Jump to content

Recommended Posts

Posted

Opušteno. Ovo se dobija. I svidja mi se na koji način. Pa sledeći put pamet u glavu i da vidimo da li ćemo i druge da potcenjujemo i izgledamo kao raspuštena banda jer imamo 30+ u dzepu. 

• Like 3
  • Thanks 1
Posted

Ovako siledzijsku partiju Bogdanovica nisam video niti u jednom dresu. Nek se zeni, nek kupi tamburu, nek promeni maina u WoWu, ali ovo sto igra, da iz korena menja.

• Like 4
  • Tuzno 1
Posted
Just now, DameTime said:

Ne znam da li je ikad gore izgledao u reprezentativnom dresu... A b se štrecnuh za Aleksu malopre

Pa nekako hramlje sad kad je izlazio, kapiram da nije ništa, ali me plaši malko

Posted

@medobrundo @Miki28Njima se malo ruka opustila, jer su u dobrom delu 1/2 sve promašili. Ni da ovi naši drugopozivci izdominiraju ni to ne bi bila garancija da će ostati mirni u glavi protiv ozbiljnog protivnika jer je tad veća odgovornost.

Posle prošlog EP kada smo bili mašina a posle se pogubili u prvom važnom meču ne ložim se više na "ozbiljan pristup u neozbiljnim utakmicama". Čak mi je i bolje ovo da se malo zagužva da vidimo kako ćemo to da rešimo.

Uostalom, koliko je u prošlosti bilo loših igara u grupama pa posle dobrih u eliminacijama i obrnuto.

Ničemu ne služe ove utakmice, samo neko može da se povredi.

• Like 9
Posted
1 minute ago, medobrundo said:

čeka se @uini da pojasni da je skroz normalno da se u danasnjoj košarci izgubi +30

malo šale, nemoj da se ljutiš odma'

nije ali 15ak kojih smo izgubili, jeste normalno

Posted

Voters je sada ladno mogao ozbiljno da izlomi malog Jovića ovim skakanjem na grɓaču sa svojih metar i po.
Sreća da je fizikalan dvadesetogodišnjak bio na obruču i ruke izdržale.
Votersu je neko trebao da pridje nakon ovoga i da ga priupita dal je realan. U narednom napadu Milutinov da mu blokom spoji plećke...i eto stejtmenta.

• Like 2
Posted

U  eliminacionoj fazi jedino da se nadamo da ce mladji Jovic eksplodirati i doneti prevagu, inace decka treba mnogo vise koristiti u napadu.

• Like 1
Posted
1 minute ago, pantelia said:

Kakvo sranje za Aleksu. Ja iskreno nisam neki optimista da ce biti spreman za drugi krug.

Na osnovu čega donosite ovakve zaključke ljudi? 

• Like 2
Posted

kakva je karikatura od igrača ristić

ona mašina što ispaljuje teniske i bejzbol loptice bi mogla da bude na parketu umesto njega, ne bi se primetila razlika, samo da je nabaždare da šutira trojke

jovići danas igrali poprilično smisleno, dobrić i avramović prelazna ocena, sve ostalo za zaborav i/ili izučavanje