McLeod Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 Lepa cestitka za rodjendan Salou ❤️ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 Na koju foru je ovaj Anderson NBA igrac? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 Uživao sam. Hvala momci. We've just started! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 (edited) Koja je statistika za @Manu i @Magia? Edited August 26, 2023 by Kronostime Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 Just now, John Terry said: Na koju foru je ovaj Anderson NBA igrac? Izgledao je katastrofalno zaista. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 1 minute ago, John Terry said: Na koju foru je ovaj Anderson NBA igrac? To se i ja celu utakmicu pitam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 Just now, John Terry said: Na koju foru je ovaj Anderson NBA igrac? Inace mi se prevrne zeludac kad neko jednom u zivotu gleda nekog igraca i krene da se cudi kako ovaj igra tamo gde igra, ali ova partija Andersona je stvarno horor. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 30 asistencija. Kaze Aleksaaa da s Petrusevim verovatno nije nista ozbiljnije 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 Nije on igrac koji moze da izgleda dobro kao prva violina. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 7 minutes ago, McLeod said: Lepa cestitka za rodjendan Salou ❤️ Ne moraš biti zlica na današnji dan... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 5 minutes ago, Del Piero said: Inace mi se prevrne zeludac kad neko jednom u zivotu gleda nekog igraca i krene da se cudi kako ovaj igra tamo gde igra, ali ova partija Andersona je stvarno horor. Nije mi namera da vredjam bilo koga ali bukvalno nista sto je radio nije izgledalo kao delo profi kosarkasa. Sutevi su mj bili daleko od ikakve sanse da udju u kos, spor, nezainteresovan. Kao neki lik koji se najeo pa izasao pred zgradu da pika basket. Ovi drugi Kinezi veze nemaju ali se bar bore. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FireKeeper Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 18 minutes ago, Issey said: Lako je protiv nejači... Videćemo da li će se usuditi da šutne na jačim utakmicama... Da se nije usudjivao ranije, ne bi repstacija ni bila na turniru. Mnogo se nipodastava Ristic. Znamo njegove limite, ali solidan je. Ove trojke iz popa su samo forte vise za nase. Malo postovanja nije na odmet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 7 minutes ago, John Terry said: Nije mi namera da vredjam bilo koga ali bukvalno nista sto je radio nije izgledalo kao delo profi kosarkasa. Sutevi su mj bili daleko od ikakve sanse da udju u kos, spor, nezainteresovan. Kao neki lik koji se najeo pa izasao pred zgradu da pika basket. Ovi drugi Kinezi veze nemaju ali se bar bore. Nisam ni mislio. Totalno legitimno pitanje nakon ove partije danas. Anderson je legit NBA igrac, i to playoff ekipe i svaka mu cast na tome obzirom koliko je spor i na sta mu lici sut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 1 minute ago, Del Piero said: Nisam ni mislio. Totalno legitimno pitanje nakon ove partije danas. Anderson je legit NBA igrac, i to playoff ekipe i svaka mu cast na tome obzirom koliko je spor i na sta mu lici sut. Kontam da on ovo odradjuje...Jer i sam zna da nema sanse Kina...A opet nije isto kad si role player i kad si prva zvezda...Po njemu se tacno vidi...Plus sto nema nekog motiva. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 8 minutes ago, Don Dusko said: Plus sto nema nekog motiva. Što se motiva tiče, lik je morao da se odrekne američkog državljanstva da bi igrao za Kinu (ni Amerikanci ni Kinezi ne dozvoljavaju dvojno državljanstvo). 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 2 minutes ago, Beonegro said: Što se motiva tiče, lik je morao da se odrekne američkog državljanstva da bi igrao za Kinu (ni Amerikanci ni Kinezi ne dozvoljavaju dvojno državljanstvo). E ovo nisam znao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 1 hour ago, gggggggg said: ...moracu na mute da gledam 2 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 2 hours ago, Beonegro said: Što se motiva tiče, lik je morao da se odrekne američkog državljanstva da bi igrao za Kinu (ni Amerikanci ni Kinezi ne dozvoljavaju dvojno državljanstvo). Amerikanci i njihovo pravo dozvoljavaju dupla drzavljanstva (takozvani dual citizenship) i to je sasvim normalna praksa kod njihovih ex-patsa (cak ovde i u Srbiji kod onih koji su dobili Srpsko drzavljanstvo). Pretpostavljam da je to u kineskom pravu (bez da znam) zabranjeno pa je automatski morao da se odrekne americkog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 1 hour ago, Problem sa licnim greskama said: Amerikanci i njihovo pravo dozvoljavaju dupla drzavljanstva (takozvani dual citizenship) i to je sasvim normalna praksa kod njihovih ex-patsa U pravu si, nešto sam pobrkao. Za Kinu mi je rekla bivša koleginica Kineskinja koja živi u Francuskoj već dvadesetak godina i udata je za Francuza. Oni su jako striktni, za obnavljanje kineskih dokumenata mora da priloži boravišnu dozvolu u Francuskoj, da dokaže da u međuvremenu nije uzela državljanstvo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 8 hours ago, Beonegro said: U pravu si, nešto sam pobrkao. Za Kinu mi je rekla bivša koleginica Kineskinja koja živi u Francuskoj već dvadesetak godina i udata je za Francuza. Oni su jako striktni, za obnavljanje kineskih dokumenata mora da priloži boravišnu dozvolu u Francuskoj, da dokaže da u međuvremenu nije uzela državljanstvo. Jeste, tako je. Ima Kineza koji imaju dvojno ali to rade na tajac. Kina dozvoljava samo jedno državljanstvo, što je po meni retrogradno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted August 28, 2023 Share Posted August 28, 2023 Ajmo momci! Kako volEm te latino himne 😄 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted August 28, 2023 Share Posted August 28, 2023 Napred naši! 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 28, 2023 Share Posted August 28, 2023 Ajmo momci, za otadžbinu i selektora kom je danas rođendan! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted August 28, 2023 Share Posted August 28, 2023 Stariji se secaju 1990 i Portorika i poraza sa najjacom ekipom ikada. Ostala trauma iako smo ih tukli od tada milion puta 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted August 28, 2023 Share Posted August 28, 2023 Ajmo momci... dovoljno je desetak razlike, ovi znaju basket. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts