Jump to content

Juliet

Član foruma
  • Posts

    73
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Juliet

  1. Pa gde sad da ih stizemo, kad krenulo uprava napolje...
  2. Da ti se smuci zivot kada ovaj flop majmuna lazica sviraju kao faul u napadu
  3. Ovaj klub treba lepo da ispadne i da se zavrsi ova agonija od sezone. Nema vise smisla i nekim cudom osvojena aba liga ne donosi bas nista, sezona je svakako neuspesna i baceno je 15 miliona... Svaka cast napacenim dusama koje su dosle u arenu.
  4. 35 izgubljenih lopti je rekord, ako se malo potrude mozda i prestignu.
  5. Ali ovaj nesrecni narod u hali koji trosi energiju na sudije, Lesora, Atamana i ostale gluposti, a glavni krivac sedi ispod kosa...
  6. Izivljava se Lesor nad Covicevom nakazom od kluba. 😂
  7. Dakle uvede se top 10 i imamo 15 ekipa (cak se i Zalgiris danasnjom pobedom ukljucio i ima kakve takve sanse) koje se bore za nesto. Naravno jedine 3 ekipe koje igraju rekreativno su Alba, Asvel i Zvezda. Prosto zalosno da navijaci Zvezde ne mogu da dozive da se jedne sezone do kraja nadaju necemu, a ne da u februaru vec cekaju april/maj i plejof aba lige...
  8. Izjava Erika Mekaluma da ce Zvezda igrati plejof je mozda i najgori hot take ikada.
  9. Kao pokvarena ploca, ovaj klub svake sezone isto 😂 Da igramo za cast i da se posibamo. J**** ti takav klub...
  10. Ja juce bio u 18:00 i uzeo 6 za nivo 400. E sad ne znam da li i danas prodaju.
  11. Kako je lepo gledati evroligaska meceve, a i kosarku generalno kada ne igra Zvezda. Bukvalko 2 razlicita sporta.
  12. Na temi ce biti dobra atmosfera kada se veza neka pobeda u evroligi, kada se dobije neki mec u gostima... Nece sigurno biti veselje, jer se dobila bedna Alba, a igra je opet bila daleko od blistave.
  13. Nema razloga za pozitivu, dok god igramo evroligu rekreativno i bez ambicija.
  14. Funkcija mu je fiktivna, kao i vecini u klubu.
  15. Na kraju je ispalo bolje po nas sto Partizanu ide dobro u EL, jer bi mi navijaci jos uvek prastali Covicu sto smo kanta za punjenje u istoj toj EL i verovali bi da bolje ne moze. Pobeda protiv Albe nam nista ne donosi, samo ce zamazati oci kao pobeda protiv 3 i po igraca Efesa. Bolje je da izgubio od Albe, jer ce to mozda mozda mozda pokrenuti neku lavinu protiv coravog monstruma.
  16. Ajde da kazemo da Partizan ima vece pare(a verovatno su slicne), opet ih mnogo bolje trose od Covica. Sklonis Kuzmica, Lazarevica, Ilica, Simonovica i Davidovca i eto ti jedan top igrac i mozda jos jedan okej (2 i 4).
  17. Milano poslednja pobeda pre 2 nedelje protiv Zvezde 😂, od tada 5 uzastopnih poraza. Hvala ti doktore iz zeleznika sto nam priredjujes sve ovo.
  18. Pa nama kinta i ne treba, isto je da li imamo budzet od 2 ili 12 miliona. Ekipa ce biti lose sastavljena i bedna svakako. Tako da treba da se prizna da nismo deo elite i nikada ovaj klub nece biti.
  19. Ovom klubu je istinski potrebna pauza od evrolige i to ne 1 sezona, nego nekoliko sezona. Lepo da se krene od 0 i da se pegla taj evrokup nekoliko sezona i da molimo boga da ce EL da nas pusti nazad. Bojim se da kada jednok budemo izasli iz EL, vrlo tesko cemo se vratiti.
×
×
  • Create New...