fradler Posted May 24 Share Posted May 24 Bljuc pise da je Partizanu potvrdjena wc za el, mi smo jos na cekanju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenadd Posted May 24 Share Posted May 24 6 minutes ago, fradler said: Bljuc pise da je Partizanu potvrdjena wc za el, mi smo jos na cekanju... Nije nam jos proknjizena transakcija... Samo vikend da nas ne uhvati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted May 24 Share Posted May 24 Svi da izgube sve utakmice na f4, ako može. 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Систем те лаже Posted May 24 Share Posted May 24 Реал апсолутни фавотит против Олија. Пирејци се могу надати лудом шутерском дану и да кључни играчи Реала не одиграју на свом нивоу. ПАО је одвартна екипа, навијаћу за Фенер, доста ће зависити и од судијског критеријума. Резиме: Свим срцем за Олимпијакос, а само да ПАО не буде шампион. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted May 24 Share Posted May 24 Od kad ovo pricam ima jedno 2 godine, ali drago mi je su ljudi poceli da kapiraju. Po meni nije vazno da li ce proci u finale ili ne, Barcokas je najbolji trener u svakom slucaju. Svaka cast Mateu sto je osvojio sa Realom, svaka cast Atamanu sto je osvojio sa Efesom koji je imao daleko najbolji bekovski tandem u ligi ili sada sto je otisao na f4 sa 2. najvecim budzetom na plate u ligi, sve je to super, ali za mene su jedina dva kvaliteta za merilo trenera barem sto se tice Evrope: 1. koliko ti tim igra organizovano u odbrani i napadu i pod 2. uspeh u odnosu na budzet. Kombinacijom ta 2 dolazimo do toga da je Barcokas najbolji trener u Evroligi vec nekoliko sezona. Tu nakon njega bi dodao i Sarunasa pa onda moze i ostalim. Sto se tice veceras, Fener-Pao navijacu za dobru kosarku iako bi mi bilo draze da prodju Saras, Guduric i Kalates jer gotivim svu trojicu dok vamo jedino Vildozu koji cek verovatno igrati 5minuta. A Real-Oli naravno za Olimpijakos i gdin Barcokasa, bukvalno sve gud gajsi u timu, hard difens, drage boje dresa, nemam dilemu. Sve onako kako zamisljam Zvezdu na visem nivou to je Olimpijakos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted May 24 Share Posted May 24 Kako se bliže utakmice, sve više naginjem ka Feneru, baš su duboki, više igrača vrlo može da iskoči sa par trica ili dobrih sekvenci. Calathes je imao odličnu seriju protiv bekova Monaka, Nunn i Sloukas su veliki izazov ali se ne bih iznenadio da jedan od dvojca štucne. Olimpijakos po prirodi stvari ne volim ali ne mogu da ih ne simpatišem protiv Reala, kada se uobjektivim nekako baš volim da gledam njihove utakmice, verujem da će Kampaco imati takođe veliki izazov protiv Walkupa i Gossa. Od svih ekipa Olimpijakos mi deluje u najboljoj poziciji da dobije Real na ovom F4. Za narative i kontente bi Atinsko finale bilo baš odlično, ne bih imao ništa protiv. Ipak, njušim dva upset-a (ako uopšte mogu tako da se kategorišu) večeras. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted May 24 Share Posted May 24 Grcki derbi u finalu bi fakat bio spektakl... S druge strane, bilo bi bas bezveze da gnusni megalomanski instant-projekat jednog narkomana pa jos sa 1 Atamanom na celu udje u finale, a kamoli osvoji. Jos ne mogu da prezalim sto ih je Makabi ispustio. 7 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted May 24 Author Share Posted May 24 Realistički gledano, Oly je prošle godine imao mnogo bolju šansu protiv Reala nego ove godine. Prošle godine je Olimpijakos bio najbolji tim u regularci, imao Vezenkova i Sloukasa, a Real nije imao Facua a ni povređenog Decka i suspendovanog Yabuselea. Sada su svi na okupu. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted May 24 Share Posted May 24 Protiv Atamana i za Barcokasa. Ali da, ovo je ono sto se cele godine ceka kad je evropska kosarka u pitanju. Zato mi je ovaj ligaski sistem uzasno dosadan, i bas mislim da bi dobro dosla neka reforma EL da vise imamo ovih do or die utakmica, a ne da se igra 34 kola. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted May 24 Share Posted May 24 5 minutes ago, Chaos Is Me said: Realistički gledano, Oly je prošle godine imao mnogo bolju šansu protiv Reala nego ove godine. Prošle godine je Olimpijakos bio najbolji tim u regularci, imao Vezenkova i Sloukasa, a Real nije imao Facua a ni povređenog Decka i suspendovanog Yabuselea. Sada su svi na okupu. Dek je opet povređen, al stoji da su u boljoj situaciji nego prošle godine ... trebaće Oly-u dosta sreće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTwister Posted May 24 Share Posted May 24 Volio bi nekako grcko finale i da PAO uzme cisto da vidim opseg zurke koja bi se dogodila u tom slucaju i da li bi DPG i Ataman pretekli tu. Ako ne oni onda Fener jer eto bilo bi mi smijesno da nakon sprdnje godinama Calathes digne trofej i bude jedan od kljucnih igraca tu 😄 Ovi sto oce Oly ili Real da osvoje, da se pogledaju u ogledalo i zapitaju sto im se desilo sve pa su ok sa tim izborom 😄 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted May 24 Share Posted May 24 3 minutes ago, MrTwister said: Ovi sto oce Oly ili Real da osvoje, da se pogledaju u ogledalo i zapitaju sto im se desilo sve pa su ok sa tim izborom 😄 Sto da se zapitam, sta fali Olimpijakosu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted May 24 Share Posted May 24 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Систем те лаже Posted May 24 Share Posted May 24 (edited) пре 2 сата, фрадлер је рекао: Бљуц писе да је Партизану потврдјена вц за ел, ми смо јос на цекању... Што је баби мило, то јој се снило. Баш данас да се објави пред почетак КЛС... Edited May 24 by Систем те лаже 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted May 24 Share Posted May 24 5 minutes ago, Kankkunen said: Došao da pogleda malo basketa i da opljune ponovo po MJ 😃 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobarcina1992 Posted May 24 Share Posted May 24 Gledam sad uzivo stream na instagramu Basketnews desila se neka tuca policija na sve strane Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted May 24 Share Posted May 24 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobarcina1992 Posted May 24 Share Posted May 24 Turci napali grke mogu ruku u vatru staviti da svaki turcin ima noz sa sobom po tome su nazalost poznati 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted May 24 Share Posted May 24 Evo ja upravo ispred hale. Turci viču Instanbul, zeleni im zvižde. Znači sve regularno 😄 6 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted May 24 Share Posted May 24 (edited) Napali su pre svega publiku Panatinaikosa koja ni najmanje nije zelela sukob sto je za svako osudjivanje i nista sem kukavicluka. Nista neocekivano na zalost od strane Turaka. Utakmica ce biti na rubu prekida svakako, narocito ako PAO gubi i narocito posle ovoga. Edited May 24 by Problem sa licnim greskama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted May 24 Share Posted May 24 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted May 24 Share Posted May 24 Na stranici tele.buzzer se vidi da im nije bio cilj da napadnu publiku nego da udju u dvoranu bez karata. Bas losa organizacija gde imas 3 grupe potencijalne da se sukobe, na kraju su i usli u halu bez karata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted May 24 Share Posted May 24 Dolazi žena sa posla i kaže: pročitala sam da je danas f4 el, imaš slobodno popodne, a sutra smisli gde ćeš da nas vodiš. Ja: Ode u drugu sobu i vraća se: 20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted May 24 Share Posted May 24 @Čvarkov Poceo je prelazni rok za kosarkase Gospodja @Čvarkov 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djirona Posted May 24 Share Posted May 24 Organi reda u Berlinu se izgleda spremali za f4 na kome su Monako, Barsa, Makabi i Real. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts