaciju, imaćemo 18 igrača u rosteru lebtejebo... i samo tri prilike sa doselekciju...

Jel ovu dvojicu bas niko nece ili oni ne zele da idu? 

Link to comment
Share on other sites

19 minutes ago, Bejn said:

Jel ovu dvojicu bas niko nece ili oni ne zele da idu? 

 

Moje neko mišljenje: Čović ne želi da se odrekne Lazarevića, a Ilić neće da ide. Nekako kontam da mu je Lazarević omiljeni igrač, posebno nakon onih sranja iz prošle sezone, a čini mi se da Ilić misli da nije dobio šansu koju zaslužuje i hoće da odradi ugovor do kraja za novce koje prima. Možda i lupetam, ali tako meni deluje.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

19 hours ago, Markoss said:

Ne ozvanicava se odmah po dogovoru nista, jer moraju i protokolarne stvari da se zavrse. Igrac i klub se dogovore, ali se obicno cekaju papiri iz prethodnog kluba (kao i kad menjate radno mesto, pa uzimate diplomu, itd). Dogovorite nesto, ali protokolarne stvari oduzmu par dana. Bude i slucajeva kada taj prethodni klub namerno nece da posalje sve neophodne papire, pogotovo ako npr za nekog treba obestecenje da se plati, traze neke garancije da ce sve da bude isplaceno itd. Kad stignu sva dokumenta, igrac svakako mora da prodje dokumenta od novog kluba zajedno sa menadzerom. Desava se da menadzer tih dana prosto nije tu, pa se ceka da se on vrati. 

 

Desava se npr i da se dogovoris s igracem da je recimo od 1. septembra kod tebe. Odugovlacis ovih 15 dana kako bi ga prethodni klub (ako je npr kao Petrusev pod ugovorom s nekim drugim) placao, da mu ne dajes bezveze platu za avgust. Ako igracu dajes manju platu nego sto je ima tamo, onda i njemu odgovara da se ne zuri previse, itd.

 

Tek kada stignu svi dokumenti, sve ovo prodje, potpise se, ozvanicava se. Npr, FKP je tako Marka Petkovica ozvanicio pre 10ak godina, a on nista potpisao nije, iako su usmeni dogovor napravili. On sutra ujutru ustao i bio u fazonu - izvinite, ja ne mogu u Partizan. Epilog? Par dana kasnije presao u Zvezdu. 

U konkretnom slucaju oko Petruseva, jesu li problem protokolarne stvari, pa se zato jos nista ne objavljuje ili je done deal, kao sto neko rece gore, dogovor samo izmedju Petruseva i Zvezde?

Link to comment
Share on other sites

21 minutes ago, Hroničar985 said:

U konkretnom slucaju oko Petruseva, jesu li problem protokolarne stvari, pa se zato jos nista ne objavljuje ili je done deal, kao sto neko rece gore, dogovor samo izmedju Petruseva i Zvezde?

Dogovor je bio izmedju Zvezde i Petruseva rijesen odma jer je njegova zelja bila da dodje u CZ, ali Olympiacos to nije dozvolio i Filip Petrusev ostaje igrac Olympiacosa, Zvezda je zatvorila roster i krece sa pripremama za sledecu sezonu, kraj price.. 🙂

 

Daum,Davidovac,Ilic + pomoc Kaline na 4 

  • Ha-ha 1
  • Tuzno 1
Link to comment
Share on other sites

7 minutes ago, Picaso said:

Договор је био између Звезде и Петрушева ријешен одма јер је његова жеља била да дође у ЦЗ, али Олимпијакос то није дозволио и Филип Петрушев остаје играч Олимпијакозе, Звезда је затворила ростер и креце са припремама за следећу сезону, крај прице.. 🙂

 

Даум,Давидовац,Илић + помоћ Калине на 4 

Potrebno je pojacanje na 4 krajprice.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Nego, koja je fora ove prijateljske na Palama? Ne vjerujem da će čarter uzimati za to a opet nije normalno ni busom da idu...a nakon toga protiv Igokee, koja je opet na drugu stranu totalno. Baš neobično cimanje zbog neobičnih protivnika. Bar se nadam da će naplatiti dobro.

Link to comment
Share on other sites

5 minutes ago, Don Dusko said:

Samo da se ne povredi. Meni je ostalo u secanju QM....

Kvinsi je mučio muku sa kolenima još od koledža.

 

Kalina je sanirao te male povredice,radio je na svom telu tokom leta,biće spreman za sve napore u predstojećoj sezoni.

A basket redovno igra već godinama da li Subotica,da li NS,nije bitno.

 

Edited by Polivalentni Stevica
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...