mister-no Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 Ја као велики теољуб кажем да нас је он продао вечерас, а пре тога их је Шабаз вратио у игру, али шта сад нећемо их убити. Гедраитис се није појавио ни на једном гостовању. Боломбој, Јаго, Митровић свака част. Ханга након катастрофалног почетка одличан. Четворка мора да стигне колико до викенда.Šta će nam četvorka prijatelju? Mi smo završili sa EL.A verovatno i sa Aba u ponedeljak. 8 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 10 minutes ago, Juliet said: Veci problem od ovog poraza je sta dalje... Šut karta za Čovića 2 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bruda Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 1 minute ago, mister-no said: verovatno i sa Aba u ponedeljak. Pogledaj tabelu Aba lige ponovo. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksa Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 Смучила ми се кошарка због Теодосића и Шабаза(читај Човића, све најгоре му желим) 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokodakalo Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 5 minutes ago, Wake in Fright said: Sferopulos je dobro spremio utakmicu i vodio istu. Srezao je rotaciju na 9 igrača i izvukao maksimum iz ovog rostera. Očigledno je vidio da nemamo pravo četvorku, pa je kombinovao petorke sa dva centra, najčešće su to bili Mitrović i Bolomboj. Mi smo izuzev 1/4 i poslednjih 5 minuta odigrali odlično. I odbrana je bila jako dobra za naše standardne. Sad se svi vataju za Jaga, a ovo je bukvalno prva utakmica u kojoj je Jago dobio veći prostor. Odigrao je extra minute. Sferopulos je toga sigurno bio svjestan, ali je na kraju vratio Šabaza i Teodosića da privede utakmicu kraju, a ovi su mu uzvratili povjerenje tako kako su mu vratili. Drug to je skoro pola utakmice. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nunilo Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 4 minutes ago, mister-no said: Šta će nam četvorka prijatelju? Mi smo završili sa EL. A verovatno i sa Aba u ponedeljak. Stvarno ni na sta ne licimo al' pretera ga sad. Kako smo zavrsili Aba? Cak i da izgubimo ako se nigde ne okliznemo (sto verovatno hocemo) sve opet drzimo u svojim rukama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 Just now, kokodakalo said: Drug to je skoro pola utakmice. 2/4 i 3/4 bi bilo pola, ovo je 62.5%. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 36 minutes ago, Kosjan Willavić said: S Nedovicem vcrs bismo dobili derbi, vrv rutinski. Jago je lepo nadoknadio njegov izostanak, ne verujem da bi Nedovic puno bolje od njega odigrao. Da je odigrao zavrsnicu, ubedjen sam da bi dobili. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 2 minutes ago, mister-no said: Šta će nam četvorka prijatelju? Mi smo završili sa EL. A verovatno i sa Aba u ponedeljak. Nije sve tako crno. Bayern kuci Barsa u gostima Fener kuci Oly u gostima Milano kuci Efes kuci Valensija i Baskonija u gostima Alba kuci Real u gostima Makabi u gostima ( prazna Arena ) Pao u gostima. Prvo Bayern da se dobije pa polako. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 Igrali smo odlično, izuzev 1/4 i poslednjih 5 minuta? Ja sam sve ovo već video...i ovu reku i ovu šumu... 12 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 Izgubili smo dobijenu utakmicu. Svi su već napisali razloge, pa da ih ne ponavljam. Igra nam je u većem delu utakmice imala smisla, Grk je ovo dobro pripremio. Usrali smo se na početku, neke je pojela atmosfera, neke trema, ima mnogo novih igrača… Od svega lošeg, izvukao bih dobro to da smo u većem delu utakmice igrali dobro odbranu, naročito Luka na Ledeju i Bolomboj, koji je terao iz reketa. Čak je i štetočina Teo imala dobre role. Luka može povremeno da pokrije 4, iako nema šut, dok je Davidovac beskorisna masa. Jbg, Šabaza su platili 2 miliona, rekli mu da će biti vodja tima, ali mu niko nije rekao da ovo nije rekreativni basket, već derbi na krv i nož. Ima ovde naznaka dobrih rezultata, samo da novi trener malo posloži uloge. Jago odličan! Bolomboj bananamen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 Cak i drugu polovinu 1/4 smo odigrali dobro, tu smo se probudili. Bilo je 16:2 posle uvodnih 6 minuta, a zavrseno je sa 22:13. Ako moze Kendrick da azurira racunicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leki bg Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 33 minutes ago, VukVule1988 said: Ja ne želim. Ja želim da vidim Tea veterana koji igra 15-ak min. po meču i za to vreme se trudi da proigrava igrace i ne forsira šut. A lider da bude......? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juliet Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 Kako stoje stvari, Covic ce morati da stavi max 300 dinara karte za nivo 400, inace nas protiv Bajerna ocekuje tmurna atmosfera pred 8-9k simpatizera ovog nesrecnog kluba... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 Just now, СтелаРоса said: Cak i drugu polovinu 1/4 smo odigrali dobro, tu smo se probudili. Bilo je 16:2 posle uvodnih 6 minuta, a zavrseno je sa 22:13. Ako moze Kendrick da azurira racunicu. 75% ako je tačno druga polovina 1/4 odigrana dobro. Ako je samo 4 minuta, onda 72.5%. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VukVule1988 Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 1 minute ago, leki bg said: A lider da bude......? Ne znam eto ga GM Čović pa nek resi. Očigledno ni Teo ni Šabaz nisu. Kad se vec igrao menadzera na pocetku neka se igra i sada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bruda Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 2 minutes ago, Juliet said: Kako stoje stvari, Covic ce morati da stavi max 300 dinara karte za nivo 400, inace nas protiv Bajerna ocekuje tmurna atmosfera pred 8-9k simpatizera ovog nesrecnog kluba... Ako se to dogodi biće samo još jedan dokaz da navijači zvezde ne zaslužuju baš ništa. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fromthecorner Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 Toliko smo izgubili neizvesnih završnica i toliko sam puta rekao da neću gledati sledeću, ali sam svaki put gledao sledeću, ne mogu više da se lažem, vidimo se za 7 dana pa od početka… Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 2 minutes ago, Bruda said: Ako se to dogodi biće samo još jedan dokaz da navijači zvezde ne zaslužuju baš ništa. Navijači Zvezde definitivno ne zaslužuju Čovića 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 5 minutes ago, Juliet said: Kako stoje stvari, Covic ce morati da stavi max 300 dinara karte za nivo 400, inace nas protiv Bajerna ocekuje tmurna atmosfera pred 8-9k simpatizera ovog nesrecnog kluba... Super. Da se ocisti zito od kukolja. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admiral Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 https://x.com/laki2112/status/1717631927421726752?s=46&t=JeUsqi_kmyqZv2fD9bkOoQ 4 sekunde je kasnio pas Jagu. Tacnije receno , nije hteo da mu doda. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 Nejt Volters... Da je bilo pameti i da se doveo umesto jebenog teodosica 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bruda Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 1 minute ago, oʞɐdoɐu nɾ said: Navijači Zvezde definitivno ne zaslužuju Čovića Pa iskreno neki da, neki i ne. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molina23 Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 Ako se od Bajerna horski ne krene sa - Čoviću odlazi, mi kao navijači ne zaslužujemo ništa. Toliko o utakmici, i o svakoj sledećoj. 5 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 Just now, berti said: Nejt Volters... Da je bilo pameti i da se doveo umesto jebenog teodosica A umesto Sabaza? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts