Thor Posted January 31 Share Posted January 31 (edited) 1 minute ago, Knipex said: Sad sam pisao i na live temi Partizana, nadskočio ih je Monako. 14 skokova u napadu. U ovom trenutku 62 šuta iz igre Monako a Partizan 47... Tačno, ali Partizan je u igri jer su ovi sve promašili. Plus Panter igra vrhunski Edited January 31 by Thor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted January 31 Share Posted January 31 Da sam trener, nikad ne bi Pantera birao kao igrača oko koga gradim tim. Ne sporim njegov šuterski kvalitet koji je zaista impresivan ali košarkaški iq mu je baš upitan. Kad sam u kancelariji, ne bi mi to bio ni Majk Džejms, iako igra dosta racionalno za svoje standarde 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 31 Share Posted January 31 Najgora partija PJ otkako ga gledam. Ocaj zivi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 31 Share Posted January 31 Dozier ili pokida ili se raspada kao najgori amater. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted January 31 Share Posted January 31 Monako samo malo bolje procente za 3 da ima, ranije bi završio posao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted January 31 Share Posted January 31 Kako sam ja zaljubljen u igru J Brown još iz Uniks dana. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted January 31 Share Posted January 31 iscrpljen Partizan posle derbija. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted January 31 Share Posted January 31 Bacih oko na momente u kaficu, Partizan je preeeumoran. Zeljko je iscedio nosioce u derbiju, momci jedva cekaju pauzu to je sigurno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted January 31 Share Posted January 31 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molina23 Posted January 31 Share Posted January 31 30 minutes ago, Marvin said: Da sam trener, nikad ne bi Pantera birao kao igrača oko koga gradim tim. Ne sporim njegov šuterski kvalitet koji je zaista impresivan ali košarkaški iq mu je baš upitan. Kad sam u kancelariji, ne bi mi to bio ni Majk Džejms, iako igra dosta racionalno za svoje standarde Šta tek reći da je dobar deo "košarke publike" neironično hteo da gradi i reprezentaciju oko tog Pantera. Pakao. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted January 31 Share Posted January 31 Ozbiljna kantica je Armani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 31 Share Posted January 31 Just now, Sector said: Ozbiljna kantica je Armani. Mesina je zreo za otkaz. Pa i Barsa ih je zamalo stigla na kraju iako su ovi imali 10+ blizu kraja tekme... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted January 31 Share Posted January 31 1 hour ago, Bobby Shurda said: Kako je ova sala u Monaku dobila licencu jbt. gledam one stubove od stepenica koja su praktično pored koša, ovde neko može da pogine. Cuti to su sundjeri, oblozeno je fino, problem su sami stepenici koji imaju one aluminijumske ivice, tacno mogu da zamislim kako igrac pada na ledja neposredno ispred i glavom raspali po tome. To bi bio bas uzasan slucaj 😕 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabadabaadu Posted January 31 Share Posted January 31 Moje mišljenje je da je dolazak Klajburna u Efes razbio hemiju kod njih. Koja razlika u igri kod njih na lošije otkad se on vratio, definitivno se ne uklapa. Dok im je pola tima bilo van, kad je Larkin preuzeo ključeve ekipe u svoje ruke djelovali su baš ozbiljno, a i Larkin je zaličio na onog starog. Mislio sam da će sigurno stići do plej ofa ali s povratkom Klajburna opet isto sve. Meni je Klajburn iz Cska bio među 5 najboljih igrača u Evroligi, jednostavno mislim da se ne uklapa sa ovim timom. Inače jedno od većih razočarenja su mi braća Hernangomez, pogotovo Vili. Ne igra on loše, pogotovo od onog derbija sa Realom ali sam iskreno mislio da će praviti veliku razliku i biti možda i najdominantniji igrač ove sezone u EL. Valja i Kembu pomenuti, nek' batali karijeru nema od njega više ništa. Pd igrača koji je trejdovan za Irvinga do toga da ne može ni 5 minuta biti na parketu (mada i Ajzea Tomas je trejdovan za Irvinga). Da ovdje prokomentarišem i dokazak Bartona u Cska, čudno mi je da ga nije neki Evroligaš pokupio. Mislim da on može biti itekako dobar ako ue fizički u dobrom stanju. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted January 31 Share Posted January 31 Virtus bez Šengelije je ekipa za 16,17,18 mesto. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted January 31 Share Posted January 31 Nikad nisam voleo Džejmsaru, ali neverovatnu sezonu igra, za njegove standarde strašno zrelo i racionalno, pa čak i defanzivno je u stavu i fokusu. Generalno mi Monako s njim ovakvim deluje kao ekipa koja ima najveće šanse da pomrsi račune Realu na F4. Dobar posao radi Ćelafuto, šteta što se olako odrekao Čime, legao bi im k'o kec na deset umesto Blosomgejma. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted January 31 Share Posted January 31 Dobar je Blosomgejm. Igra dobru odbranu, prilično je siguran u šutu za 3 i igraju akcije za njega. Čima to nema a skakače i energiju već imaju u vidu Brauna i Donta Hola. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted January 31 Share Posted January 31 Teško da je siguran u šutu za 3, samo večeras je ispalio dva erbola iz otvorenih pozicija... Ima 9/50 na nivou sezone, Čima je na 24/59. Nije neupotrebljiv Blosomgejm, igra dobru odbranu i prisutan je na skoku, radi im ok posao. Ali sa Čimom bi baš bili beton unutra + ovi trpači spolja + švajcarski nož Dijalo + elitni mahač peškirima Kemba Gotivna ekipa, počeo je i Žaite da daje znake života, jedina mrlja je bezvezni mekušac Korneli. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted January 31 Share Posted January 31 1 hour ago, Knipex said: Dobar je Blosomgejm. Igra dobru odbranu, prilično je siguran u šutu za 3 i igraju akcije za njega. Čima to nema a skakače i energiju već imaju u vidu Brauna i Donta Hola. Pomesao si ga. Bukvalno ocajno sutira za 3p u EL vec drugu sezonu. U domacoj ligi nesto bolje to izgleda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted February 1 Share Posted February 1 Pade i brka ... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted February 1 Author Share Posted February 1 Pa kada te duplo slabiji roster onako razlupa kao sinoć nema tu šta da se priča, imali su alibi usled svih onih povreda ali sada su kompletni i nema više izgovora. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted February 1 Share Posted February 1 28 minutes ago, Chaos Is Me said: Pa kada te duplo slabiji roster onako razlupa kao sinoć nema tu šta da se priča, imali su alibi usled svih onih povreda ali sada su kompletni i nema više izgovora. Kontam da je izgubio potpuno svlacionicu. Pa otuda i razlupavanje Zalgirisa. Ne bi me cudilo. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nunilo Posted February 1 Share Posted February 1 (edited) Jeste zreo za otkaz ali ocigledno je da i Efes sa Larkinom kao prvom violinom dosegao plafon jos pre 2 godine i da je tim zreo za rekonstrukciju od 0. Ni Ataman se nije proslavio prosle godine. Takodje kao jedan od uzroka vidim ono sto je napisao i @jabadabaadu Klajburn nije legao na ovu ekipu. Edited February 1 by nunilo 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bad Posted February 1 Share Posted February 1 Vreme je za Alempija. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted February 1 Share Posted February 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts