Jump to content

Recommended Posts

Samo da prijavim da mi se mnogo sviđa italijanski strim koji gledam.

 

Kvatro stađoni Dikembe Mutombo molto bene finta finta đokato speciale ekstraodinari kva Aleksander Voker prima i Entoni Edvards fantastika.

  • Like 2
  • Ha-ha 6
Link to comment
Share on other sites

Kako god da se završi ova serija, Vulvsi su pokazali da je moguće igrati sa dva visoka, ako je jedan od njih elitan šuter i skorer. Naravno kao trešnja na torti proizilazi ova nerealna zaštita defanzivnog skoka.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Ovaj mec je skoro sigurno resen, ali bilo bi dobro da Finiks iskoristi ovu poslednju 4/4 da pokusa da nadje resenje za Edvardsa. Bice jako bitno za nastavak serije, jer ako mu dozvole ovako da uhvati zalet, veoma ga je tesko obuzdati. 
Izuzetno uzbudljiv igrac za gledanje. I na ovoj je imao par Dzordanovskih poteza, npr. onaj gde je Jubanks stigao na kraju da ga izblokira na obrucu. Potez za spice da je uspeo ono da zavrsi.
Mislim da ce Finiks daleko lakse podneti ako "puste" KATa da dodje do svojih brojki, nego Edvards da se ovako razgoropadi.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Sunsima trebaju vrhunske partije 2 of 3 ili da svo troje isporuce(svoj prosek) da bi dobijali meceve jer im je ostatak rostera bas limitiran sto se tice PO kosarke...

 

Grejson Allen se bas skenjao. Od 40% regularke do 0-3 za 3...

Edited by Don Dusko
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Da napisem jos pred spavanje, kad sam i za prethodne, a ostale 2 cu pokusati sutra pre pocetka.
Ne mogu da kazem da mi je drago sto se ponovo igra sa Lejkersima. Ne iz bilo kakvih sportskih/kosarkaskih razloga. Metla u WCF + metla u regularnom delu su jasan pokazatelj da se nista nije promenilo. Lejkersi cak ostali bez 2 najbolja defanzivca na perimetru, Lebron za godinu stariji...
Razlog broj 1 je LeNarativ. Krenulo je od medija jos pre nego sto je isteklo vreme na onom mecu sa Pelikanima. Maltene identicne price kao prosle godine, kad ih pitaju za obrazlozenje...cvrci. I generalno, da se ne vracam na 100 puta ponovljene price, nezapamcena razlika u bacanjima i sve ostalo sto je deo LeNarativa.
Da li mislim da ce imati uticaja? Svakako. Nema sanse da liga dozvoli jos jednu metlu Lebrona, to bi mu dodatno poljuljalo vec sada narusen "legacy", posto se prica i poredjenje sa MJ iz nekog razloga jos uvek forsira. 
Da li mislim da ce biti dovoljno za prolaz Lejkersa? Ne, ako bude u granicama normale.

Drugi razlog je sveopsta toksicnost, koju ce duel sa Lejkersima neminovno da donese, a koja tek sledi.
Ajde ovde nekako, nije nas puno, pa se moze preziveti. Ali na Tviteru i generalno internetu...to nece moci da se zivi, isto kao prosle godine. Vec za ovih nekoliko dana sam svasta video, a jos nije ni pocelo.
Prva stvar koju sam uradio kad se ta serija zavrsila prosle godine i nakon one kratke ceremonije i pehara, otisao sam pod tus, da sperem otrov sa sebe. Tako sam se prljavo osecao nakon svega. 

I pored svega, krivo mi je sto necu moci da gledam ovu veceras, ali sutra imam veliki dan i vec sam trebao u krevet.
Istina je da bih voleo da ih pometlamo jos jednom i vratimo tu fransizu nazad medj jezera Minesote a Lebrona spakujemo u staracki dom. :s_d: Ali kao sto rekoh, znam da su sanse za to prakticno nepostojece. Pocev od zakona velikih brojeva, itd. i sl. Tako da ocekujem 4-1 ili 4-2 za nas, uz manje neizvesne meceve nego prosle godine.

Srecno braci Nugetlijama koji ostaju da gledaju, nadam se da ce me obradovati ujutru dobrim vestima. :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...