Jump to content

Recommended Posts

Posted
Just now, Pero_Cameron said:

Za nekoga ko ne prati NBA nego površno, zašto je Reaves tako popularan na Filipinima?

Lejkersi, Reaves sjajan igrac. Eto

Bukvalno mrtva trka izmedju njega i Luke mada prednost Reavesu

• Thanks 1
Posted

Za nekoga ko ne prati NBA nego površno, zašto je Reaves tako popularan na Filipinima?

Lejkersi verovatno a i realno je tehnicki mesju pismenijim igracima u SAD

• Thanks 1
Posted
1 minute ago, Miki28 said:

Opet pitam zasto? Koga je povrijedio namjerno?

Lajavsc bez pokrica? Strasan defanzivac, u kost igra. Ako ocekujes da najjaca imena daju ravno 0 poena, tog defanzivca nema.

Cekaj jel to mora nekog povrijediti da bi ga se okaraterisalo prljavim igracem? Konstantni udarci nakon sto je vec faul sviran, udarci bez lopte i slicno nisu prljavi potezi? 

Lik je talentovan za kosarku ko Branko Lazic, a na terenu se kurci ko da je KD. 

Posted

Filipinci masovno prate sve NBA related i vezani su za narative koji idu tamo za pojedine igrace. ESPN je od Reavesa napravio superstar igraca pa se stvorilo interesovanje i za njega pored Lebrona, Davisa i ostalih. Takodje sad mozes vidjet da se iz istog razloga zvizdi Dillon Brooksu a da tip nema nikakvog dodira sa Filipinima jer je on tamo vidjen ko neki villain, dok iz istog razloga svaki 2 ima dres Luke u Sloveniji ili Mavericksa.

• Like 2
  • Thanks 1
Posted
3 minutes ago, alpaka Bereta Sida said:

Brooks je Jordan za Lazića i slične, nije on uopšte toliko sakat ofanzivac koliko voli da se preceni.

• Like 7
Posted (edited)
4 minutes ago, alpaka Bereta Sida said:

Cekaj jel to mora nekog povrijediti da bi ga se okaraterisalo prljavim igracem? Konstantni udarci nakon sto je vec faul sviran, udarci bez lopte i slicno nisu prljavi potezi? 

Daj ne zajebavaj, pratis i sam NBA pa znas kakvih je sve igraca bilo. Nista poseb o Brooks nije

4 minutes ago, alpaka Bereta Sida said:

Posle SGA najbolji igrac Kanade na ovom SP a i u Memphisu je sjajan u toj ulozi.

Imas neki afinitet prema njemu pa ti zamucuje pogled. Dobar kosarkas

Evo sada, strasna odbrana

Edited by Miki28
typo
Posted

Ja navijam za Sloveniju, jer smatram da su:

1. lošija ekipa od Kanade u svakom smislu

2. Mislim da će Slovenci, ako slučajno uspeju da ukradu pobedu, biti isceđeni

Boli me za OI, idemo na medalju.

• Like 6
  • Thanks 1
Posted

Ma Brooks je dobar igrac, sto kaze Chaos malo precenjuje samog sebe ali je u globalu odlican, samo da u napadu ne izlazi iz opanaka igrac za sampionske ekipe. 

Da je gadna njuska i po ponasanju i izgledu nema gadnije 😄

• Like 2
Posted
12 minutes ago, Maximus said:

Mijaljevic komentarise na RTS-u. Uzasan je, kao i obicno. Pojma nema, a veze kao navijen...

Daaaart 🥲🥲

• Ha-ha 2
Posted

Ma Slovenija se muči da pogleda ka košu, nema ništa od njih.

Ne pratim baš nego više bacam pogled i deluje mi da Kanada igra baš ružno ali su fizički dominantni. Biće jebeno.

• Like 1
Posted

SGA za sad MVP turnira i to bez konkurencije. Deluje neodbranjivo.

Slovenci simpa, ali pretanki su. Luka je klasa, ali ostatak, bukvalno imaju granicne EC igrace. 

• Like 1
Posted

Bice nam bas zajebano protiv kanadjana, peglaju brutalnu odbranu a Brooks ce sigurno i Bogdana da udavi moraju da nam iskoce Gudura, Dobric i Vanja ako hocemo da imamo neku sansu.