Jump to content

KK Crvena zvezda 2023/24 - Zadovoljština

ćušpajz

Recommended Posts

10 minutes ago, keli165 said:

Da li ima neko  ovde da objasni faul Mitrovica nad Pajolom 26 sekundi do kraja oni imaju do kraja napada 11 sekundi. U tom trenutku je bilo 3 razlike. 

Nema,zato sto za to ne postoji objasnjenje. Ja ne mogu da verujem da je nas ceo tim jurio da napravi faul.

4 minutes ago, Don Dusko said:

Shabazz ce isporuciti sve u svemu...Ali Deda i Simon nece.+ Luka.

Zaista ne mogu da razumem ove konstantne prozivke Luke, decko sasvim korektno odradjuje svoje minute.

Onaj faul na kraju je i meni delovao suludo, ali ljudi ovde kazu da je Dusko trazio. U svakom slucaju, decko se bas nekako po defaultu hejta, zaista ne razumem.

• Like 10

7 minutes ago, Don Dusko said:

Shabazz ce isporuciti sve u svemu...Ali Deda i Simon nece.+ Luka.

Ja ga često kritikujem, ali u principu Luka je ok bio večeras.

I što je najgore nije ovo toliko loš tim. Ono što je problem to je pozicija 4 gde nemam reči koliko je užasna selekcija i nakon toga igrač na poziciji 2. To je nešto što se znalo, ko je želeo da vidi, još odavno. 

Tu je naravno i Ivanović sa fiks idejama. Davidovac je pola utakmice nezamenljiv, drugu polovinu 12. igrač na klupi. I ja imam utisak da su igrači pre svega nervozni jer se nikad ne zna šta može da padne na pamet Ivanoviću, posle nekog lošeg poteza.

Edited by TB Told
  • Like 3

2 minutes ago, NMX said:

Rekoh posle Monaka. Da mislim da ce Dusko ostati do Barselone najmanje. Makar i puko oba derbija.

Da ovaj tim moze ali je uzasno poslozen i inace a i tokom tekme plus uzasno vodjen. 

Sta me zapravo jedino plasi je da ce ova sezona biti kulminacija gazdinog menadzerisanja sa aliekspresa. Sem Alimpije sezone, uvek se volsebno izvlacio od debakla, cak i prosle godine. I da ce ove sezone, sa najskupljim rosterom ikada, sve doci na naplatu. 

Kako ce FMPa sve ovo da plati u ponedeljak...

Ja se iskreno nadam da se Covic nece i ove sezone izvuci kao pufanjak iz gaca. Sam je najavio f4, pa da vidimo magistra.

• Like 9

Just now, holden c. said:

Zaista ne mogu da razumem ove konstantne prozivke Luke, decko sasvim korektno odradjuje svoje minute.

Onaj faul na kraju je i meni delovao suludo, ali ljudi ovde kazu da je Dusko trazio. U svakom slucaju, decko se bas nekako po defaultu hejta, zaista ne razumem.

Dobar je Luka.Volim ga.Ali ako ce nam on biti 1 centar onda smo u problemu.

Vise frustracija prica kroz mene tu jer ga gledam par sezona kako se muci...

• Like 6

Kad je i TJ Parker zglajznuo vala moze i ovaj naš.Čovek je sklepao tim sa 16 igraca ali sa rupama na  dvojci i prave četvorke.Ekipa mu ne liči ama baš ni na šta.Pravi pokazatelj pravog haosa u vodjenju ekipe i utakmice je onaj Lukin faul na -3 na koji je Ivanovic aplaudirao .Strasno!

Izgleda da mi ne kontamo ovu igru i da ne vidimo stvari koje vidi Ivanovic Dusko.

Rekoh vec,on nece izvaditi ovo iz bunara u kome se nalazimo,a komsije ce nas rutinirati u Areni.

• Like 1

2 minutes ago, СтелаРоса said:

Jel neko stvarno veruje da bi dosao posteni sportski radnik i postavio strucne ljude da rade sa njim i bave se kosarkom?

Pa sad imamo radnika koji nije ni sportski jos manje posten i koji je postavio podguzne muve da se bave kosarkom. Sta bi se promenilo?

• Like 2

Na stranu i poraz, sve greške, Duško Ivanović i to što nemamo četvorku, onih poslednjih 40 sekundi je najbolja personifikacija našeg trenutnog stanja. Nejpir koji ležerno ubaca loptu u igru, Mitrović koji pravi bespotreban faul, iako treba da branimo napad, i na kraju Gidraitis sa faulom prije ubacivanja lopte u igru. I to govori koliko trenutno nijesmo ekipa, fali nam fokus, koncentracija, fali nam IQ. 

• Like 11

4 minutes ago, fasper said:

Ovaj tim je toliko napadacki talentovan da je greh da ne spakuje svakome po 80 poena. Koliko se Ivanovic pogubio najbolje dokazuje da je ostavio Tobija van 12 a Kuzmic presedeo na klupi ceo mec. 

Stvarno to dokazuje? A to što je ostao u Beogradu jer ima stomačni virus, šta to dokazuje?

Tobi mu je starter u nekoliko zadnjih utakmica. Bio bi i večeras da je mogao.

Edited by Knipex
Dodatak
  • Like 3

Da ne vracam 10 strana, zasto nije bilo Tobija u 12?

Tanki smo, bez Nedovica ce tek da se vidi koliko smo tanki, kad budemo igrali bez 2 pozicije od mogucih 5. 

Shabaz mora bolje, a sa Teodosicem bih se izljubio kolko veceras - pricam navijacki i subjektivno, naravno ne mislim da klub treba to da uradi jer je los poslovni potez.

2 minutes ago, Wake in Fright said:

fali nam fokus, koncentracija, fali nam IQ.

Ovo jeste generalno tačno, ali je sada bilo i dodatno pojačano načinom na koji se utakmica odvijala. Ako smo mi bili ovoliko frustrirani gledajući, onda nije teško zamisliti kako je bilo igračima na terenu. Videli su i oni da postoje šanse, ali da ih stalno propuštaju na glupe načine. I tako se srlja iz greške u grešku.

• Like 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...