Jump to content

Recommended Posts

5 minutes ago, alpaka Bereta Sida said:


Jok to, zakopali bi se momacki. Treba ganjat prostor za FA 2025. pa da Tatuma namamimo u idolov mu klub kad zeleni zlocnci opet chokeaju. 

 

Teska spika, bolje Spida. 

Link to comment
Share on other sites

12 minutes ago, alpaka Bereta Sida said:


Jok to, zakopali bi se momacki. Treba ganjat prostor za FA 2025. pa da Tatuma namamimo u idolov mu klub kad zeleni zlocnci opet chokeaju. 

Ma znam, salim se. 

Imamo prostora za manevar, treba to dobro iskoristiti.

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Drug Crni said:

Zapada ili veliko finale?

 

U zavisnosti od stanja povrjede Porzingisa čak i veliko finale. Boston bez Porzingisa po meni je lošija ekipa od Minesote i Denvera, dopuštam naravno da sam u krivu. Zingis je vrlo bitan dio njihovog uspjeha ove sezone: prvi bloker, drugi skakač, treći strijelac. Po nekim naprednim statistikama čak najbolji u Bostonu (PER, BPM, WS/48), takođe ima najbolji defanzivni rejting i bez njega su Kelti značajno oslabljeni. Te povrjede mišića lista mogu biti bezazlene, ali i vrlo opasne jer posredno mogu ukazati na oštećenja u ahilovoj tetivi. Ovdje je to demantovano, ali sa oporavkom će sigurno biti vrlo oprezni, makar dok rezultatski ne budu ugroženi. Istu dijagnozu (calf strain) je imao Janis i evo ne igra već 20-ak dana i zbog toga vrlo vjerovatno Milvoki ispada u prvom krugu plej ofa. Ja bih naravno volio da se Kristaps potpuno oporavi i zdrav dočeka eventualno veliko finale, najbolje je kad svi zdravi i pravi na terenu utvrde ko je najbolji.

  • Like 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, alpaka Bereta Sida said:

Naravno da toliko vrijedi. Covjek je elitni 3&D bek, jedna suterski losija PO serija to sigurno nece promijeniti. 

Ako platiš 3&D beka 20+ milja u kanalu si

Link to comment
Share on other sites

U današnjoj NBA, KCP vrijedi 20 miliona i mislim da će takvu cijenu na tržištu lagano postići. On je specijalac, vrhunski defanzivac, više nego pristojan šuter (posljednjih 5 sezona je na 40% za tri), nije slučajno bio važan šraf u dvije šampionske ekipe. Ove i sljedeće sezone on je na ugovoru od 15 miliona. S druge strane, već ima 31 godinu - period kad kod nekih igrača kreće ozbiljan decline. Gledajući njegovu fizičku formu, rekao bih da nije od takvih. 

Link to comment
Share on other sites

10 hours ago, Bugl Khan said:

Kenyon Martin i Gilbert Arenas su rekli da će se to desit. I branili su braću Jokić jer Ameri misle da mogu provocirat bez da dobiju u glavu. Uglavnom su bili oduševljeni udarcem u glavu.

Sad gledam i ustvrdili su kako su suci napravili sve da im daju utakmicu, ali ništa od toga. Smiju se na 27 bacanja za Lakerse naspram 9 za Nuggetse, i na činjenicu da Jokić nije dobio niti jedno bacanje. Netko je uletio sa niti jednom nije fauliran? Nijje puno pod košem valjda. Arenas je inače veliki navijač Lakersa.
K-Mart uništio Davisa zbog ozljede, ili, po njegovom, "ozljede". Svi se slažu da je sramota što je napravio i da je to prozirna priprema alibija. Onda ga je usporedio s Murrayem, koji se svađao da bi ga pustili da igra utakmicu usprkos ozljedi. Drugačiji mindset kažu. Kod Denvera kad se lomi, zadnje 4 min, samo 2 igrača šutiraju. 2 buduća HoF igrača. Kod Lakersa šuteve uzima ko hoće, a Davis najmanje.

  • Ha-ha 2
Link to comment
Share on other sites

25 minutes ago, Bugl Khan said:

K-Mart uništio Davisa zbog ozljede, ili, po njegovom, "ozljede". Svi se slažu da je sramota što je napravio i da je to prozirna priprema alibija. Onda ga je usporedio s Murrayem, koji se svađao da bi ga pustili da igra utakmicu usprkos ozljedi. 

 

Njima dvojici je baš dobro, kad su ovako odvaljeni od realnosti. 

Link to comment
Share on other sites

Posted (edited)
3 hours ago, alpaka Bereta Sida said:

Vrhunska analiza, vec sa nestrpljenjem iscekujem novu. 

Analiza 5 bivših NBA igrača? Potraži. Imaš i starih

 

Koji quratz. Kako uspiješ prosut 5 razlike za 20 sekundi

Edited by Bugl Khan
Link to comment
Share on other sites

Ovo faul za 3? hahaha smejurija, sudjenje gde treba da se produze serije je sramotno.
I sinoc je bio pokusaj pljacke, ali ga je Dzamal osujetio, Branson ipak nije taj kalibar, ali ajde da vidimo u produzetku sta ce biti.

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...