Borky Posted December 6, 2023 Share Posted December 6, 2023 Bas smo cirkus ekipa. Ne zna se ko pije ko placa. Tesko je ovde bilo sta pametno i reci! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex Posted December 6, 2023 Share Posted December 6, 2023 Jedna smo tuzna ekipa bez karaktera i pobednickog mentaliteta. Izgleda da se pun krug okrenuo, da sopstvenu decenijsku dominaciju nismo uspeli da materijalizujemo na pravi nacin i to je to, Mordor i svo zlo koje dolazi iz njihove kuhinje cemo opet morati da trpimo. 2 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abizolirni Posted December 6, 2023 Share Posted December 6, 2023 (edited) nista, baciti se na sajt sportskog drustva CZ i vidjeti u kojim se jos sportovima takmicimo jer ubzo poslije fudbala, mislim da napustam gledanje i ove smijurije. Edited December 6, 2023 by Abizolirni 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zadnji vezni Posted December 6, 2023 Share Posted December 6, 2023 Čoviću marš iz kluba. Povedi sa sobom svoje fikuse i neznalice Dozeta i Bagzija. Drzte te se FMP .Dosta je bilo. Kakav frankestajn od rostera i smejurija od kluba koji je sprcao milione na ovu ekipu koja nema ni glavu ni rep,koja nema cvrstine,stava,muda i zelje. Bezlična skupina igraca koje su selektirali pomenuti majstori koji se jos u decembru oprastaju od EL Ali ostaje borba za KLs cipiripi trofej. 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted December 6, 2023 Share Posted December 6, 2023 Problem je što mi živimo i umiremo od šuta za 3 poena. Večeras smo imali nekoliko prilika, barem 4, da se približimo na poen ili izjednačimo i svaki put smo promašili otvoren šut za 3 poena. Na kraju 7 od 26 za 3 poena. Nije pomoglo ni to što smo bacanja šutirali 24 od 31. 7 promašenih bacanja je izuzetno mnogo u ovakvoj utakmici. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted December 6, 2023 Share Posted December 6, 2023 KK Kanta za punjenje Meridianbet Beograd. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted December 6, 2023 Share Posted December 6, 2023 Nemojte da ste na kraj srca, malo nam je falilo.. Da je bolji bio procenat šuta, da je ona ušla, da ona nije, da je babi muda, how yes no. Bez karaktera, bez srca, bez muda, na kraju bez znanja i želje.Ne možeš dati fore 16p poluvreme, razigraš protivnika umesto krv da propiša. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted December 6, 2023 Share Posted December 6, 2023 Pa nije trebao Miloš da rešava trojkom. Ipak je Neda trebao biti taj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted December 6, 2023 Share Posted December 6, 2023 Ic mi ne bi bilo krivo da koliko sutra silbujemo Sabaza, Rokasa i Tobija, makar nikog ne dovodili. Uz naravno najgoreg kosarkasa trenutno u EL - Dekija "nisam odigrao dobru utakmicu od 2019" Davidovca. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaDixXx Posted December 6, 2023 Share Posted December 6, 2023 Nekad smo igrali makar odbranu Sad ne igramo nista Trener je menjan skoro Vreme je za otkaze(za nekoliko stranaca, i za nepotrebne domace igrace) I udaranja po dzepu 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinnerman Posted December 6, 2023 Share Posted December 6, 2023 Nije još pao ni pošten sneg ove godine, a mi smo se lagano oprostili od Evrolige. Ovo je sramota da se ovolike pare ulupaju na ovaj beživotan tim. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted December 6, 2023 Share Posted December 6, 2023 (edited) Uh, naoštrio sam se za kritiku. Ne znam sa ovakvom igrom kako smo i došli u situaciju da možda i pobedimo. Janis ko da je došao na pripremni turnir. Sve kad se skupi i sabere, nije se puno promenilo, malo napred pa malo nazad, tu smo negde na isto. Od pojačanja jedino Bolomboj i Teo daju doprinos. Za još jednu dobru utakmicu Nedovića moraćemo sačekati. Njemu kad krene tad se naloži pa ume biti koristan i u odbrani, kad mu ne ide onda se i u odbrani ne trudi. Greška će biti Janisu ako ostane tvrdoglav u vezi pojačanja. Kasnije ako ih dovede biće kasno. Jedino će tada biti vajde da se pripremamo za narednu sezonu. Ima orpavdanja jer nije on birao ovu ekipu, nema treninga, mada vidimo da nekom poput Duška ni to ne smeta da beleži odlične rezultate. Da ne mrsomudim mnogo, narodski da se izrazim a i malo bezobrazno, mi smo kurton od ekipe. Edited December 6, 2023 by Volter Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted December 6, 2023 Share Posted December 6, 2023 Valjda ce komsije da budu dosledni i nece da igraju domacu ligu. Da robotičar proglasi uspešnom i ovu sezonu. 8 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted December 6, 2023 Share Posted December 6, 2023 Ko mi pomene srecu ili da ih je islo.. Pogotovo za zavrsnicu... Jednostavno mi ne znamo da je odigramo kako treba i to je tako. Nemamo sistem igre i kako da postujemo loptu. Mozemo da zivimo ako nam tada ulaze ludi sutevi al smislen napad ne igramo tada. A i ne pomaze sto je Teo tada(da se ne naljute igrao je ok utakmicu) udje u hero mode pa bude nazalost pokojnik(bice i pobednik) treba se jos neko ukljuciti. Ovako timovi znaju ah tu je Teo on ce da preuzima odgovornost pa im je i lakse braniti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filbi Posted December 6, 2023 Share Posted December 6, 2023 2 minutes ago, bodo said: Pa nije trebao Miloš da rešava trojkom. Ipak je Neda trebao biti taj ipak je on HIM Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted December 6, 2023 Share Posted December 6, 2023 Davidovceva odbrana na Harperu kod neresenog je za otkaz momentalno. 16 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abizolirni Posted December 6, 2023 Share Posted December 6, 2023 2 minutes ago, Zadnji vezni said: Čoviću marš iz kluba. Povedi sa sobom svoje fikuse i neznalice Dozeta i Bagzija. Drzte te se FMP .Dosta je bilo. Kakav frankestajn od rostera i smejurija od kluba koji je sprcao milione na ovu ekipu koja nema ni glavu ni rep,koja nema cvrstine,stava,muda i zelje. Bezlična skupina igraca koje su selektirali pomenuti majstori koji se jos u decembru oprastaju od EL Ali ostaje borba za KLs cipiripi trofej. Sto bi Vujosevic rekao, bolje biti zadnji u gradu nego prvi u selu. "Nama" je bitno tj. pojedinim majstorima ipak biti prvi u selu 😝 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted December 6, 2023 Share Posted December 6, 2023 8 minutes ago, Čvarkov said: Triput smo izgubili istu utakmicu. Nismo ni zasluzili da je dobijemo jbg. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted December 6, 2023 Share Posted December 6, 2023 (edited) Čovke kopira komšijsku sezonu od prošle godine, 4-9 pa kreće serija ali u našem slučaju poraza umesto pobeda. Edit: Bolje Neda da je šutirao na -2 ipak je pogodio napad pre tog trojku dok je Teo sve promašio što je šutnuo danas. Edited December 6, 2023 by Урош19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted December 6, 2023 Share Posted December 6, 2023 1 minute ago, John Terry said: Davidovceva odbrana na Harperu kod neresenog je za otkaz momentalno. Meni nije jasno zasto je on i isao na njega kad se znalo sta sledi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pacino Posted December 6, 2023 Share Posted December 6, 2023 Dizem obije ruke da neposteno dobijemo utakmicu. Samo da je dobijemo... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted December 6, 2023 Share Posted December 6, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted December 6, 2023 Share Posted December 6, 2023 Da nije bilo Tea utakmica bi bila gotova nakon 20 minuta. Molim vas nemojte da ne vidite od drveta sumu, kritike i pljuvacine treba da se fokusiraju na jednog coveka sto voli da gubi casno ! 8 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefi88 Posted December 6, 2023 Share Posted December 6, 2023 Cekajte, Sveropulos ubacuje Davidovca da igra odbranu na njihov poslednji napad???😂😂😂 Pa koga ovde zajebava? Davidovca buse ceo mec, kas i u rotacijama msm klasican Trenerov poraz.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted December 6, 2023 Share Posted December 6, 2023 (edited) Meni je najvece razocarenje sto sam prestao da verujem u pobedu kad god udjemo u tesnu zavrsnicu. Nebitno jel -6, -3, nereseno ili vodimo +3, nekako nemam poverenja u ovaj tim da ce pobediti. Evo i sada poslednji minut nereseno i tacno znam da necemo odbraniti sledeci napad, ubacice nam ovi makar i sa pola terena ako treba. Nejpir je konacno nesto pogodio ali i dalje je stetan po ekipu. Ono sto je radio od momenta kada smo prvi put prisli na -1 u kontinuitetu i u odbrani i u napadu je podsetilo na utakmice protiv Virtusa, Partizana, Barse... Ne znam do kad misli ovako. Sto je najgore, ne bi me cudilo da proigra tamo negde kad ostanemo bez ikakve sanse za plej-of. I to toliko da proigra da pozelimo da ga produzimo za narednu sezonu, a on na konto toga ode u drugi klub i ostavi nas da mu trazimo zamenu. I da, mi smo bez Tea nula od ekipe. Najbitniji i najbolji igrac. Edited December 6, 2023 by СтелаРоса 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts