Miki28 Teoljub Posted April 16 Share Posted April 16 Lewa sebicnjak, 4 na 1 nije htio dodati i ide kazna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted April 16 Share Posted April 16 31 minutes ago, Drug Crni said: Kako ih je ubio Arauho..bolje da je pustio lika da da gol..ide ovo u nekih 1:4 Toeto. Duže vreme nisam video da je neko sam sebe ubio kao Barsina defanziva večeras. Takmičili su se međusobno u disciplini ko može da napravi veću glupost Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted April 16 Share Posted April 16 Nema odvratnijeg kluba od psg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted April 16 Share Posted April 16 24 minutes ago, Drug Crni said: Toeto. Duže vreme nisam video da je neko sam sebe ubio kao Barsina defanziva večeras. Takmičili su se međusobno u disciplini ko može da napravi veću glupost Očigledno ne gledaš FKCZ u evropi 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted April 16 Share Posted April 16 Rijetko odvratan lik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted April 16 Share Posted April 16 2 hours ago, Don Juan said: Meni ono nije bilo ni za faul, a ne za crveni. Jeste stavio ruku, ali milim da nije bilo start dovoljnog inteziteta da onako padne. Nije ovde toliko bitan intenzitet vec taj potez rukom na ramenu. A bilo je dodatno i intenziteta telom. Barkola daje sebi dobar for, ima izglednu situaciju za postizanje gola, niko vise ne moze da ga zaustavi samo Arauho, i onda ta ruka na ramenu, cak i preko lica, racuna se kao nesportski potez. Da ga je odneo nogama, sve sa loptom, mozda i ne bi bio crveni jer nema te nesportske namere. Da ga je nogom oborio u 16, da je pokazao nameru neku da ide na loptu, bio bi penal i zuti (jer nema duple kazne u vidu penala i crvenog - osim ako nisi mamlaz kao Gajic protiv Rusije pa u 16 ides nesportskim potezom rukom na ramenu s ledja). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted April 16 Author Share Posted April 16 Elem, dupli poraz za Barsu, em su ispali iz LŠ, em neće igrati SP za klubove sledećw godine. Atletiko će ipak biti tamo. Još se čela Arsenal, ako oni ne osvoje LŠ, onda Red Bull ide na SP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted April 17 Share Posted April 17 Zasrala je Barsa zestoko odbrambeno kod 4og gola PSG-a, Kilijan je samo iskoristio majstorski njihov kiks. Odgledah snimak DTD-ATM. Autogolom Humelsa su i vratili Colovce u mecap, medjutim Sabicer sabio kada je bilo vazno. Zanimljiv polufinalni par PSG-Dortmund svakako Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Posted April 17 Share Posted April 17 Ostecena je Barsa nema sta, ali bi moralo jos jedno 20 puta ovako da bi se ponistilo svo otimanje deceniju u jace unazad. PSG je donekle naplatio 2017. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted April 17 Share Posted April 17 Ako je Xavi resio da se povuce, nije bas morao da Jamala menja. Čekao je kontre, a ovaj moze da probije, projuri. Šta je mislio, da ce dati da psg igra viktorije i da ce da se sačuva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diego Posted April 17 Share Posted April 17 Moze da se desi neverovatna slucajnost da Borusija i Bajern igraju finale na Vembliju, bas kao sto su igrali finale na Vembliju 2013. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baros Posted April 17 Share Posted April 17 Nadao sam se da bi Real i Barsa mogli da se nađu u finalu. Čak sam i pre par dana konkurisao za dve ulaznice za finale sa idejom da ceo izlet finansiram prodajom jedne karte. Real - Barsa, finale LŠ na Vembliju, pa još za džabe... Šteta što neće biti ništa od toga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted April 17 Share Posted April 17 Ja smatram da ni Real neće videti Vembli. Nisu oni Atletiko/PSG nivo bezveznosti,ali faliće im mnogo domaći teren u revanšu. Bezbroj su utakmica okrenuli na Bernabeu..tu postoji neka tajna veza..neka magija.. Nisu bez šansi i uopšte ne očekujem da ih City razvali kao prošle godine,ali mislim da domaćini pobeđuju večeras. Jedan razlike. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted April 17 Share Posted April 17 3 hours ago, Baros said: Nadao sam se da bi Real i Barsa mogli da se nađu u finalu. Čak sam i pre par dana konkurisao za dve ulaznice za finale sa idejom da ceo izlet finansiram prodajom jedne karte. Real - Barsa, finale LŠ na Vembliju, pa još za džabe... Šteta što neće biti ništa od toga. Ma bice ludilo i ako Arsenal bude u finalu a isto tako i PSG kojeg imam za osvajaca. Svi osim City. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted April 17 Share Posted April 17 Samo ne furundzije. Sve druge preostale timove mogu da progutam kao osvajace, neke uz muku, neke uz slast. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted April 17 Share Posted April 17 Jude Bellingham kakav prijem. Rodrygoooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted April 17 Share Posted April 17 31 minutes ago, RatzenStadt said: Samo ne furundzije. Sve druge preostale timove mogu da progutam kao osvajace, neke uz muku, neke uz slast. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted April 17 Share Posted April 17 (edited) Jack Grealish od jednog od najboljih driblera na svijetu do robota koji malo drzi loptu i doda prvom do sebe. Covjek nije napao 1 na 1 svog cuvara mjesecima. Nevjerovatno Edited April 17 by Miki28 Teoljub typo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted April 17 Share Posted April 17 Opet kontre Reala problem za Siti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted April 17 Share Posted April 17 3 minutes ago, Volter said: Opet kontre Reala problem za Siti. Ako Mbappe ne poremeti hemiju, spasavaj se ko moze kad ovdje budu on i Davies. Toliko tehnike i brzine je nezapmaceno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted April 17 Share Posted April 17 1 minute ago, Miki28 Teoljub said: Ako Mbappe ne poremeti hemiju, spasavaj se ko moze kad ovdje budu on i Davies. Toliko tehnike i brzine je nezapmaceno. Teško ih je braniti. Neverovatno kako u svakom trenutku znaju u kom pravcu da idu i gotovo uvek u pravom trenutku šalju loptu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted April 17 Share Posted April 17 Koliko Arsenal plače za vrhunskim špicem.Osimen bi im legao kao teta Djani vinjak. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted April 17 Share Posted April 17 3 minutes ago, Volter said: Teško ih je braniti. Neverovatno kako u svakom trenutku znaju u kom pravcu da idu i gotovo uvek u pravom trenutku šalju loptu. Da, upravo tako. To je i za ocekivati za igrace Reala. Ono prosle sezone je bas bilo sramota kako nisu mogli izaci sa polovine ali tu je Don Carlo pogrijesio sa Modricem i Kroosom zajedno u startnih 11 i Camavinga na LB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted April 17 Share Posted April 17 Prepasivno je ovo, proci ce nesto kad tad. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted April 17 Share Posted April 17 Kimmich za vodjstvo Bayerna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts