Mile1 Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 25 minutes ago, srlepajce said: E moj Nedovicu Imao je povredu zvanu ivanovicitis 11 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 15 minutes ago, srlepajce said: On je sam rekao da se vidi stepen povrede i na sledecem treningu Daj ne zajebavaj Kad se to jos dogodilo? Ja ga nisam video na snimcima akcija, samo na ovoj fotografiji grupnog pozdrava. Ne kažem da nije učestvovao, ali iako je na poštedi sasvim je normalno da bude na prvom treningu novog trenera. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 (edited) 11 minutes ago, Mile1 said: Imao je povredu zvanu ivanovicitis Povredu u predelu prepona. A Nedo, Nedo. Mada se oni baš, baš nisu mirisali. Od Duškovog dolaska. Tako da mi nije ništa čudno. Edited October 22, 2023 by Čočo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 Samo neka je Nedara dobro, to je važno ... da batalimo abrove i rekla-kazala. Sutra nas čeka gostovanje u Železniku, da se poželi dobrodošlica novom treneru kako dolikuje. Šta je bilo - bilo je, idemo dalje. 19 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nellthe Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 Ako je covjek osjetio zadnju lozu ili bilo kakvu povredu, naravno da ga neces forsirati u 4. utakmici regularnog dijela gdje je ekipa u dvocifrenom minusu od samof pocetka... Mislim stvarno gluposti koje ljudi pisu... 15 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 13 minutes ago, TB Told said: Ja ga nisam video na snimcima akcija, samo na ovoj fotografiji grupnog pozdrava. Ne kažem da nije učestvovao, ali iako je na poštedi sasvim je normalno da bude na prvom treningu novog trenera. Javljaju da je bila neka akcija u vidu alejapa Teo-Neda. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 2 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Javljaju da je bila neka akcija u vidu alejapa Teo-Neda. Neda zakucao 360. Odraz za noge za koju je u petak prijavio povredu zadnje loze. Pametnom dosta. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 (edited) Deluje mi da neki ljudi, a normalni likovi, previse sve ovo shvataju k'srcu. A to nije dobro. Moze ta nervoza da se prelije i na licni civot. Sve u svemu, dugacka je sezona. Niko ne moze da zna ni kakva ce biti ni kakva bi bila. Ali ovaj neki latenti hejt od samog pocetka sezone, nije u sustini dobar. Eno onaj decko polomio ruku zbog Partizana. Htedoh reci, samo malo relax, bice ovo loooda sezona. A kada ne bi bila takva, onda to ne bi ni bila nasa Zvezda ❤️ Edited October 22, 2023 by BojanaCZV 28 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 a sto se li se Covic sakrio? 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 1 minute ago, BojanaCZV said: Eno onaj decko polomio ruku zbog Partizana. Htedoh reci, samo malo relax, bice ovo loooda sezona. A kada ne bi bila takva, onda to ne bi ni bila nasa Zvezda ❤️ Ko gde šta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 Nedović koji celu karijeru kuburi sa povredama, koje su mu istu poprilično unazadile, će baš da isfolira povredu. Svašta može da se pročita ovde. 8 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 1 minute ago, MilošVB said: Ko gde šta? Brat od naseg forumasa Partizanovca, ako sam dobro skapirala. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 40 minutes ago, Kankkunen said: Secnula ga zadnja loža, jbg. Najgore kad te secne😉 sve su ovo Teo i Neda planirali na cuvenom koncertu. Prica se da su dobili i postedu sutra a mi da gledamo Yagoball i Tobeyball 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 11 minutes ago, Kankkunen said: Samo neka je Nedara dobro, to je važno ... da batalimo abrove i rekla-kazala. Sutra nas čeka gostovanje u Železniku, da se poželi dobrodošlica novom treneru kako dolikuje. Šta je bilo - bilo je, idemo dalje. Vatreno krštenje. Vidjećemo kakvu će reakciju pokazati momci na vrućem gostovanju. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
robespierre Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 Ne bih se bavio špekulacijama oko Nedovića, ali moram da primetim da Teodosićevo lice odražava spokoj čoveka koji je dobio kakvu važnu opkladu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 19 minutes ago, Nellthe said: Ako je covjek osjetio zadnju lozu ili bilo kakvu povredu, naravno da ga neces forsirati u 4. utakmici regularnog dijela gdje je ekipa u dvocifrenom minusu od samof pocetka... Mislim stvarno gluposti koje ljudi pisu... Ovaj moj odgovor je sala na danasnje abrove. Imao je zaista povredu zadnje loze 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefi88 Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 I nastavlju sa vredjanjem nasih igraca... Neverovatno. Podrska timu i nasem novom treneru. Videcemo dal cemo moci sa ovim timom ili ce doci jedan ili dva igraca... Po meni jedan bek i visoki nam fali samo tako... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 3 minutes ago, Stefi88 said: Po meni jedan bek i visoki nam fali samo tako... Nedostaje četvorka, dakle ne peti centar, već isključivo četvorka. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 1 minute ago, robespierre said: ali moram da primetim da Teodosićevo lice odražava spokoj čoveka koji je dobio kakvu važnu opkladu. 6 1 31 Link to comment Share on other sites More sharing options...
robespierre Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 Opklada i montažno-demontažni radovi na poziciji struke su redundantnosti uvaženi kolega. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nunilo Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 Teo/Neda u izlasku/koncertu "cuvene" Prije: 1.Pivo - Teo Nedi - "Znas onaj repati mnogo mrsi sa onim treninzima" - Neda - "Ma pusti ga u q... maltretir'o me celu proslu sezonu, al' Gazdin covek mora ga postujemo" 2.Pivo - Neda - " Uuuuu eeee sto dobra ova Prijina pesma Sabotiram" - Teo - "mhmnnh ..." 3.Pivo - Teo vec malo zakvrno ocima " Sta rece, da ga sabotiramo?" - Neda "M'da, on ce mene klupira ...." I tako ode gos'n Dusko, a za sve je kriva Prija, niko drugi! 20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 Just now, nunilo said: Teo/Neda u izlasku/koncertu "cuvene" Prije: 1.Pivo - Teo Nedi - "Znas onaj repati mnogo mrsi sa onim treninzima" - Neda - "Ma pusti ga u q... maltretir'o me celu proslu sezonu, al' Gazdin covek mora ga postujemo" 2.Pivo - Neda - " Uuuuu eeee sto dobra ova Prijina pesma Sabotiram" - Teo - "mhmnnh ..." 3.Pivo - Teo vec malo zakvrno ocima " Sta rece, da ga sabotiramo?" - Neda "M'da, on ce mene klupira ...." I tako ode gos'n Dusko, a za sve je kriva Prija, niko drugi! Teo Dušku kad mu Duško kaže da je logična njegova dosadašnja minutaža: Tebi je logično, a meni toksično 1 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob McAdoo Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 (edited) 2 hours ago, Nek grmi jako said: Budući da se sve više pominje smena u rukovodstvu KKCZ i eventualni odlazak doktora robotike iz Železnika, važno je napomenuti da u tom kolopletu postoji nekoliko scenarija, od kojih bi najlakšu tranziciju proizvela njegova želja da svojevoljno napusti Mali Kalemegdan zbog godina ili zdravstvnog stanja. Ako to ipak ne bude slučaj i ako doživi frontalne i bočne udare kako bi na silu otišao, onda će to povući nekoliko ozbiljnih konsenkvenci za onoga ko bude hteo da ga nasledi i za one koji stoje iza nekoga takvog, budući da će doktor robotike svakako otvoriti zlatni padobran, satkan od duga koji će njegovi naslednici morati da mu isplate. Stavke toga duga biće raznorodne, od višegodišnjeg korišćenja njegove infrastrukture u Basketlendu i Bakset Sitiju za šta, neka niko ne sumnja u to, postoji precizna evidencija za sve kategorije sve do jednog evra, pa do grba Crvene zvezde koji je doktor robotike 2011. povratio od Milana Beka, kome se po tom osnovu tada dugovalo oko milion evra... I čiji je, osnovano se pretpostavlja, sada doktor robotike titular glavom i bradom. Sve u svemu, biće to jedan lep penzioni fond za doktora robotike iz Železnika i svako ko želi da preuzme KKCZ bolje neka odmah uklaviri te troškove, da se posle ne bi češali po glavi... Jer, doktor robotike sve dokumentuje i ima nameru sve da im naplati kada za to dođe vreme. Koliko si više dosadan sa ovim... Toliko si smorio, da sam morao da izađem iz stanja trajnog mirovanja da ti to kažem.Doktor robotike, doktor robotike iz Železnika - ponavljaš ove fraze i frazetine već mesecima unazad. I valjda misliš da je to zanimljivo i da na vrhunski način koristiš stilsku figuru ponavljanja, a ustvari samo otkrivaš da očigledno imaš neki lični sukob sa Čovićem, pa misliš da je OK da to i ovde prelivaš i spamuješ besomučnim ponavljanjem. Svi drugi koji kritikuju Čovića - podrška u 95% slučajeva. Niko od nas ne zaboravlja gde smo bili 2011, ali čovek ima tu neku autodestruktivnu crtu, očigledno je nepopravljiv i svake, ali baš svake godine će neronovski spaliti Rim, dokle god bude imao pristup vatri. Edited October 22, 2023 by Bob McAdoo 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 Mislim da Teo mnogo emocija krije u sebi. Izuzetno kompleksna ličnost. 7 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
robins Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 6 minutes ago, DameTime said: Teo Dušku kad mu Duško kaže da je logična njegova dosadašnja minutaža: Tebi je logično, a meni toksično Pre mesec dana niko nije čuo za Priju. Danas svi znaju reci svih pesama. "Kad sam mogla prstom birati ..." 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts