Wingwalker Posted January 17 Share Posted January 17 Prva asocijacija na Miloja je njegov osmeh. Baja uvek bio.Počivaj u miru dobri čoveče. 24 Link to comment Share on other sites More sharing options...
božija noga Posted January 18 Share Posted January 18 Dejane, sa gospodom bogom si. Tvoj osmeh sija kad god budemo pogledali u nebo. Poetičan sam ali i meni treba da bude na neki način opomena. Već sam nekoliko puta operisao srce, imam pejsmejker a nerviram se mnogo. Počivao u miru Deki. 7 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admiral Posted January 18 Share Posted January 18 Tip koji je nekako unosio radost kada god ga vidis. Koliko god ljut rival bio, zracio je pozitivom. Verovatno najcenjeniji igrac komsija. 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hroničar985 Posted January 18 Share Posted January 18 Deki Milojević i Sale Ilić su, po meni, dva najgotivnija lika koja su igrala u Partizanu, Milojevića jednostavno nisi mogao da ne gotiviš, uvek pozitivan i nasmejan. Baš velika tragedija... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted January 18 Share Posted January 18 (edited) Nemam uopste osecaj da je utakmica danas,bas mi nije do kosarke.Ono sa Harisom je mnogo strasnije jer je bio klinac,ali me je ovo bas potreslo ili sam bio klinac pa nisam bio svestan.Sjebalo me kad sam gledao onaj dokumentarac majke sampiona kad Harisova majka prepricava taj dan. Edited January 18 by Placebo Lone star 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 18 Share Posted January 18 (edited) Srecno vcrs momcima mada meni a vjerujem i vecini ovdje nije do kosarke danas. Edited January 18 by Miki28 Teoljub typo 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted January 18 Share Posted January 18 9 hours ago, Wingwalker said: Prva asocijacija na Miloja je njegov osmeh. Baja uvek bio. Počivaj u miru dobri čoveče. Bukvalno, mnogo mi je draga osoba iako ga nisam poznavao. Slican mi je osecaj kao za Mihu. Kada sam cuo da je imao infarkt, nisam se puno zabrinuo jer znam kakav je borac, pozivac, koliko mu je veliko srce. Ali eto, ono ga je izdalo. Podsetnik za nas ostale koliko je zivot krh i da nista ne uzimamo za gotovo. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted January 18 Share Posted January 18 "Mi planiramo četvorku, gledamo. Stanje je takvo da nema igrača. Znam da Zvezdaši zameraju, ali lako je kibicovati sa strane. Postoji procedura, ima više fakora da bi se donela odluka." Ćoki na prvoj. Reče i da je Teo upitan za večeras. 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
crni_bombarder Posted January 18 Share Posted January 18 "Mi planiramo četvorku, gledamo. Stanje je takvo da nema igrača. Znam da Zvezdaši zameraju, ali lako je kibicovati sa strane. Postoji procedura, ima više fakora da bi se donela odluka." Ćoki na prvoj. Reče i da je Teo upitan za večeras.Iz ove prizme i Deson Tomas kao 4/3 igrac bi top legao, čak msm da vise taj tip igraca fali nego klasicna 4 ili 4/5 igrac.Послато са SM-A135F помоћу Тапатока 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted January 18 Share Posted January 18 30 minutes ago, fradler said: "Mi planiramo četvorku, gledamo. Stanje je takvo da nema igrača. Znam da Zvezdaši zameraju, ali lako je kibicovati sa strane. Postoji procedura, ima više fakora da bi se donela odluka." Ćoki na prvoj. Reče i da je Teo upitan za večeras. Laže isto kao AV, ne bi ni ovog smarta dovodili da nismo ostali sami sa Yagom na bekovskoj poziciji 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted January 18 Share Posted January 18 A nema igraca? Valjda nije bilo ni na pocetku, pa ostao samo kljakavi Bjelica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nik1991 Posted January 18 Share Posted January 18 39 minutes ago, fradler said: "Mi planiramo četvorku, gledamo. Stanje je takvo da nema igrača. Znam da Zvezdaši zameraju, ali lako je kibicovati sa strane. Postoji procedura, ima više fakora da bi se donela odluka." Ćoki na prvoj. Reče i da je Teo upitan za večeras. Opet laze. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fromthecorner Posted January 18 Share Posted January 18 42 minutes ago, fradler said: "Mi planiramo četvorku, gledamo. Stanje je takvo da nema igrača. Znam da Zvezdaši zameraju, ali lako je kibicovati sa strane. Postoji procedura, ima više fakora da bi se donela odluka." Ćoki na prvoj. Reče i da je Teo upitan za večeras. Cim kaze gledamo znaci nikom ponudu nije poslao. Kao kad udjem u skup butik pa samo gledam 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taki Posted January 18 Share Posted January 18 Mislim da ne laže,kontam da smo imali nekog blizu i da se nešto izjalivilo,možda i onog što se spominjao Gabriela.Sad mi izgleda realnije da ostanemo na ovom što imamo,ako neko iznenada ne iskoči. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elmulinho Posted January 18 Share Posted January 18 el me zajebavas da sam se vratio iz banovine i niko se ni ne dovodi u vezu sa nama na 4? 1 1 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted January 18 Share Posted January 18 12 minutes ago, elmulinho said: el me zajebavas da sam se vratio iz banovine i niko se ni ne dovodi u vezu sa nama na 4? Džaba si krečio. 1 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted January 18 Share Posted January 18 16 minutes ago, elmulinho said: el me zajebavas da sam se vratio iz banovine i niko se ni ne dovodi u vezu sa nama na 4? Ma zajebava te, dolaze dve cetvorke. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 18 Share Posted January 18 Coki prijeti da necemo igrati kup ako se isti ne bude igrao u Nisu i ne budu delegirane sudije iz Srbije. 1 hour ago, fradler said: "Mi planiramo četvorku, gledamo. Stanje je takvo da nema igrača. Znam da Zvezdaši zameraju, ali lako je kibicovati sa strane. Postoji procedura, ima više fakora da bi se donela odluka." Ćoki na prvoj. Reče i da je Teo upitan za večeras. Bez Tea smo ugasili vcrs🤦♂️ katastrofa 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carl Johnson Posted January 18 Share Posted January 18 Izgleda veceras bez Tea. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted January 18 Share Posted January 18 Ništa, odma Javontu u vatru onda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted January 18 Share Posted January 18 (edited) 23 hours ago, Čočo said: Kakav Smart u četvrtak ne zanosite se. Šansa je 1% i to ako nam baš gori pa da ga odmah ubacuju a s obzirom da cele sezone igramo bez igrača na poziciji 4, znači da nama nigde ne gori. Neće Smart biti ni u 12. Kao što rekoh igraće Smart ako gori. Sad znamo i gde gori. Sa Teom i bez Nede je bilo da biće teško. Bez Nede i bez Tea su nam šanse minimalne. Edited January 18 by Čočo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted January 18 Share Posted January 18 Do kurca - povika kapetan stari, do kurca - viknuše uglas mornari 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted January 18 Share Posted January 18 Ima li nekog izvora sem medija koji citiraju Čovića? Bez Tea ne mora ni da se igra. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted January 18 Share Posted January 18 Da očekujemo od momka koji se još nije riješio džet lega da nam bude faktor u EL utakmici zvuči baš očajnički. Veće šansu su da Jago i Hanga odigraju partije karijere, ili Lazarević stavi 20 poena. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nik1991 Posted January 18 Share Posted January 18 Od Covicevog izlaganja ocekujem da Teo igra i da 4 ne dolazi. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts