Jump to content

Recommended Posts

Posted
5 minutes ago, DameTime said:

Ovo nisu saigrači, ovo su braća 😄 

Ali novinarka koja ih pita da otpevaju nesto? W t f. 

Imas cetiri igraca koji su se plasirali na finale SP i ti ih pitas da otpevaju nesto? 

• Like 10
  • Ha-ha 4
Posted
3 minutes ago, Barkley#34 said:

Da prostite, neka jedu g. malo. Naprave tri-četiri faula, svira im se jedan a i to je po njima previše. Odvratno.

Upravo su tako cuvali Luku...Jbg-a sto Slovenija sem Luke nema koga... Pa se ne vidi pa moze da prodje....

• Like 3
Posted
18 minutes ago, 40Wins said:

Mozda je ovo recency bias, ali meni bi srebro u nedelju bilo veci uspeh nego zlato 2002. godine. Svaka cast Bogdanu, koji je neki solidan NBA igrac, ali 2002. smo ipak imali Bodiroga-Stojakovic-Divac ekipu, plus ostale legende, 

Vreme ce pokazati koje smo legende imali u ovom trenutku... Ko zna u sta ce izrasti ovi mladi kosarkasi

Posted (edited)
14 minutes ago, Nini3112 said:

Koje pitanje je bilo?

Izvini

Predstavio se i onda kao treneru jel moze na njemackom, veliki ste dio istorije Njemacke kosarke i kakav bi osjecaj bio da igrate protiv Njemaca u finalu gdje matori kaze da voli Njemacku, da mu porodica zivi u Njemackoj, da bi to bilo nevjerovatno iskustvo, pozitivno iskustvo.

Edited by Miki28
typo
  • Like 8
Posted (edited)
5 minutes ago, stefan81888 said:

Ja već planiram Pariz dogodine, da se podrže momci

Ja imam karte za dve četvrtfinalne utakmice kupljene pre mesec dana, sad da gledam u pasulj i da se nadam da sam pogodio 😄

Edited by Nicklord
  • Love 1
Posted

Kakva transformacija Avrama i Gudure u lidere. Ne verjem šta gledam poslednja 2 meča.

Gudurine trojke sve kao kap u dno mrežice, Avrama ne vredi ni komentarisati.

• Like 10
Posted

Ključni momenti po meni:

1. Na 55:47, posle krize u 3/4 Nikolica Jović, uleće hrabro, išutiran pod košem baca vrljoku i daje 2+1 (posle ovoga sam bio miran - dobijamo)

2. Na 65:58, Kanada pritiska ali Milutinov daje čudesni 2+1

3. Trojka Vanje na 72:62, 16 sekundi pre kraja 3/4 (cenim da ih je to ubilo psihički, u fazonu "Ko je bre ovaj, odakle sad ovo?!?)

I svakako Kobrine minijature pod njihovim košem u 3/4.

Bogdan, naravno, kapitenski i skoncentrisano sve vreme, kandidat za MVP-ja turnira i Aleksa gospodar 3D univerzuma- potez turnira - brutalno otimanje lopte SGA na početku 3/4.

Kanada danas nije imala šanse.

• Like 8
Posted

Jebes mi sve, mislim da vecu sansu imamo protiv Amerike nego protiv Nemacke, jer ako prodju Nemci, mi vise nismo klasicni underdogovi i odma ce da krene pritisak na nas, a ovako u nedelju mozemo da igramo sa amerima bar 2 cetvrtine, nemaju oni vise igrace kao Kajri, Buker, Durent protiv kojih bas nista ne bismo mogli. 

• Like 7
Posted
2 minutes ago, Don Dusko said:

Samo da kazem da je Dobric po meni najvece izenadjenje.... Jbt u Zvezdi kuburio sa formom al ovde razvaljuje kako igra.

Mnogo koristan za tim.

Dobric je, po mom misljenju, ovako igrao cele sezone i u CZ. Ne moze vola da ubode, hasl odbrana gde ispadne smesan, promasi zicer, a onda ubode trojku preko ruke, ubaci 2,3 floutera i odigra neki top difens sa ukradenom loptom.

I sve to u jednoj cetvrtini. 

• Like 4
Posted
2 minutes ago, drgnk said:

Ne znam koliko je primereno to reći, ali čestitke i Boriši na ZASLUŽENO ostvarenom pravu na nacionalnu penziju. 💖

Jel to vazi i za SP? Mislio sam za OI samo. Ako je tako, bas mi je drago. Citao sam i da su osigurani, da sve troskove lijecenja snosi FIBA itd itd.

Posted (edited)

Ameri su za dva koplja bolji od Kanade, Nemci bi nam baš legli ... al mrka kapa.

Finale je finale ... pa šta bude biće.

Edited by Kankkunen
  • Like 2
Posted
9 minutes ago, Don Dusko said:

Samo da kazem da je Dobric po meni najvece izenadjenje.... Jbt u Zvezdi kuburio sa formom al ovde razvaljuje kako igra.

Mnogo koristan za tim.

Krenuo je lose, dade trojku ali oni poeni u 3/4 su bili suvo zlato, u kakvim trenucima se ponudi Milutinovu na 3 sek do kraja napada.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...