PorodicneVrijednosti Posted November 28, 2023 Share Posted November 28, 2023 22 minutes ago, cabke said: Sad skontaj da "mi" to napišemo u duelu DEN-PHI...prvo bi nas "vi" isprozivali. 😄 Ali drago mi je da se vidi koliko se plačljivku svira za ružne poglede...odatle i broj bacanja po utakmici. Sto se tiče DEN-LAC...nemam riječi...moram pogledati recap negdje. Redzi i DA odradili posao...💪 Ja za Embiida pisem da je floper duze nego sto je Jokic uopce relevantan u MVP pricama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted November 28, 2023 Share Posted November 28, 2023 (edited) 1 hour ago, uini said: nikada ne potcenjuj revenge game bivsih igraca tima tko će kome nego svoj svome kao neko nepisano pravilo Edited November 28, 2023 by bodo 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted November 28, 2023 Share Posted November 28, 2023 Ide lagani trejd Nađija za nekog pika druge runde Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted November 28, 2023 Share Posted November 28, 2023 Vidi se samo tako impact Goodwina u obrani. A počeo je i pogađati otvorene trojke i stalno je prisutan na ofanzivnom skoku Bit će to robbery u trejdu za Beala ako nastavi ovako. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted November 28, 2023 Share Posted November 28, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 28, 2023 Share Posted November 28, 2023 1 hour ago, realno *w said: Pogledao malo, hejl za Redžija i ostale naravno, ali prvi utisak koliki su ovi cirkus. Baš cirkus. Ali ok, to mi nikako nije iznenađenje, divim se ljudima koji su videli nešto dobro u toj ekipi. najveci problem je sto coach lou nije jos shvatio ili ne sme da preda dzemu kljuc u ruke uzima 7 suteva za 30/36mins, skandal Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted November 28, 2023 Share Posted November 28, 2023 6 minutes ago, uini said: najveci problem je sto coach lou nije jos shvatio ili ne sme da preda dzemu kljuc u ruke uzima 7 suteva za 30/36mins, skandal Diskutabilno, al ajde, kako trenutno izgledaju, mogu da probaju, ne može biti lošije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 28, 2023 Share Posted November 28, 2023 Just now, realno *w said: Diskutabilno, al ajde, kako trenutno izgledaju, mogu da probaju, ne može biti lošije. mrzis ga zato sto je crn 😐 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted November 28, 2023 Share Posted November 28, 2023 7 hours ago, alpaka Bereta Sida said: Embiid je nakon sto mu je sviran drugi faul pocetkom prve cetvrtine napravio jos bar 3-4 faula i apsolutno mu nijedan nije sviran. Na drugoj strani standardno ide faul na ruzan pogled. Pitanje je samo da li zbog toga treba da ti se gadi igrač ili liga. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 28, 2023 Share Posted November 28, 2023 Ovaj poraz Klipersa je najveća bruka ove sezone bilo kog tima. Aj Redži Džekson i nekako da te natrpa ali da te razvali DeAndre Jordan kao da je 2013-a, bruka i sramota. Meni je Paul George neka NBA verzija Nedovića + odbrana, do jaja igrač za gledanje, smooth mf i strelac, nema šta ne može ali ako ti je to lider...znaš da nemaš šta da tražiš. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted November 28, 2023 Share Posted November 28, 2023 5 minutes ago, Chaos Is Me said: Ovaj poraz Klipersa je najveća bruka ove sezone bilo kog tima. Aj Redži Džekson i nekako da te natrpa ali da te razvali DeAndre Jordan kao da je 2013-a, bruka i sramota. Meni je Paul George neka NBA verzija Nedovića + odbrana, do jaja igrač za gledanje, smooth mf i strelac, nema šta ne može ali ako ti je to lider...znaš da nemaš šta da tražiš. Ne pretjerujmo sad. Poraz Sunsa i to b2b od Spursa koji nikoga nakon toga nisu dobili u gostima je veća bruka. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted November 28, 2023 Share Posted November 28, 2023 vracamo se na ozbiljne teme. obaramo formu i spremamo se za detroit. pasce ozbiljno kljakovanje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 28, 2023 Share Posted November 28, 2023 2 minutes ago, bodo said: Ne pretjerujmo sad. Poraz Sunsa i to b2b od Spursa koji nikoga nakon toga nisu dobili u gostima je veća bruka. Čak i ovi kilavi Spursi su sila za Denver bez tri (ubedljivo) najbolja igrača. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted November 28, 2023 Share Posted November 28, 2023 5 minutes ago, Chaos Is Me said: Čak i ovi kilavi Spursi su sila za Denver bez tri (ubedljivo) najbolja igrača. Vidim kakva su sila. U gostima gube prosječno sa 18 razlike. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted November 28, 2023 Share Posted November 28, 2023 17 minutes ago, Manu said: Pitanje je samo da li zbog toga treba da ti se gadi igrač ili liga. Liga svakako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 28, 2023 Share Posted November 28, 2023 E sad zamisli te Spurse bez Wembya, Keldona i Vassella, to ti je otprilike ovaj Denver bez Jokića, Murraya i Gordona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted November 28, 2023 Share Posted November 28, 2023 Ono kad ti les Deandra Jordana napravi dabl dabl od 21p i 13s! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 28, 2023 Share Posted November 28, 2023 Redži i DAJ su imali poseban motiv, još se igralo u LA! Što se tiče Hardena, od sistema do vodonoše Kavaju 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted November 28, 2023 Share Posted November 28, 2023 (edited) 1 hour ago, Manu said: Pitanje je samo da li zbog toga treba da ti se gadi igrač ili liga. Taj drugi faul što su svirali Embidu je nepostojeći, veoma rano, i čudno mi je bilo da Nurs nije tražio čelendz posto je bilo baš rano. Verovatno zbog toga su mu posle progledali kroz prste i dopustili mu više kontakta. https://www.nba.com/stats/events?CFID=&CFPARAMS=&GameEventID=42&GameID=0022300255&Season=2023-24&flag=1&title=Embiid S.FOUL (P2.T2) (B.Barnaky) Edited November 28, 2023 by propolis Raširio ruke i sklanjao se unazad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted November 28, 2023 Share Posted November 28, 2023 Ju ju kakve blamcine blizanaca iz LA 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 28, 2023 Share Posted November 28, 2023 5 minutes ago, Marvin said: Ju ju kakve blamcine blizanaca iz LA Stvarno blam. Ovi 44 razlike a ovi drugi izgube od sakatog Denvera 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted November 28, 2023 Share Posted November 28, 2023 50 minutes ago, Marvin said: Ju ju kakve blamcine blizanaca iz LA Pomalo podsećaju na neke druge blizance... 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
033zero330 Posted November 28, 2023 Share Posted November 28, 2023 1 hour ago, Don Dusko said: Ono kad ti les Deandra Jordana napravi dabl dabl od 21p i 13s! Još famoznije je da ima 5 asistencija. Obično je on taj koji završava igru. Mora se naći nbafullhd... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 28, 2023 Share Posted November 28, 2023 1 hour ago, Dracarys said: Što se tiče Hardena, od sistema do vodonoše Kavaju ovo samo meni može da se desi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted November 28, 2023 Share Posted November 28, 2023 4 1 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts