Miki28 Teoljub Posted October 6, 2023 Share Posted October 6, 2023 Kakav napad iz tajmauta, Vlada Jovanovic da pozavidi🤣 krv ti jebem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted October 6, 2023 Share Posted October 6, 2023 5 minutes ago, Kooineeperk said: Ja sam isprati ovo u Atini a sada vidim da je veselo i u Baskoniji i u Valensiji 😄 ovo ce morati na premotavanje da ide. Ja Atinu i Milano, mix...ovamo Mirotic uz pomoc Pukla umalo da izbori lroduzetak. Gudura veze nema. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted October 6, 2023 Share Posted October 6, 2023 Izvukao se Real... jos da vidimo hoce li i Monako. Rekao sam ja, ovo ce biti sezona gde svako svakoga moze da dobije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted October 6, 2023 Share Posted October 6, 2023 Mnogo mi je drago da su ispusili zeleni. Bravo Olimpijakos. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 6, 2023 Share Posted October 6, 2023 Uhh kako bi frustrirajuce bilo da Howard igra u Crvenoj Zvezdi. Svaka cast na tom sutu kad se zapali ali jako ogranicen igrac 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted October 6, 2023 Share Posted October 6, 2023 4 minutes ago, Kankkunen said: I da je hteo ne bi ostao u Zvezdi, precrto ga Duško crvenom olovkom. Ma obrisao ga gumicom(i to onom sto vezuje repic) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted October 6, 2023 Share Posted October 6, 2023 A smejali ste se izjavi Atamana da ih Oli neće pobediti nijednom, pobedili ih dvaput. 3 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted October 6, 2023 Share Posted October 6, 2023 Au, @goldberg ovo je tvoje veče bilo, nadam se da si uživao. 😄 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 6, 2023 Share Posted October 6, 2023 U jednom trenutku trener Baskonije je imao CMM, Vanju, Sedekersisa, Monekea i Diopa na terenu. Igraci Reala se svima odaljili po 2m, posebno prvom, tu je bilo i 3 a mozda i 4m razdaljine pa kad je brat raspalio, ubi tablu. Iz Reala rekli hvala, od -6 do egala ocas posla i onda do pobjede. Stvarno se zapitam sta je sa trenerima? Sinoc Dusko sa Lazarevicem, Ilicem i Kuzmicem u istom trenutku. Pakao. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 6, 2023 Share Posted October 6, 2023 Kemba jos nije zaigrao za Monako? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted October 6, 2023 Share Posted October 6, 2023 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted October 6, 2023 Share Posted October 6, 2023 (edited) 32 minutes ago, mister-no said: 34 minutes ago, uvrnuto said: Kakve utakmice, ludilo, ne znam šta pre da gledam EL i njihovo preklapanje utakmica.. A jebiga... Ako ništa bar se završnice nisu preklapale. Što se tiče PAO, ne samo da mi je oduvek bio odvratan ovaj njihov debilko od predsednika, već generalno to njihovo porodično bahaćenje. Šta god da ste uradili za klub, one slike predaka mi zaliče na Severnu Koreju. Edited October 6, 2023 by uvrnuto 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nunilo Posted October 6, 2023 Share Posted October 6, 2023 57 minutes ago, Kankkunen said: Dobra završnica Fener - Armani ... Mesina sa petorkom Tonut, Šilds, Mirotić, Vojtman, Meli evo i produžetak Imao je slicnu petorku i u 1/4, zanimljivo, gde mu je Mirota na SF. Odlicne utakmice veceras sve na loptu. Armaniju skripi na PG, Pangos totalno van forme a nemaju bas mnogo opcija, utoliko je kradja Sabazza sladja. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted October 6, 2023 Share Posted October 6, 2023 Armani opet krenuo osakaćen bez Berona, Loa, Hola ... da Mirota dovede popa Iliju da ih okadi, nema drugog rešenja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nunilo Posted October 6, 2023 Share Posted October 6, 2023 Bas su baksuzi, ako se skrpe svakako ce biti prejaki. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted October 6, 2023 Share Posted October 6, 2023 Ataman dingospo, Lesor sportsman, Vildoza profi i Kostas "show me the money" Slukas izgubili i drugi derbi. Reality bites. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted October 6, 2023 Share Posted October 6, 2023 https://www.instagram.com/reel/CyEhbNrtTbG/?igshid=MzRlODBiNWFlZA== 😄 Ja toliko nemam poverenja u Guduru da ga nikad ne bih želeo u svom timu. Osim da vodim Zvezdu, jelte... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted October 6, 2023 Share Posted October 6, 2023 10 minutes ago, uvrnuto said: https://www.instagram.com/reel/CyEhbNrtTbG/?igshid=MzRlODBiNWFlZA== 😄 Ja toliko nemam poverenja u Guduru da ga nikad ne bih želeo u svom timu. Ja bih ga pustao samo protiv Partizana🤭 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted October 6, 2023 Share Posted October 6, 2023 1 minute ago, Crni said: Ja bih ga pustao samo protiv Partizana🤭 Zbog toga napisah sem da vodim Zvezdu. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted October 6, 2023 Share Posted October 6, 2023 Milano ima problem zvan Kevin Pangos. On vise ne moze da komanduje timom kao sto je to radio u Zalgirisu i Zenitu, verovatno zbog brojnih povreda poslednjih godina. Mislim da su to znali i u klubu i da je on bio spreman za odstrel, ali su jednostavno bili zateceni odlaskom Nejpira koji je bio vidjen kao prvi plej i nisu uspeli da angazuju nista kvalitetnije. Lo to sigurno nije. Danas je donosio neke skandalozne odluke, a igrom slucaja je morao da igra dosta jer je bio jedini plej u timu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted October 6, 2023 Share Posted October 6, 2023 7 minutes ago, uvrnuto said: Zbog toga napisah sem da vodim Zvezdu. 😄 Glup sam🤭 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted October 6, 2023 Share Posted October 6, 2023 30 minutes ago, uvrnuto said: https://www.instagram.com/reel/CyEhbNrtTbG/?igshid=MzRlODBiNWFlZA== 😄 Ja toliko nemam poverenja u Guduru da ga nikad ne bih želeo u svom timu. Osim da vodim Zvezdu, jelte... I jos jedan klip za kolekciju "Evropski treneri" 😄 Juce Zeljko, danas Itudis, steta sto nismo mogli ove iz Atine da cujemo 😕 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted October 6, 2023 Share Posted October 6, 2023 Barcokas i cela petorka ladniji od leda na zadnjem TO. Znali su da su u boljoj poziciji, Pao uspaničen i pod ogromnim pritiskom i bila je dovoljna instrukcija u zadnjoj rečenici: "samo nek strpljivo ide lopta ". Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted October 6, 2023 Share Posted October 6, 2023 49 minutes ago, Wingwalker said: Ataman dingospo, Lesor sportsman, Vildoza profi i Kostas "show me the money" Slukas izgubili i drugi derbi. Reality bites. E da mogu i jedni i drugi izgubiti u istom meču ja prekontenat. Tesko mi se odlučit koji su mi mrskiji. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted October 6, 2023 Share Posted October 6, 2023 Peters, Valkup i Milutinov su odigrali celo drugo poluvreme i produzetak bez izmene, 25 minuta vezanih u igri. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts