Cavani Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 Mozda sam previse oldskul orijentisan, ali meni ova Usa-Can kosarka bode oci. Ovde ima cca 20 second tier Nba igraca i jedan od najboljih. 35 primljenih poena, neobavezne odbrane, kontakta bez, taktike i pripreme ni na vidiku, vise lici na olstar ispucavanje ili takmicenje u atletici nego na borbu za medalju. Ako je ovo najbolje sto Nba moze da ponudi nakon krema Nba koji je ionako vec ostario sto se tice americkih igraca, a top3 su ionako iz Evrope ili tu negde, onda kosarka u Evropi i ne zaostaje puno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 Stavljene pare na Nemce. 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 Samo vrtim ovaj klip: Ako danas nije dan da se ove suze naplate, ja onda ne znam... [emoji3590] Ali svaki put pustim suzu kada kaže ,,malo mi je ponestalo snage na kraju".Sada je ta snaga tu iza njega, u timu. Sigurno ga niko neće izdati. Bog nek ti vodi ruku danas Bogdane. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 https://www.instagram.com/p/CxASHpoM5mM/ Švajni je nadrljao 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 3️⃣🕰️⏳ 6 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 7 minutes ago, DameTime said: https://www.instagram.com/p/CxASHpoM5mM/ Švajni je nadrljao Bila prica da je Kari zasluzan sto su se upoznali 😃 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 Kako ludački približni statsi. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 Srbija 6 USA 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 2 hours ago, uini said: nije nikakav diss ka peji, samo treba imati svest da je franz specijalan igrač. peja je eksplodirao u trećoj nba sezoni sa 23 godine. https://www.basketball-reference.com/players/s/stojape01.html ..ako uporediš wagnerove statse (pošto smo već pisali o eye-testu) sa 21 godinom, videćeš da je nešto lošiji u šutu za 3pts ali su generalno tu negde https://www.basketball-reference.com/players/w/wagnefr01.html peja je jedan od najboljih šutera svih vremena ali poređenje franza i njega uopšte nije nešto outlandish Peja je jedan od najboljih sutera svih vremena, medju visokim pogotovo. Samo zid u vidu prime Kobi&Saka ga je sprecio do nekoliko vezanih titula. U ovom trenutku je F. Vagner blizi poredjenju sa Markannenom nego reci da je Peja 2.0. Jedno je porediti sto je ok, a drugo reci da je Peja 2.0. Jedini za koga se moze reci da je Peja 2.0 je Novicki. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 https://www.instagram.com/reel/Cw8Ei1-sb31/?igshid=MWZjMTM2ODFkZg== Kakav video 🥰 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 Inače, meni je smešno upoređivanje Vagnera i Stojakovića da mi je mučno i upuštati se u tu diskusiju. Šta je Vagner uradio za Orlando, uspešni tenkista, lol 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 3 minutes ago, srlepajce said: https://www.instagram.com/reel/Cw8Ei1-sb31/?igshid=MWZjMTM2ODFkZg== Kakav video 🥰 RASPADAM SE, a nismo ni krenuli 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 Nadam se da Aleksa opet ulazi kasnije u igru kada mu malo padne broj obrtaja, kada malo izmorimo i unervozimo Šrudera, da mu ovaj na početku ne proda jeftine fore.Ako u selekciji šuta Vanja, Dobrić i Deda ubace bar po jednu spot-up trojku koja će zasigurno doći na red...ostalo možemo da izrudarimo igrom, glavom i srcem. Nemamo komociju da mašimo otvorene šuteve. Ovde je svaki zlata vredan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 Iskreno se nadam da ga danas necete zapamtiti za sva vremena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 3 minutes ago, McLeod said: Iskreno se nadam da ga danas necete zapamtiti za sva vremena. Koga? Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 Just now, Miki28 said: Koga? Pa Vagnera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sombor Shuffle Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 Sad rekose na RTSu da se Borisa vraca letom zajedno sa ostalima. Da li je to moguce? Cini mi se da je neko ovde pominjao da on nece moci da putuje/leti barem 2-3 sedmice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 Just now, Sombor Shuffle said: Sad rekose na RTSu da se Borisa vraca letom zajedno sa ostalima. Da li je to moguce? Cini mi se da je neko ovde pominjao da on nece moci da putuje/leti barem 2-3 sedmice. Tačno je. I Kuzmi je to neko sinoć javio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 Fun fact, upravo sam cuo da danas uz kosarkase i Noleta, igraju i fudbaleri. Hahaha, pa njih niko me jebe dva posto. Jedina slicnost izmedju njih i kosarkasa je sto ni jedni ni drugi nemaju pojma da igraju fudbal. 2 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 Just now, McLeod said: Pa Vagnera. Aha, ma opasan baja, dace svoje ali otezaj sut i idi dalje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 5 minutes ago, Dracarys said: Inače, meni je smešno upoređivanje Vagnera i Stojakovića da mi je mučno i upuštati se u tu diskusiju. Šta je Vagner uradio za Orlando, uspešni tenkista, lol Nema mi ništa besmislenije od poređenja tipa gdje je igrač a bio u godinama igrača b. Potpuno nebitno, može Wagner sa 22 da bude i duplo bolji od Peje sa 22 ali to nije nikakva garancija da će ovaj imati pejinu karijeru i uticaj u NBA. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 Alal ti plajvaz, doktore. 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 Nervoza ne popušta, vreme baš sporo ide. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 Niko ga ovde nije poredio po tome sta ce osvojiti u karijeri, nego stil igre, visinu, poziciju na kojoj igra sa tom visinom i mnoge stvari se poklapaju. Uini je lepo objasnio. A ako cemo o tome gde igra i sta igra, ne znam sto su ovde neki pisali hvalospeve o Seju, isto takav tenk general do sad, sto bismo se zentali Edvardsa koji igra u raspaloj Minesoti? Tako da, promasena tema. I da je stavimo ad acta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 11 minutes ago, Dracarys said: Inače, meni je smešno upoređivanje Vagnera i Stojakovića da mi je mučno i upuštati se u tu diskusiju. Šta je Vagner uradio za Orlando, uspešni tenkista, lol poredimo ih na startu karijere, po talentu i ucinku a ne komplet peju sa deckom koji ima 21 godinu lol 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts