Stefi88 Posted May 27 Share Posted May 27 1 hour ago, fasper said: Zna li neko sta je sa Bolombojem? Teza povreda? Nema ga u sastavu veceras. Ne verujem da je teza povreda mislim da vise preventivno ne igra veceras,a i nema potrebe realno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted May 27 Share Posted May 27 Koji su termini finala, zna li se? Btw, suska se vec par dana da Bolomboj propusta i finale, ali bas su sve te price oko povreda nasih igraca rekla-kazala i obicno se pusti info koji ne bude tacan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted May 27 Share Posted May 27 5 minutes ago, Markoss said: Koji su termini finala, zna li se? Btw, suska se vec par dana da Bolomboj propusta i finale, ali bas su sve te price oko povreda nasih igraca rekla-kazala i obicno se pusti info koji ne bude tacan. Mislim da jos nema termina finala, ceka se da se vidi dal ce biti majstorica. Kontam vec sledece nedelje da ce kreniti, negdje polovinom nedelje Jel se moze prijaviti drugi stranac usled povrede za finale umesto Bokija ako bude propustao finale ili je spisak konacan? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted May 27 Share Posted May 27 Ranije nije moglo, sad ne znam. Ne znam ni dal se igra na 2 ili 3 utakmice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted May 27 Share Posted May 27 Na dve Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted May 27 Share Posted May 27 2 minutes ago, Markoss said: Ranije nije moglo, sad ne znam. Ne znam ni dal se igra na 2 ili 3 utakmice. Trebalo bi u 2 dobijene. Uhh ne bih mogao gledati u 3 dobijene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted May 27 Share Posted May 27 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted May 27 Share Posted May 27 Sad sam video Bolomboja, teško hoda i dalje. Očigledno da je bio jak udarac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fasper Posted May 27 Share Posted May 27 Kakav je cirkus klub sa ovim silnim povredama. Dal ima u Evropi jedan klub kome se igraci povredjuju vise nego nama? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djura.net Posted May 27 Share Posted May 27 (edited) 11 hours ago, berti said: Koje li je zaključke izvukao Čović posle zavrsenog f4... moji takeaways sa f4 i finala - napad donosi pobede, odbrana uzima titule; - domaca osnova (slukas, mitoglu) donosi prevagu u do or die momentima; - cak tri bivsa kkcz igraca u finalu EL, to se, mislim, nikada ranije nije desilo. Edited May 27 by djura.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fanatik Posted May 27 Share Posted May 27 9 minutes ago, fasper said: Kakav je cirkus klub sa ovim silnim povredama. Dal ima u Evropi jedan klub kome se igraci povredjuju vise nego nama? Ne postoji, i ne postoji klub u Evropi (a pogotovu ne u EL) kome se igrači ovoliko sporo vraćaju na parket i leče, i to smo ubedljivo najgori u oporavku igrača, bez ikakve sumnje. Mi imamo najgori i najnestručniji medicinski staf u celoj Evropi, a u EL dominantno najgori. To nam je bukvalno ABA/KLS nivo, i zreli su za otkaze još otkad svi u njemu, ali od toga nažalost nema ništa, kao ni od odlaska kompletne uprave. 1 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zemljoradnik Posted May 27 Share Posted May 27 Gleda li ko Plavšića protiv kkp? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefi88 Posted May 27 Share Posted May 27 1 minute ago, zemljoradnik said: Gleda li ko Plavšića protiv kkp? Ne igra, nije igrao ni prvi mec. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted May 27 Share Posted May 27 Ja pratim pomalo zbog Djurisica, prilicno je grozan u oba meca 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
božija noga Posted May 28 Share Posted May 28 Naš Jago kako ga bre ne voleti 8 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Setite se 2011 Posted May 28 Share Posted May 28 https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/vojinovic-zvezda-sigurna-u-evroligi-ocekujem-i-partizan/483371 Quote "Prvak ABA lige je siguran, a me vidim problem ni za drugi klub, jer niko u Evroligi nije imao sumnji. U ovom trenutku Zvezda je svakako u prednosti i sigurna je jer je šampion ABA lige", završio je Vojinović. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted May 28 Share Posted May 28 7 hours ago, božija noga said: Naš Jago kako ga bre ne voleti Idi bre Jago, suzu pustih na kraj intervjua. Baš se vidi koliko je zavoleo klub i kako mu se oči zacaklile kada je rekao da želi osvajanje Evrolige sa Zvezdom. ❤️ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
božija noga Posted May 28 Share Posted May 28 Dok čekamo finale i protivnika. Malo pohvala i na račun mađioničara 13 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Систем те лаже Posted May 29 Share Posted May 29 On 5/27/2024 at 7:07 PM, Markoss said: Koji su termini finala, zna li se? Btw, suska se vec par dana da Bolomboj propusta i finale, ali bas su sve te price oko povreda nasih igraca rekla-kazala i obicno se pusti info koji ne bude tacan. Финална серија креће 03. јуна. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted May 30 Share Posted May 30 kada starta finale? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted May 30 Share Posted May 30 2 minutes ago, bodo said: kada starta finale? Termini finala su 3, 5. i 8. jun 6 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Howie Roseman Posted May 30 Share Posted May 30 Topić registrovan samo da bi pokupio medalju ili će zaigrati u finalu? Vraća li se Bolomboy na teren? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted May 31 Share Posted May 31 Dok cekamo finale KLSa evo malo POV zavrsnice trece utakmice 😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted May 31 Share Posted May 31 yt kanal Meridian TV Jakovljevic i Tegeltija 😄 Kakva prepucavanja hahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzonii Posted May 31 Share Posted May 31 Sta bi za kafanu? 1 2 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts