Fanatik Posted May 24 Share Posted May 24 4 hours ago, Čočo said: Đorđe je radio prethodno kao analitičar i skaut u Monaku i u Kini. A što se tiče broja članova stručnog štaba, zaboravio si da Sferopulos ima još jednog, Teodosića. 😄 Svakako uopšte nije neki reper i ne deluje uopšte ubedljivo i stručno, a i svaku utakmicu ništa ne sugeriše i ne komunicira sa Sferopulosom, igračima na terenu, na klupi i na tajm autu, što radi maltene svaki pomoćni trener u ovim vrhunskim ekipama. I iz našeg stručnog štaba ne radi samo on tako, već i ostali pomoćnici izuzev Jeragotelisa. Što se ostalih članova stručnog štaba tiče, Tomović je radio u Megi prethodno i OKK Beogradu, što je neuporediv nivo košarke i nikakav reper da radi u EL ekipi, dok je Mladen radio jednu? sezonu kod Plaze u stručnom štabu u Unikahi i imao je još neke smešne epizode (ili jednu, nisam siguran) negde, što isto važi kao i za prethodnu dvojicu što se tiče repera i kvaliteta. Tu je u pitanju dobro poznati nepotizam, i to je ujedno glavni i jedini razlog zašto i kako su oni došli u klub. Kod Tomovića je i to što je igrao kod nas, mislim to mu je samo još plus, naravno to je tako samo kod Čovića, jer spada u onu njegovu nekošarkašku kategoriju "dete kluba" i "domaća osnova". I na kraju, što se Teodosića tiče, to je nedopustivo da on ima već autoritet od Sferopulosa i da on tu glumi trenera i postavlja se kao isti, to samo kod nas ima i samo je kod nas moguće. A razlog toga je što uprava svaki put stoji iza domaće osnove umesto iza trenera i njegovog stručnog štaba, i ovako će biti uvek dok se tako radi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
elmulinho Posted May 24 Share Posted May 24 Bukvalno se sezona zavrsava u nedelju i vrv ce u utorak da timovi sednu i znace se ko igra, zanimljivo kako sada, par dana pred to, isplivaju ovakve vesti, dok se igra F4 i timovi i dalje nisu seli da odaberu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted May 24 Share Posted May 24 4 minutes ago, Kooineeperk said: Ma jok, kakvo pecanje, em je SOAG to lepo formulisao em je stvarno zanimljiva misao 🙂 Nije kao neki bombarderi upao sa narativom iz kog ocigledno izbija malicioznost. Sve cool. Ma nista lose nisam ni ja video nego vas 5-6 krenuli da mu objasnjavate. :D Pa fazon al vas upecao. :D A da trazi nesto bitno ne bi se niko ni javio. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted May 24 Share Posted May 24 34 minutes ago, Son_of_a_gun said: Da se malo nasmijemo, šta mislite koliko vremena će proći prije nego neki grobos skuje priču da je Željko namjerno pustio Zvezdu da bi imala neki adut za dobijanje pozivnice? 😁 Pa vec je proslo 34 minuta posto si skovao tu pricu i suptilno pustio ovde. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted May 24 Share Posted May 24 3 minutes ago, Don Dusko said: Ma nista lose nisam ni ja video nego vas 5-6 krenuli da mu objasnjavate. 😄 Pa fazon al vas upecao. 😄 A da trazi nesto bitno ne bi se niko ni javio. 😄 A od toga mozda 1-2 se nasla "uvredjenim", ostali smo prihvatili salu. 😉 Inace, ne bih ni koristio termin pecanje, jer onda ispada da je SOAG uradio nesto lose. Da je dosao sa losom namerom. Stvarno to ne vidim tako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted May 24 Share Posted May 24 (edited) A i Son sad našo baš da postavi takvo pitanje kad smo gadno nervozni. Koliko vidim brzo je najuren. Spoiler Edited May 24 by Volter Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted May 24 Share Posted May 24 41 minutes ago, Charles De Ketelaere said: Verujem da je brata @Brat od Korneta više pogodila vest da se WC plaća 750k, pošto je već uračunao 1.5m uštede za sklapanje rostera, nego potencijalno neigranje. Verujem da je brata Kenija vise pogodilo ciscenje od 3-0 nego ovo Korneta... 11 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar1995 Posted May 24 Share Posted May 24 Ja se braco uspanicio oko igranja Evrolige. Sramota je zasluzili smo je na terenu i ispale nas 😑 Link to comment Share on other sites More sharing options...
elmulinho Posted May 24 Share Posted May 24 A sto ste neki osetljivi ovde, bozeeee 🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted May 24 Share Posted May 24 Just now, Petar1995 said: Ja se braco uspanicio oko igranja Evrolige. Sramota je zasluzili smo je na terenu i ispale nas 😑 Ja bukvalno svake godine ocekujem da se to desi i zahvalan sam ako se ne desi. Mi njima ne trebamo, mora se pomirimo sa time. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar1995 Posted May 24 Share Posted May 24 1 minute ago, Juan Pablo Montoya said: Ja bukvalno svake godine ocekujem da se to desi i zahvalan sam ako se ne desi. Mi njima ne trebamo, mora se pomirimo sa time. Jasno je. Secam se pre 2 sezone. Kad je bila cestitka za Ng, pa objavljivali od svih igraca na slici cestitku, naseg igraca izostavili, pa posle Bentila stavili... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted May 24 Share Posted May 24 Ova dugogodišnja sapunica da li ćemo igrati ili ne u EL je ista kao da li će Jokić igrati za reprezentaciju. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted May 24 Share Posted May 24 8 minutes ago, Volter said: A i Son sad našo baš da postavi takvo pitanje kad smo gadno nervozni. Koliko vidim brzo je najuren. Hide contents Jednom dođem kod vas na topic, fino me ugostiste... 😁 P.S. Ako stvarno mislim da smo vas pustili kao što mi par kolega ovdje imputira, koga time više vrijeđam - vas ili nas? 🙄 Stvar je samo u tome što nas previše dobro znam... 🤪 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Khal Drogo Posted May 24 Share Posted May 24 (edited) Kakve licence uopšte sada imaju Alba,Monako,Asvel ,Bajern ? Na koliko godina ? Ajde one 10 ili koliko već ekipa imaju dugoročni ugovor koji istice sledeće godine ? Edited May 24 by Khal Drogo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted May 24 Share Posted May 24 13 hours ago, BojanaCZV said: Iskreno, mislim da ovo ne može ništa da nam naruši, mi ćemo sigurno igrati EL. Igracemo El nije taj deo sporan, Misko i Jelic ce verovatno da nas sacekaju i sa njima bar nacelno nesto verovatno moze da se dogovori ali nam se suzava prostor u dovodjenu igraca ima tu i stranih agencija i agenata koji traze garancije da ces igrati Evroligu a izjave Motijeunasa nam ne idu u prilog. Do te mere se bahate da je izjavio da ce se odluka mozda doneti i pocetkom Jula. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted May 24 Share Posted May 24 5 minutes ago, Khal Drogo said: Kakve licence uopšte sada imaju Alba,Monako,Asvel ,Bajern ? Na koliko godina ? Ajde one 10 ili koliko već ekipa imaju dugoročni ugovor koji istice sledeće godine ? Albi je istekla trogodišnja ove godine, Monako nema, Asvel i Bajern dugoročne. Sledeće godine ističu sve dugoročne licence. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted May 24 Share Posted May 24 8 minutes ago, Khal Drogo said: Kakve licence uopšte sada imaju Alba,Monako,Asvel ,Bajern ? Na koliko godina ? Ajde one 10 ili koliko već ekipa imaju dugoročni ugovor koji istice sledeće godine ? Odgovorio ti @Kankkunen a ja samo da dopunim, mislim da postoje ove jednogodisnje, takozvane B licence, onda kratkorocne A licence od 3 sezone i dugorocne A licence od 10 sezona. Ispravite me ako gresim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Khal Drogo Posted May 24 Share Posted May 24 (edited) Odakle sad Bajern i Asvel imaju dugorocne ? Zar nisu imali na 3 godine kao Alba . Najsmesnije od svega toga sto niko a ni El ne zna šta se dešava sledeće godine kad isteknu licence ,da li se automatski produžuju svim ekipama ,da li upadaju nove ekipe .To bi trebalo da se zna godinu dana ranije ,posle se čude kako nema para i nije profitabilno ,kako i da bude kad je sve na oruk sa kobajagi pravilima . Eto Monako igra bez licence ,CSKA ne igra sa licencom ,jebe lud zbunjenog. Edited May 24 by Khal Drogo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted May 24 Share Posted May 24 8 minutes ago, Juan Pablo Montoya said: Odgovorio ti @Kankkunen a ja samo da dopunim, mislim da postoje ove jednogodisnje, takozvane B licence, onda kratkorocne A licence od 3 sezone i dugorocne A licence od 10 sezona. Ispravite me ako gresim. Mislim da je B licenca ograničena na tri godine i tu ne dobijaš deo kolača, sa A postaješ suvlasnik i siguran učesnik EL do daljnjeg, i dobijaš lovudžu od TV prava i još nešto pride ... al sve može da se promeni ako klubovi osnivači tako odluče, to je ono što piše sitnim slovima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted May 24 Share Posted May 24 2 minutes ago, Kankkunen said: Mislim da je B licenca ograničena na tri godine i tu ne dobijaš deo kolača, sa A postaješ suvlasnik i siguran učesnik EL do daljnjeg, i dobijaš lovudžu od TV prava i još nešto pride ... al sve može da se promeni ako klubovi osnivači tako odluče, to je ono što piše sitnim slovima. Privatna liga,moze im se,sami ce produziti licence Sastanak,ko je za,ko nije svi smo za i gotovo,to je otprilike to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted May 24 Share Posted May 24 Ocekujte sjutra naslov: Preokret, Zvezda sigurna u El dok Partizan ceka jul. Narucio sam tepsiju bureka i 2 litra jogurta. Jbg, takav je cjenovnik. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted May 24 Share Posted May 24 EL je stvarno postala totalno neorganizovana, rasulo. Evidentno fali tu jedan ozbiljan čovek da zavede red. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted May 24 Share Posted May 24 2 minutes ago, Nini3112 said: Privatna liga,moze im se,sami ce produziti licence Sastanak,ko je za,ko nije svi smo za i gotovo,to je otprilike to Šta će im licence kad je njihova liga ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted May 24 Share Posted May 24 7 minutes ago, berti said: EL je stvarno postala totalno neorganizovana, rasulo. Evidentno fali tu jedan ozbiljan čovek da zavede red. Kad su klubovi vlasnici niko tu ne moze da zavede red kad su oni gazde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted May 24 Share Posted May 24 Licence su još iz doba Jordija, kasnije su klubovi preuzeli ligu i to im više ne treba. Šta će dalje biti to niko ne zna. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts