uvrnuto Posted January 9 Share Posted January 9 (edited) 2 hours ago, Don Dusko said: Gudura!!!! Žofri!!! Spoiler Hehe Edited January 9 by uvrnuto 4 3 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted January 9 Share Posted January 9 Stvarno je umjetnost primit 100 poena od ovog Asvela, svaka cast 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted January 9 Share Posted January 9 Ali Žalgiris... konstantni pokušaji samoubistva. Trinki gleda i ne veruje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 9 Share Posted January 9 8 minutes ago, uvrnuto said: Žofri!!! Reveal hidden contents Hehe Jedan Srbian a jedan je Francuz Spoiler 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
crni_bombarder Posted January 9 Share Posted January 9 Lee je ozbiljna zujalica, izrazito podcenjen igrac koji je uz Majka i Bejkona nosio Monako u završnici sezone 21/22, kao i u mečevima protiv Olija u top 8, prošle godine kao back up je doveden bez znanja Radonje, a u toj grozomornoj sezoni bio je još I najbolji igrač tima i ozbiljna paljevina, verujem da bi u areni on grizao parket.Послато са SM-A135F помоћу Тапатока 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemam_ti_kad Posted January 9 Share Posted January 9 Ovo je vjerovatno bila najvažnija utakmica sezone za kkcz i prilika da vezu seriju pobjeda, da krenu u zalet. Osim Jaga i Bolomboja vrlo vrlo tanko, bez samopouzdanja i zelje da se pobiju. A upravo su morali da fizicki da se postave. Bas neočekivano posle pobjede u derbiju, ocekivao sam da "grizu". Mora se priznati i da je asvel sutirao sjajno kada je trebalo ali su i pokazali cvrstinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted January 9 Share Posted January 9 15 minutes ago, alpaka Bereta Sida said: Stvarno je umjetnost primit 100 poena od ovog Asvela, svaka cast Hvala. 2 3 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted January 9 Share Posted January 9 Ja sam danas rekao da će CZ lakše dobiti Milano, nego Asvel. Lakše je igrati protiv dobre ekipe kojoj fali 4-5 vrhunskih igrača, nego protiv slabije, ali kompletne ekipe, dodatno motivisane promenom trenera, da se malo trgnu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted January 9 Share Posted January 9 2 minutes ago, realno *w said: Ja sam danas rekao da će CZ lakše dobiti Milano, nego Asvel. Lakše je igrati protiv dobre ekipe kojoj fali 4-5 vrhunskih igrača, nego protiv slabije, ali kompletne ekipe, dodatno motivisane promenom trenera, da se malo trgnu. Ima logike ali Zvezda bi sa ovom igrom od veceras izgubila od Crnokose. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted January 9 Share Posted January 9 (edited) 6 minutes ago, Nele said: Ima logike ali Zvezda bi sa ovom igrom od veceras izgubila od Crnokose. Uključih sad malo da pogledam i skontah da ste primili 27 poena za 6 minuta četvrte četvrtine. Neverovatno. Edited January 9 by realno *w 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted January 9 Share Posted January 9 Dobro je što imamo dva srpska tima u Evroligi. Moja Zvezda je verovatno izgubila sve šanse za plej-of, ali tu je Partizan. Tako da ima za koga da navijam u Evroligi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted January 9 Share Posted January 9 1 minute ago, Volter said: Zvezda je verovatno izgubila sve šanse za plej-of, 2 pobede od 10. mesta i 14 utakmica do kraja? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted January 9 Share Posted January 9 17 minutes ago, realno *w said: Ja sam danas rekao da će CZ lakše dobiti Milano, nego Asvel. Lakše je igrati protiv dobre ekipe kojoj fali 4-5 vrhunskih igrača, nego protiv slabije, ali kompletne ekipe, dodatno motivisane promenom trenera, da se malo trgnu. Ja sam to rekao juce, i dalje mislim da dobijamo u Milanu. Ovaj njihov roster je bas bedan. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted January 9 Share Posted January 9 5 minutes ago, realno *w said: 2 pobede od 10. mesta i 14 utakmica do kraja? Napisao sam verovatno, što znači da ostavljam neku nadu. Nekih 2%. Jednostavno kada sve skupim i saberem, vidim da ekipa nema kvalitet za plej-of. Vi ste druga priča, imate ozbiljan materijal i za prva četiri mesta. Sa pet vezanih pobeda ste pokazali da ste odlična ekipa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrk Posted January 9 Share Posted January 9 1 hour ago, Knipex said: Jedno off topik pitanje, imam EON van mreže, odnosno EON sport. Skoro svaki put mi zabode kad su reklame, pa secka i vrati se kad već počne igra. Ima sigurno više od godinu dana od kad je počelo. Jel se i vama to dešava? Meni se to desava, promenis kanal pa vratis 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted January 9 Share Posted January 9 3 hours ago, Don Dusko said: Gudura!!!! 1 hour ago, uvrnuto said: Žofri!!! Reveal hidden contents Hehe Gde ste paraziti, indijanci Isekao sam ostatak posta jer je većinom bljuvotina. 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molina23 Posted January 9 Share Posted January 9 4 minutes ago, Knipex said: Gde ste paraziti, indijanci Isekao sam ostatak posta jer je većinom bljuvotina. Nije ovo daleko od istine. Navijanje za eks igrače po drugim timovima je posebna manija naših ludaka, naročito za one koji su igrali pre masu godina. Jbt zamisli ložiš se na npr Lovernja u 2023, boktejebo dve generacije pošle u školu od onda. I u onaj stan što mu je Vučić poklonio se već garant navukla memla. 14 minutes ago, Knipex said: Gde ste paraziti, indijanci Isekao sam ostatak posta jer je većinom bljuvotina. Nije ovo daleko od istine. Navijanje za eks igrače po drugim timovima je posebna manija naših ludaka, naročito za one koji su igrali pre masu godina. Jbt zamisli ložiš se na npr Lovernja u 2023, boktejebo dve generacije pošle u školu od onda. I u onaj stan što mu je Vučić poklonio se već garant navukla memla. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted January 9 Share Posted January 9 Šta bi mi ludaci bez vas racionalnih i osvešćenih? 2 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 10 Share Posted January 10 Mike James MVP💪 kakve partije ove sezone pruza, kapa dolje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted January 10 Share Posted January 10 10 hours ago, Knipex said: Gde ste paraziti, indijanci Isekao sam ostatak posta jer je većinom bljuvotina. Da, ovo ima jedino kod nas Bukvalno tradicija, od kako je sporta i rivalstva u istom. Al ok, bitno je kenjati nešto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted January 10 Share Posted January 10 10 hours ago, Barkley#34 said: Šta bi mi ludaci bez vas racionalnih i osvešćenih? Ja sam samo čekao da dobijemo Asvel i onda bih ti Barkli pomerio dupe od zajebancije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted January 10 Share Posted January 10 Povrede uglavnom kroje kapu rezultatima, osim u timovima koje imaju višak kvalitetnih igrača, a koji su trenutno na vrhu. CZV igra odlično, povrede se Top Bolomboj i Teo, ok neko manje neko više, ali opet, ispadneš malo iz ritma i odmah poraz. KKP ne može da se skupi cele sezone da su svi tu, odmah poraz tamo, poraz ovamo i slično, nikako neka serija dobrih rezultata da se uhvati. Milano izranjavan, naravno gubi. Ritam je nehuman, ako se izvuče jedna pobeda iz duplog kola, to je uspeh, igrao kući ili na strani. Opet, zanimljiva liga do sada, utakmice kvalitetne ali nije to neki ekstremno dobar kvalitet. U svakom slučaju zanimljivo, a biće i još zanimljivije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted January 10 Share Posted January 10 16 minutes ago, Volter said: Ja sam samo čekao da dobijemo Asvel i onda bih ti Barkli pomerio dupe od zajebancije. Pa čekaj i dalje. Moj post nije imao veze sa patkometrijom niti sa tim kako je Žo odigrao sinoć nego je vezan za "čuđenje" kako neko prati igre bivših igrača i nakon deset godina. Pratimo, dragi su nam, osećamo ih svojima, i nema veze protiv koga igraju. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted January 10 Share Posted January 10 (edited) 14 minutes ago, Barkley#34 said: Pa čekaj i dalje. Moj post nije imao veze sa patkometrijom niti sa tim kako je Žo odigrao sinoć nego je vezan za "čuđenje" kako neko prati igre bivših igrača i nakon deset godina. Pratimo, dragi su nam, osećamo ih svojima, i nema veze protiv koga igraju. Znam u vezi čega si pisao i potpuno te razumem. I ja pratim neke naše bivše igrače, posebno one koji su ostavili neki trag. Edited January 10 by Volter 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted January 10 Author Share Posted January 10 Ja sam baš na primeru Lovernja i Gudurića primetio da igraju katastrofalno protiv svojih voljenih klubova (Lovernj je protiv KKP u obe utakmice delovao kao da namerno sabotira svoju ekipu), a vrhunski protiv mrskog bivšeg gradstkog rivala. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts