Miki8 Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 Morace mnogo bolje da se brani sut za tri poena, imali su kinezi dosta otvorenih suteva koje su promasivali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 Ah... work from home & being your own boss = gledace se i utakmice drugih repki [emoji1] Samo se kurcim, izvinite me [emoji1] Kum skoro dobio Oled LG 85, al mu mala dnevna pa kontre ispratimo i glavom.Hit nam danas bio egzaltirani komentator koji je prenosio Sloveniju...tanka mu rizla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ljutikrilo Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 7 hours ago, Lmx said: Genijalno 🤣🤣🤣 a gde je "obrnuo igricu"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 Što se tiče prvog meča, da sumiramo: Spoiler 2 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 Ima li nekih novih vesti o Petruševu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi-Wan Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 Najviše bih voleo da nisam u pravu i da me ekipa demantuje rezultatom. Preslabi za kikboks, prejaki za rokrenrol Jovke senior me kupuje kao i uvek, ali godine su tu. Ove vodonoše vonabi igrači mi idu na živce (Marinković, Dobric). Centri spori, krater u najavi za ozbiljne ekipe. Petrusev macka as always Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 22 minutes ago, Obi-Wan said: Petrusev macka as always Mačka kao mnogo dobar? Ili mačka u džaku? Ili mačka u smislu spretan i uvek se dočeka kako treba (opovrgnuto juče)? Ili macka džem na leba? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inbox Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 1 hour ago, Stiletto said: Ima li nekih novih vesti o Petruševu? Na kzs, Pesic rekao da je iskrenuo zglob, da nije bilo potrebe da ulazi i da bi trebalo da igra sledecu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 6 minutes ago, Smrtokapa said: Mačka kao mnogo dobar? Ili mačka u džaku? Ili mačka u smislu spretan i uvek se dočeka kako treba (opovrgnuto juče)? Ili macka džem na leba? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 Rezultat utakmice Dominikanska Republika - Italija je odlican po nas. I ako nas dobiju Italijani u nekom egalu imamo svaku mogucnost da protiv DomRepa pobedom od +10 zauzmemo prvo mesto u grupi. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 Plus što igramo sa Italijom u petak što meni odgovara jer u nedelju sam sprečen 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 Italija prvo treba da pobedi Filipine, sto ce se tesko desiti ako budu igrali kao danas. Ali u svakom slucaju treba i jedne i druge da bijemo 25+ razlike sa ovim nivoom koji igraju. Ako se mucimo nebitno je, necemo ici u polufinale svakako. Jer su i jedni i drugi cetvrti esalon reprezentacija ovde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 (edited) 2 minutes ago, McLeod said: Italija prvo treba da pobedi Filipine, sto ce se tesko desiti ako budu igrali kao danas. Ali u svakom slucaju treba i jedne i druge da bijemo 25+ razlike sa ovim nivoom koji igraju. Ako se mucimo nebitno je, necemo ici u polufinale svakako. Jer su i jedni i drugi cetvrti esalon reprezentacija ovde. Ma +120, kakvih +25. Edited August 27, 2023 by Problem sa licnim greskama 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 Kad smo Kineze mogli 42, njih taman po 25. Posto su oni od Kineza bolji za desetak poena maks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisJudd Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 (edited) I Italija i Dominikana žive i umiru od šuta, kad im je dan mogu da pobede skoro svakoga na ovom prvenstvu. Više se plašim tih mečeva, nego eventualnog qf protiv Gre/Lit/CG Edited August 27, 2023 by ChrisJudd 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 11 minutes ago, ChrisJudd said: I Italija i Dominikana žive i umiru od šuta, kad im je dan mogu da pobede skoro svakoga na ovom prvenstvu. Više se plašim tih mečeva, nego eventualnog qf protiv Gre/Lit/CG Ko kaze i da se ovih treba plasiti? Grci ce isto verovatno da ispadnu od Novog Zelanda. Zapravo oni ako prodju su najzajebanija reprezentacija koja moze da igra sa nama, jer su uzasno borbeni i disciplinovani, a kako branimo sut za tri i oni ce tu procvetati i potencijalno bi mogli da imamo jako tezak mec. Protiv svih ostalih pobrojanih smo bas apsolutni favoriti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 1 hour ago, Marvin said: Plus što igramo sa Italijom u petak što meni odgovara jer u nedelju sam sprečen 🙂 "Dobijaš" gospođu Marvin? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FireKeeper Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 Ja sam uveren da ce biti nasa statement win (tzv rutiniranje) protiv 'Talijana. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 3 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inbox Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 1 hour ago, McLeod said: Italija prvo treba da pobedi Filipine, sto ce se tesko desiti ako budu igrali kao danas. Ali u svakom slucaju treba i jedne i druge da bijemo 25+ razlike sa ovim nivoom koji igraju. Ako se mucimo nebitno je, necemo ici u polufinale svakako. Jer su i jedni i drugi cetvrti esalon reprezentacija ovde. Filipini su smesna ekipa. Loze se na basket max, ali sta vredi. Mislim da su sanse nepostojece za pobedu Filipina. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 2 minutes ago, FireKeeper said: Ja sam uveren da ce biti nasa statement win (tzv rutiniranje) protiv 'Talijana. Ako Italijani uopšte i doguraju do naredne faze.😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 2 hours ago, Obi-Wan said: Najviše bih voleo da nisam u pravu i da me ekipa demantuje rezultatom. Živiš za dan kad ćeš dočekati da napišeš ESAMVAMREKO 5 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 11 minutes ago, Inbox said: Filipini su smesna ekipa. Loze se na basket max, ali sta vredi. Mislim da su sanse nepostojece za pobedu Filipina. Smesna su ekipa, ali Italijani su takodje vrlo smesna ekipa. Oni sa Dominikanom zive i umiru od suta za tri. Zasto bi drugacije odigrali protiv Filipina? Koji je btw imao tu Dominikanu, plus je Tauns tu utakmicu bolje odigrao nego ovu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 2 hours ago, Drug Crni said: "Dobijaš" gospođu Marvin? Hahaha gospođa Marvin i ja smo u braku već više od decenije. A u nedelju putujem pa neću moći da gledam 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 putujes kod druge zene, jelda 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts