Jump to content

KK Crvena Zvezda - 2024/2025. - Prelazni rok se nastavlja...


Kooineeperk
Message added by Guru,

- Tema o prelaznom roku podrazumeva komentarisanje dolazaka i odlazaka igrača, realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst, kao i komentarisanje igrača koji se pominju kao potencijalna pojačanja od strane relevantnih izvora. 

 

- Nakon konsultacija sa više forumaša, lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (kada pišu per sources, a ne samo prenose šta naši clickbait sajtovi objavljuju), Đorđe Matić (Meridian bet), Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (on isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno.

 

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će takve postove brisati, a oni najuporniji mogu dobiti i vremenske zabrane pisanja.

Recommended Posts

Stvarno ne vidim potrebu za raspravu oko minuta igracima kao da ce svi u isto vreme biti u prajmu forme i zdravlja. Imaju trening/utakmice pa neka se svako izbori za svoju minutazu. Vidjeli smo i prosle godine raspad Sabaza ili Tobija a takvih primjera ima u svakom klubu. 

Od viska glava ne boli al od manjka moze i da explodira.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

53 minutes ago, Mile1 said:

Ljudi da se ne zezamo, Djurisica ne smemo propustiti jos od Gudurica i Dobrica nismo imali nekog igraca koji je potencijal i koji pripada mladjoj domacoj osnovi. Naravno da treba da igra pre Lazica uz duzno postovanje kapitenu. Igrac mlad zeljan dokazivanja plus nas navijac od malena. Naravno da ce imati minute u Evroligi kao sto ce igrati i Teo. Pa nije ovo menadzer pa da imas igrace za aba ligu ili samo za Evroligu

CMM, Djurisic i taj 4/5 i da zatvaramo radnju. Jos naravno treba videti sta ce biti sa Mitrovicem

Kako si ti zadovoljan prelaznim rokom?

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Juan Pablo Montoya said:

Nebitno da li je MVP, Jago je opasan mudonja bez ikakvog straha kad se odlucuje i cesto je dobro resavao takve situacije.

 

Onako da se zaletis na ulaz sa 178 cm u derbiju je borderline ludost. Ali i genijalnost.


Uh, pa donekle jeste, ali on je više imao situacija da pogadja daleke trojke kad zatreba, nego da organizuje napad i podeli neku asistenciju. Ja možda previše gledam Radonjinim očima i uvek sam pre za beka većih gabarita, jer me od same pomisli na beka koji je niži od 180 hvata jeza. Jago je vukao tim dobrim delom sezone, ali smo i sa njegovim solidnim partijama uglavnom bili topovsko meso u EL. Ja sam bio za to da ostane, ali ako mu je već nudjen veći novac, bolje da je otišao, a mi te pare usmerili na nekog fizikalca. Ali dobro, videćemo ko će doći na mesto prvog pleja, da bismo zaključivali koliki će Jago ove godine imati uticaj na tim, kao rezevni plej.

  • Tuzno 1
Link to comment
Share on other sites

22 minutes ago, MikiMilane said:

Alo bre, Djurišić je već dobio dres sa brojem #7 u Atlanti i vi raspavljate on njemu kao budući igrač KKCZ.

🐍🐍🐍Like this

Edited by The_Big_S
Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, ScepanScekicSto said:

 

iskreno ja sam npr srecan kao navijac suprotnog tabora..

 

odma da kazem, jeste nas je punio,razvalio, MVP ali cu reci da je zbog indolentnosti naseg sastava,kurcobolje, dato mu je na znacaju i delovao bolje vise nego sto jeste…

 

dakle, licno misljenje da je zbog stava igraca KKP Jago ispao tako dobar, i da te titule MVP i ostalo okacite macku o rep..

 

kad je najavio odlazak, pomislio sam da ce te dovesti dominantnijeg kosarkasa u svakom smislu…

 

no, to je samo moje misljenje

 

i molba da me preskoce svi sa, jeste vas je razvalio i slicne urnebesne doskocice…


Stokholmski sindrom brate, nista cudno. 

Link to comment
Share on other sites

Мислим да ће се на газдин рођендан објавити вест за Мекентајера.

Успели смо се договорити са Басконијом за динамику исплате обештећења које уопште није мало, а чак смо после дугих преговора успели спустити суму.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Ja sam tim @Miki28 Teoljub po pitanju Đurišića. Dečko je ozbiljan talenat fizički i mentalno i tu iver nije pao daleko od klade sigurno. 

Ako postoji šansa da odigra bar jednu sezonu u Zvezdi treba je ugrabiti.

 

Od drugih vesti maleni favelaš nas na vašarske fore izradio za lovu

  • Like 4
  • Tuzno 1
Link to comment
Share on other sites

Just now, Milos 3.14 said:

 

 

Od drugih vesti maleni favelaš nas na vašarske fore izradio za lovu

Iziritirao Uniks samo da pojaca ponudu koja se ne odbija 😄

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, zoki_dd said:

Jednom beku je do ramena,jao,jao, i još kratke ručice

Pa necemo ga u NBA prodavati, vidis da je planiran za istocno trziste.

  • Like 1
  • Ha-ha 2
Link to comment
Share on other sites

yago se slikao bos, a luka je na nekom stepeniku 😉

 

izvaćari nas igrač sa kojim smo imali važeći ugovor, qq. kao da bismo propali da je yago otišao, pride bismo dobili 200k. ovako još jedno preplaćivanje igrača. i na sve to priče o nekakvoj ljubavi... tuga

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Just now, Clash said:

Pa necemo ga u NBA prodavati, vidis da je planiran za istocno trziste.

Ma,znam,gotivan je lik,ali sad je bila prilika da se zaradi na njemu i izbalansira vanjska linija. On nema više od 172-3,a to je baš veliki hendikep

Link to comment
Share on other sites

mislim da niko nije prokomentarisao ovu informaciju. ako će za plate biti izdvojeno 12.5m evra BRUTO, onda nema više para za plate novih igrača i to je to od pojačanja

 

Quote

Чланови Скупштине информисани су од стране председника клуба око такмичарских амбиција и играчких и кадровских решења за такмичарску сезону 2024-2025, као и променама у европској кошарци и могућим променама у ЕЛ, док је директор клуба информисао присутне о планираном буџету за наредну сезону (приходи и расходи) у коме би за плате играча било издвојено око 12,5 милиона евра бруто.

link

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...