mille plateaux Posted February 17 Share Posted February 17 To je to! Zovem na ler! ❤️ 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted February 17 Share Posted February 17 13 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post uvrnuto Posted February 17 Popular Post Share Posted February 17 Čestitke, komšije! Jedan od "lepših" derbija, i baš bih voleo da smo dobili ovo. Od igre, možda ne najsjajnije, ali prilično neizvesne utakmice, pa do sasvim solidnog suđenja, ponašanja aktera na terenu, pa na kraju i navijača (sem baklji, par ubačenih predmeta i standardnog folklora...). Na kraju i forumaša. Nijedan report nije bio. 65 2 12 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted February 17 Share Posted February 17 (edited) Zvezdaško srce veliko ko planina. Edited February 17 by bodo 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted February 17 Share Posted February 17 Sad pravac Nacionalna klasa, Teo časti. 3 1 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted February 17 Share Posted February 17 (edited) Edited February 17 by Don Dusko 1 29 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bad Posted February 17 Share Posted February 17 Bravo momci, rekao bih rutinska pobeda. Posao sam i pre kupa, morao je Smart pre Hange da ide u Niš. U mnogo boljoj formi, mladji, a i Hangi bi prijao reset. Ali jebeš ga, bitno je da je pehar tu ❤️ 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted February 17 Share Posted February 17 Teodosićev dodir magije. ❤️ 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted February 17 Share Posted February 17 Bolomboj nije izlazio u drugom ja mislim.. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abizolirni Posted February 17 Share Posted February 17 5 hours ago, Topgun said: Ocekujem 50 razlike za Partizan, to je realna razlika, sve preko toga je uspeh epskih razmera. 5 hours ago, Abizolirni said: Dodji juce, 😏 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted February 17 Share Posted February 17 Malo je sve ovde veceras bilo kosmicki. Teodosic vintage game, Deda trica i Neda steal of the game. Gidra, Boki i Laza standardni ❤ Bravo momci! Zvezdo volim teeee ❤ 19 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted February 17 Share Posted February 17 Odvela me zena u neku pripizdinu na produzeni vikend. Ne pomazu ni vasi Rd Lajvovi ni kakva druga sranja. Na kraju sam slusao prenos na radio bg1 a na telefonu gledao na sokerovom sajtu kako loptica skakuce sa jedne na drugu stranu. Bravo Zvezdo 4 1 1 26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Markoss Posted February 17 Popular Post Share Posted February 17 Meni je neverovatno da je Janis onoliko Hangu drzao na terenu. Na svu srecu nije uspeo da zasere sve u potpunosti, zahvaljujuci tome sto je Panter na drugoj strani odigrao za nas. Mnogo je bitno sto smo tri puta zaredom dobili KKP, i pokazali da zapravo mozemo i da je cinjenica da oni nemaju neko resenje za nas. Za razliku od prosle godine kad je to sve bilo kilavo, ove sezone smo u derbijima dosta cvrsci, i ne variramo toliko. Lazic je prebitan igrac za Zvezdu. Bukvalno s njim na terenu i u ovim godinama, nasa odbrana je bolja za 30 posto. Cisto da se ovo napomene, jer verujem da ce svi da pisu o Teu - potpuno zasluzeno. MVP partija. Zeljko na mocnih 1 od 7 sto se trofeja tice u prethodne tri godine. Cenim da bi Gilespi bio uspesniji sa linije za 3 poena. 54 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted February 17 Share Posted February 17 2 minutes ago, uvrnuto said: Čestitke, komšije! Jedan od "lepših" derbija, i baš bih voleo da smo dobili ovo. Od igre, možda ne najsjajnije, ali prilično neizvesne utakmice, pa do sasvim solidnog suđenja, ponašanja aktera na terenu, pa na kraju i navijača (sem baklji, par ubačenih predmeta i standardnog folklora...). Na kraju i forumaša. Nijedan report nije bio. Da ne patetisem, ali veruj mi puno mi srce sto nije bilo prekida. 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Geronimo Posted February 17 Popular Post Share Posted February 17 Prvi trofej Milosa Teodosica u dresu Crvene zvezde!!! 18 51 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted February 17 Share Posted February 17 A sto bismo gledali proslavu, kad mozemo slusati vrsnu analizu trenera Zlatibora i pijanog Vladea 4 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted February 17 Share Posted February 17 (edited) 3 hours ago, Čočo said: Ma ne postoji šansa kako mogu da nas dobiju večeras osim da imaju neko ludačko šutersko veče. Ali teško s obzirom kako igraju u poslednje vreme. Imamo nivelisaniji tim od njih za KRK. Odmorniji smo i u boljoj formi. Ako se samo Kaminski izbaci iz igre nemaju šanse večeras. A bilo vam je smešno danas. 😄 Demonstracija sile na delu. 🔥 Edited February 17 by Čočo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisJudd Posted February 17 Share Posted February 17 Čestitke komšije, zasluženo. Viši BIQ i veća želja i samopouzdanje. 17 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted February 17 Share Posted February 17 Ovaj tim bez Milosa Teodosica nije isti. Covek je bukvalno vezivno tkivo Zvezde, on nam je neophodan za ostatak sezone, prakticno od njega zavisi hocemo li napraviti dobre rezultate. 10 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted February 17 Share Posted February 17 Just now, fradler said: A sto bismo gledali proslavu, kad mozemo slusati vrsnu analizu trenera Zlatibora i pijanog Vladea Nije pijan...sto je tek jezivo. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Henry Chinaski Posted February 17 Share Posted February 17 Au sta je ovo u Arena studi-u, moj sestric od 13 godina ovako ocijenjuje igrace Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted February 17 Share Posted February 17 Veliko hvala momcima za jos jedan trofej. Igrali su srcem i na tome im hvala. Cigani pamte i vratice podrskom. Srce puno!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted February 17 Share Posted February 17 Svidza mi se sampionska majica 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 17 Share Posted February 17 1 minute ago, fradler said: A sto bismo gledali proslavu, kad mozemo slusati vrsnu analizu trenera Zlatibora i pijanog Vladea Vlade pomešao Tea i Nedovića hahaha 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mille plateaux Posted February 17 Share Posted February 17 Ciganin sam, to ne menja stvari, ciganin je bio i moj stari! ❤️❤️❤️ 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts