Wingwalker Posted August 28, 2023 Share Posted August 28, 2023 Sad rizikujemo i da nas izlome u ovom hajpu...Bogdana ne treba vraćati...daj Jovketa da izmrči ovo do kraja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted August 28, 2023 Share Posted August 28, 2023 Opušteno. Ovo se dobija. I svidja mi se na koji način. Pa sledeći put pamet u glavu i da vidimo da li ćemo i druge da potcenjujemo i izgledamo kao raspuštena banda jer imamo 30+ u dzepu. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted August 28, 2023 Share Posted August 28, 2023 Sudije su im dozvolile da nas biju, bukvalno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 28, 2023 Share Posted August 28, 2023 Just now, Wingwalker said: Sad rizikujemo i da nas izlome u ovom hajpu...Bogdana ne treba vraćati...daj Guduru da izmrči ovo do kraja. Gudura je zasluzio tribine kao i Bogdan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casaubon Posted August 28, 2023 Share Posted August 28, 2023 Ovako siledzijsku partiju Bogdanovica nisam video niti u jednom dresu. Nek se zeni, nek kupi tamburu, nek promeni maina u WoWu, ali ovo sto igra, da iz korena menja. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 28, 2023 Share Posted August 28, 2023 Just now, Issey said: Sudije su im dozvolile da nas biju, bukvalno... Kakve bre sudije. Mi smo dozvolili da izgubimo toliko lopti i da igramo mekano u odbrani i skupljamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 28, 2023 Share Posted August 28, 2023 Ne znam da li je ikad gore izgledao u reprezentativnom dresu... A baš se štrecnuh za Aleksu malopre 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted August 28, 2023 Share Posted August 28, 2023 čeka se @uini da pojasni da je skroz normalno da se u danasnjoj košarci izgubi +30 malo šale, nemoj da se ljutiš odma' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indig0 Posted August 28, 2023 Share Posted August 28, 2023 "Nije problem što ne branimo šut za tri, problem je što oni pogađaju" 🥲 - Homer - Ilijada i Troj(k)a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trbolend Posted August 28, 2023 Share Posted August 28, 2023 Just now, DameTime said: Ne znam da li je ikad gore izgledao u reprezentativnom dresu... A baš se štrecnuh za Aleksu malopre Pa nekako hramlje sad kad je izlazio, kapiram da nije ništa, ali me plaši malko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 28, 2023 Share Posted August 28, 2023 @medobrundo @Miki28Njima se malo ruka opustila, jer su u dobrom delu 1/2 sve promašili. Ni da ovi naši drugopozivci izdominiraju ni to ne bi bila garancija da će ostati mirni u glavi protiv ozbiljnog protivnika jer je tad veća odgovornost. Posle prošlog EP kada smo bili mašina a posle se pogubili u prvom važnom meču ne ložim se više na "ozbiljan pristup u neozbiljnim utakmicama". Čak mi je i bolje ovo da se malo zagužva da vidimo kako ćemo to da rešimo. Uostalom, koliko je u prošlosti bilo loših igara u grupama pa posle dobrih u eliminacijama i obrnuto. Ničemu ne služe ove utakmice, samo neko može da se povredi. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 28, 2023 Share Posted August 28, 2023 1 minute ago, medobrundo said: čeka se @uini da pojasni da je skroz normalno da se u danasnjoj košarci izgubi +30 malo šale, nemoj da se ljutiš odma' nije ali 15ak kojih smo izgubili, jeste normalno Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 28, 2023 Share Posted August 28, 2023 Ajmo Vanjaaa 3 minutes ago, Trbolend said: Pa nekako hramlje sad kad je izlazio, kapiram da nije ništa, ali me plaši malko Videla... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted August 28, 2023 Share Posted August 28, 2023 Ljudi da se razumemo, jesu naši odigrali lošu četvrtinu, ali ovi su odigrali šutersko poluvreme života. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zorex Posted August 28, 2023 Share Posted August 28, 2023 Jako štrokava ekipa Portoriko, nedostaje nam ovde Raško Katić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 28, 2023 Share Posted August 28, 2023 Spo zadovoljno trlja ruke 😄 Kaže Džoš Betović izgleda kao baby Divac 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted August 28, 2023 Share Posted August 28, 2023 Kakav faul Watersa, vec sam video Jovica kako se prosipa na ledja. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casaubon Posted August 28, 2023 Share Posted August 28, 2023 Istini za volju, meni Jovic izgleda kao Milan Gurovic iz jako mladih dana. Voleo bih samo da ima i tu prgavost na terenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted August 28, 2023 Share Posted August 28, 2023 Voters je sada ladno mogao ozbiljno da izlomi malog Jovića ovim skakanjem na grɓaču sa svojih metar i po.Sreća da je fizikalan dvadesetogodišnjak bio na obruču i ruke izdržale.Votersu je neko trebao da pridje nakon ovoga i da ga priupita dal je realan. U narednom napadu Milutinov da mu blokom spoji plećke...i eto stejtmenta. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki8 Posted August 28, 2023 Share Posted August 28, 2023 U eliminacionoj fazi jedino da se nadamo da ce mladji Jovic eksplodirati i doneti prevagu, inace decka treba mnogo vise koristiti u napadu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted August 28, 2023 Share Posted August 28, 2023 Kakvo sranje za Aleksu. Ja iskreno nisam neki optimista da ce biti spreman za drugi krug. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 28, 2023 Share Posted August 28, 2023 Kakva štrokava ekipa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted August 28, 2023 Share Posted August 28, 2023 1 minute ago, pantelia said: Kakvo sranje za Aleksu. Ja iskreno nisam neki optimista da ce biti spreman za drugi krug. Na osnovu čega donosite ovakve zaključke ljudi? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted August 28, 2023 Share Posted August 28, 2023 kakva je karikatura od igrača ristić ona mašina što ispaljuje teniske i bejzbol loptice bi mogla da bude na parketu umesto njega, ne bi se primetila razlika, samo da je nabaždare da šutira trojke jovići danas igrali poprilično smisleno, dobrić i avramović prelazna ocena, sve ostalo za zaborav i/ili izučavanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 28, 2023 Share Posted August 28, 2023 31-18 i 19-19 u 2 pol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts