Jump to content

Recommended Posts

https://www.b92.net/sport/nba/vesti.php?yyyy=2023&mm=11&dd=26&nav_id=2440314

Ne znam šta da mislim ovde. I ja mislim da je velika greška gurati Jovića na peticu, ali takođe mislim da je za Nikolu važno da nauči da igra odbranu kako treba. U svakom slučaju, mislim da je greška Majamija što mu ne daju regularnu minutažu, mora da postoji i praksa.

• Like 1

Šta je sada preokrenuto na coach's challenge za Wemby-a od strane sudija, sramota! Umesto da bude faul na Wemby-u, dali faul u napadu Strawther-u. 

Nije prvi put da se dešava, bio je isto jedan "charge" koji je poklonjen Wembiju ranije u sezoni. Umesto očiglednog faula Wembija koji se kretao u igrača, na coach's challenge drugog tima ostaje charge. 

Fuj.

56 minutes ago, Miki28 Teoljub said:

@bodo nema sta, najbolji tim na Zapadu. Bice pakleno tesko protiv vas

Bez dva startera kakogod okreneš. Jer Allen kad se vrati Beal ide na klupu. Čak Book i nije imao neku večer. Loša selekcija šuta i bilo je momenata kad je nepotrebno forsirao ali opet 11 asistencija i ovaj dagger na 1,7 do kraja. Gordon i Goodwin sjajni. Metu isto dobra rola. KBD sjajan defanzivno. Okogie podbacio. Za Knickse Brunson nezaustavljiv kao i sjajno drugo poluvrijeme za Randella. Nadskakali smo najbolji tim u ligi do te utakmice u tom segmentu. 

Edited by bodo
  • Like 2

rekoh bratu bodi na početku sezone da će booker biti legitiman kandidat za mvp-ija ove sezone. naravno neće dobiti priznanje ali top 5 mu ne gine. svake sezone je sve bolji, a igra na vrhunskom nivou 5 godina. zaslužio je takav status zbog svoje posvećenosti košarci.

• Like 5

16 minutes ago, stoudemire said:

rekoh bratu bodi na početku sezone da će booker biti legitiman kandidat za mvp-ija ove sezone. naravno neće dobiti priznanje ali top 5 mu ne gine. svake sezone je sve bolji, a igra na vrhunskom nivou 5 godina. zaslužio je takav status zbog svoje posvećenosti košarci.

I sto je prezivio Kardashian curse. Veliki respect za DBooka👍

• Like 5

Ne znam, u poslednjih nekoliko godina pogotovo je bas uber-prijatno gledati tekme protiv Knicksa. To su uglavnon vrlo kulturni timovi, nema prljavstine nimalo, nema nekog over-the-top lozenja, igra se kosarka prilicno intenzivno, bez obzira na realan kvalitet u datom trenutku. Beyblade ima svojih momenata kada pukne, ali to su prosto neka benigna cepanja, dok na samom parketu 99,9% vremena igra sa tom svojom pomalo neartikulisanom energijom bez ikakvih primesa nevaljalstine. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...