Jump to content

Euroleague 2023/24

Chaos Is Me

Recommended Posts

Šta pričati o ligi koja je kaznila klub čiji je navijač zverski ubijen ispred tuđe hale. Ovo sve dalje je već očekivano. 

Tačno da od srca poželiš da ih Dubai i Abu Dabi godinama jašu i dominiraju dok je ne ugase ili svedu na nivo Balkanske lige. Sve će to Džordž Džoker osvetiti. 

• Like 3

O malom Dimitrijevicu se pricalo jos pre 5 godina kad je pocinjao avanturu po Spaniji...

Ne znam ko mu je menadzer ali mi je neverovatno da ga niko od nasa 3 kluba nije pokupio.

Momak za koga se na prvu videlo da je talenat.

2 minutes ago, Chaos Is Me said:

Po meni PAO ima najmanje šanse za meltdown, zatim Monako, a nekako i dalje naginjem tome da će Oly u jednom grčko-rimskom stilu uzeti majstoricu protiv Barse.

Sva tri domaćina imaju igrače sposobne da uzmu stvar u svoje ruke (he-he :cigar:), ali mi Đems izgleda u mnogo lošijoj formi od Nunna i Parkera. Sa druge strane, Monako je odbrambeno bolja ekipa od Barselone i PAO, i samim time najbolje opremljen među domaćinima da preživi scenario u kojem se svi stisnu i tekma se pretvori u totalni hrkljuš. 

Za PAO isto mislim da su mega-favoriti kući protiv oslabljenog Makabija, djeluje nevjerovatno da se ponovi tekma u kojoj Slukas i Nunn zajedno ostanu jednocifreni, tj. Slukas se ni ne upiše.

Ovo za Baskoniju je prilicna glupost da se ta klauzula potegne, i to sada kada su u prosli u Top8. 

Sto se nije potezala za Olimpijakos kad nisu bili u prvoj ligi? 

I BasketNews postao clickbait smece. Od ovako necega prave vest... 

Ako se ovo u nekom ludilu i desi to bi bas bila nepravda.