Sector Posted October 12, 2023 Share Posted October 12, 2023 5 minutes ago, uini said: zasto moj Pa hvalio si ih par puta čini mi se, ako te nisam pomiješao sa nekim. ( : Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 12, 2023 Share Posted October 12, 2023 3 minutes ago, Sector said: Pa hvalio si ih par puta čini mi se, ako te nisam pomiješao sa nekim. ( : mislim da je zanimljivo poslozena ekipa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted October 12, 2023 Share Posted October 12, 2023 Kakvi wtf nastupi De Koloa i Lovernja, kao dva amatera, protiv nas nisu uopste lose izgledali. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 12, 2023 Share Posted October 12, 2023 Fina tekma PAO vs Bajern 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vul3 Posted October 12, 2023 Share Posted October 12, 2023 Kakva sekvenca Vildoze, da sam mu trener mislim da bih ga isutirao iz hale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted October 12, 2023 Share Posted October 12, 2023 Nezgodan je Bajern, ne verujem da mogu mnogo ali nisu za potcenjivanje nikako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted October 12, 2023 Share Posted October 12, 2023 Edwards je grozan. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 12, 2023 Share Posted October 12, 2023 1 minute ago, Sector said: Edwards je grozan. Kako bi on legao Asvelu, pravi igrac za njih. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted October 12, 2023 Share Posted October 12, 2023 8 minutes ago, vul3 said: Kakva sekvenca Vildoze, da sam mu trener mislim da bih ga isutirao iz hale. Šta je sad uradio, je l' se zaljubio? 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 12, 2023 Share Posted October 12, 2023 Francisko 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted October 12, 2023 Share Posted October 12, 2023 Sve sto uradi Bajern sve prospe Edwards,uzasan je Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted October 12, 2023 Share Posted October 12, 2023 (edited) Au, šta uradi Met Tomas... Edited October 12, 2023 by uvrnuto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 12, 2023 Share Posted October 12, 2023 Gledam ovog Vildozu i kazem sebi, fala Bogu sto vise nije u Zvezdi. Bas frustrira njegova igra 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolaTest Posted October 12, 2023 Share Posted October 12, 2023 Admini, jel moze neka anketa ko ulazi u PO ove sezone? Bas me zanima sta misle ostali forumasi. Prastajte ako je bilo tako nesto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted October 12, 2023 Share Posted October 12, 2023 Pao će morati da zameni Balcerovskog i Gaja jer su totalno neupotrebljivi na EL nivou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted October 12, 2023 Author Share Posted October 12, 2023 Edwards počeo sezonu sa indeksima -7 i -11. Treba i to znati. Još jedan neverovatan podatak je da je Larkin u porazu od Reala imao plus minus -47! Ipak pobedu odnosi Asvel, ono što su oni odigrali danas je suvi horor, ajde da je Partizan nešto iskidao nego prilično regularna utakmica gde je samo Ledey bio na baš visokom nivou, ostali neki prosek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemam_ti_kad Posted October 12, 2023 Share Posted October 12, 2023 Partizan je teze dobio Krku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted October 12, 2023 Share Posted October 12, 2023 Napali me ljudi kad sam posle pobede Zvezde reko da je Asvel na nivou Cedevite … Bas uzas, deluju kao raspustena banda u ova dva kola cak i Alba deluje 5x ozbiljnije od njih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted October 12, 2023 Share Posted October 12, 2023 Asvel - Partizan: Ocekivana tragikomedija domacina kako na tribinama, tako i na terenu. Jednostavno ovaj klub nije za EL, na silu su ubaceni u drustvo bogatasa, a ne zele da trose novac. Pritom, sistem igre ne postoji. Bice ovo najlakse gostovanje, mada vec vidim par pobeda Asvela u gostima u stilu "svako moze da dobije svakog". Efes - Real: Efes je dosta slabiji nego ranijih sezona i jedino u sta su mogli da se uzdaju je umor i nezainteresovanost gostiju. Posto to nije bio slucaj, samo se postavljalo pitanje kojom razlikom ce sampion da protutnji kroz Istanbul. Alba - Baskonia: Ovaj mec je bio rezultatski zanimljiv - Alba je ipak ozbiljnija ekipa od Asvela, a Baskonia je po kvalitetu igraca svakako blize dnu nego sredini tabele. Na kraju, bitna pobeda gostiju. Panathinaikos - Bayern: Gosti su skupo prodali kozu, ali ovo je bio mec u kojem je PAO morao da pobedi. Domaci se jos traze, imaju problema sa povredama, ali bice sve bolji kako sezona odmice. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted October 13, 2023 Share Posted October 13, 2023 8 hours ago, NikolaTest said: Admini, jel moze neka anketa ko ulazi u PO ove sezone? Bas me zanima sta misle ostali forumasi. Prastajte ako je bilo tako nesto. Ko ulazi u PO za banovinu ili? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted October 13, 2023 Share Posted October 13, 2023 Ja bih rekao da Asvelu samo treba bolji trener. Verovatno ni tada ne bi pravili ne znam kakve rezultate, ali bi sigurno izgledali ozbiljnije. I slabiji sastavi na papiru od Asvela igraju smisleniju kosarku, tako da mogu i oni sigurno da pocnu da makar izgledaju kao tim ako nista vise od toga. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted October 13, 2023 Share Posted October 13, 2023 42 minutes ago, СтелаРоса said: Ja bih rekao da Asvelu samo treba bolji trener. Verovatno ni tada ne bi pravili ne znam kakve rezultate, ali bi sigurno izgledali ozbiljnije. I slabiji sastavi na papiru od Asvela igraju smisleniju kosarku, tako da mogu i oni sigurno da pocnu da makar izgledaju kao tim ako nista vise od toga. Imao je ASVEL boljeg trenera (Zvezdana Mitrovića) pa su mu izmislili da je mobovao igrače i staff (laž, dobio ih je na sudu i morali su da mu plate ugovor do kraja) da bi doveli neTonija Parkera, tako da sad imaju baš to što su zaslužili, i od sveg srca im želim da završe sezonu bez pobjede. 14 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pendulum Posted October 13, 2023 Share Posted October 13, 2023 56 minutes ago, СтелаРоса said: Ja bih rekao da Asvelu samo treba bolji trener. Verovatno ni tada ne bi pravili ne znam kakve rezultate, ali bi sigurno izgledali ozbiljnije. I slabiji sastavi na papiru od Asvela igraju smisleniju kosarku, tako da mogu i oni sigurno da pocnu da makar izgledaju kao tim ako nista vise od toga. Baš tako. Nije to toliko loš tim kao što izlgeda trenutno. Ima tu sasvim finih igrača i mogla bi da se pegla ozbiljnija košarka. Ali, što kaže Beo, sami pali, sami se ubili. Nek Toni nađe bratu neki drugi posao, a mesto prvog trenera prepusti ozbiljnijem treneru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted October 13, 2023 Share Posted October 13, 2023 11 hours ago, Chaos Is Me said: Edwards počeo sezonu sa indeksima -7 i -11. Treba i to znati. Još jedan neverovatan podatak je da je Larkin u porazu od Reala imao plus minus -47! Ipak pobedu odnosi Asvel, ono što su oni odigrali danas je suvi horor, ajde da je Partizan nešto iskidao nego prilično regularna utakmica gde je samo Ledey bio na baš visokom nivou, ostali neki prosek. Efes je hvatao neki priključak kad su on i Klajburn bili na klupi. Larkin je već godinu dve u ozbiljnom padu. Suštinski, problemi Efesa su počeli kad su Danston i Singlton ušli u godine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted October 13, 2023 Share Posted October 13, 2023 (edited) 13 hours ago, MrTripleDouble said: Sad je jasnije zasto Frank Jackson nema vise mesta u NBA ligi. Covek je dozvolio sebi da poprimi oblik Sundjer Bob Kockalonea. Stasno je kako lik izgleda. On je još relativno mlad i ima solidnu pušku, da u KKP nemamo toliku gužvu na njegovoj poziciji mislim da ne bih bio protiv toga da nam plati da probamo da ga opravimo EDIT: što se tiče Efesa, sastav je mnogo problematičniji nego što to izgleda na prvi pogled, Larkin, Clyburn i Pleiss su na silaznoj putanji, Žižić po svemu sudeći nije to što se od njega očekivalo, Willis je dobar EC igrač ali za EL ipak malo knap, Beaubois je dobar microwave dodatak na dobru ekipu, ali nije lik koji povlači ručnu kad kola idu nizbrdo, samo je Thompson tu vrhunski igrač u najboljim godinama, po meni. Erdem Can je stavljen u vrlo nezgodnu poziciju. Edited October 13, 2023 by Beonegro 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts