Kooineeperk Posted December 9, 2023 Posted December 9, 2023 2 hours ago, Nele said: Uhhh da sam njihov spalio bi te zbog ovog lozenja 😂😂😂 Nije lozenje ali neka ostane na tome. 👍
Djo Posted December 10, 2023 Posted December 10, 2023 Euroleague A licences are typically issued for a multi-year period rather than annually. These licences are granted based on specific criteria, including: - long-term sporting results - financial stability - fan support - the quality of the team's arena and other facilities.
JPM Posted December 10, 2023 Posted December 10, 2023 - Preferably from United Arab Emirates or such country with long tradition in Basketball. 11
ScepanScekicSto Posted December 10, 2023 Posted December 10, 2023 https://www.instagram.com/reel/C0rFsAmtLNz/?igshid=ODhhZWM5NmIwOQ== stanje povredjenih igraca dr Moma 3 3
Shikamaru Posted December 10, 2023 Posted December 10, 2023 5 minutes ago, ScepanScekicSto said: https://www.instagram.com/reel/C0rFsAmtLNz/?igshid=ODhhZWM5NmIwOQ== stanje povredjenih igraca dr Moma Ovo + oni zvanični izveštaji medicinskog tima što je klub izbacivao na sajt su jako dobra stvar, čak bi to trebalo češće kačiti Ne traži niko svaki detalj vezan za povredu i tačan datum povratka čim se povreda dogodi, samo ono najosnovnije (tip povrede, stepen) i neki širok okvir u kojem se može očekivati da igrač bude na terenu, pa onda u međuvremenu update o progresu ili regresu oporavka Klub dobija na ozbiljnosti i istovremeno utišavaš sve internet eksperte (ovde naravno ne mislim na ljude poput @Eddard koji nama laicima pokušava na osnovu malo info koje ima da objasni o čemu se radi već mislim na portale i ostale debile koji se utrkuju za ekskluzivu sa svojim "stručnim mišljenjem") 19
realno *w Posted December 11, 2023 Posted December 11, 2023 (edited) Jara, Danilo, Ponitka, Tristan... kako znaju i umeju. Većinu sam prizivao i pred Milano, ali sad stvarno moraju. Nadam se da ćemo videti i Frenka u ekipi. Mada može i Bruno da potegne. 17 min protiv Monaka i 22 mi ne deluje kao veliko opterećenje za njega. Edited December 11, 2023 by realno *w 2
Arsenije Pesic Posted December 11, 2023 Posted December 11, 2023 Prema ovome što je Moma Jakovljević rekao, čisto sumnjam da ćemo videti Frenka večeras. Ni za četvrtak ne bih 100% tvrdio. Bemumiša, kao Frank the tank, a ima oklop k'o Trabant. 3
MC Thunder 2 Posted December 11, 2023 Posted December 11, 2023 Morace Kopriva da odusevljava, nema druge
SteveFrancis#3 Posted December 11, 2023 Posted December 11, 2023 U 100 maraka da nas ceka jedna ruzna, odvratna tekma
Shonewizard Posted December 11, 2023 Posted December 11, 2023 Ne vidim razlog zašto ne bi bilo još jedno fmpovanje 1
realno *w Posted December 11, 2023 Posted December 11, 2023 3 minutes ago, Shonewizard said: Ne vidim razlog zašto ne bi bilo još jedno fmpovanje Duplo kolo EL, bez Alekse i Frenka + mnogo bolja ekipa. Ali ok, nadamo se još jednom jakom otvaranju.
Shonewizard Posted December 11, 2023 Posted December 11, 2023 9 minutes ago, realno *w said: Duplo kolo EL, bez Alekse i Frenka + mnogo bolja ekipa. Ali ok, nadamo se još jednom jakom otvaranju. Da, ali isto tako 3 dana odmora između mečeva (za FMP smo imali 1 dan nakon produžetaka sa PAO), a i tada smo bili bez Kaminskog. Stoji da je SC opasnija ekipa, mada ih lično nisam gledao nakon promjene trenera. Šalio sam se ja malo u originalnom postu, ali isto tako računam da smo zajahali jedan dobar talas, i da bi mogli opet, što kažeš, da furiozno otvorimo. 3
MC Thunder 2 Posted December 11, 2023 Posted December 11, 2023 Postadose oni tradicionalno neugodan rival jer su nas dobili u prvom našem meču nakon onakvog ispadanja od Reala (sto se prenelo i na drugi mec u Pg i trajalo sve do ABA finala) i letos u superkupu gde smo bili hodajuci Željkov eksperiment. Nadam se 1 grubom vraćanju u realnost simpaticnih studenata. Nece biti lako, ali tesko i sigurno/ubedljivo mogu ruku pod ruku. 4
MC Thunder 2 Posted December 11, 2023 Posted December 11, 2023 (edited) AEK okoncao saradnju sa Benom Meklmorom...odlican suter (koliko se secam od pre par sezona), 1/2...a i leze nam ti ex-Hjustonovci. Dva komada imamo sada u timu, a jednog smo opravili do prve petorke Dalasa 😉 Edited December 11, 2023 by MC Thunder 2
Shikamaru Posted December 11, 2023 Posted December 11, 2023 Očekivao sam veći dobrinos Bena u Evropi, pogotovo u AEKu, pre sezone mi delovalo kao da će biti alfa i omega tamo Nije on kec nikada bio, ali sa tom fizikom može komotno 2/3 da igra, plus deluje kao solidna ložana, Zoki potpisuj. Samo ne kapiram, kakve veze imaju Dante i Hjuston? 😅 1
MC Thunder 2 Posted December 11, 2023 Posted December 11, 2023 (edited) Bio je njihov clan u onom mega trejdu za Hardena u Bruklin, kada je Hjuston ukljucio jos 3 tima dok sve nije zavrseno. To sto nije zaigrao tamo zbog povrede je sekundarno 🤫 A Ben je 191cm, ne znam bas kako moze na 3. Edited December 11, 2023 by MC Thunder 2
Shikamaru Posted December 11, 2023 Posted December 11, 2023 Damn, moja greška, na prvu sam mislio da je veći - takav utisak mi odavao a naivno sam prvo na Sofi pogledao visinu gde piše 196, tek sad sam na malo relevantnijim mestima proverio i tu stoji 191, da.. Msm nisu nama strane postave sa tri beka gde bi on zbog svoje atletike glumio krilo ali da, i po skilu i po građi primarno je dvojka
Magia Posted December 11, 2023 Posted December 11, 2023 Samo nam fali jos 1 spoljni igrac koji nije plej i ne igra odbranu. Ako je stvarno Avram "samo" 2 meseca, ja zaista ne bih nikog dovodio, eventualno nekog iskusnog sa dobrom odbranom i ok kontrolom tempa koji ne ocekuje prevelike minute i zna gde je dosao (ko je rekao Dragic )
Shikamaru Posted December 11, 2023 Posted December 11, 2023 Mislim da u ovom trenutku moramo beka dovesti, po svemu sudeći tražili smo ga i pre Aleksine povrede a sad nam još više treba Goran je svakako san i sve što želim u ovom trenutku, i da se Aleksa nije sjebao možda smo ga i mogli čekati, sad mislim da nemamo taj luksuz 3
Angola Posted December 11, 2023 Posted December 11, 2023 Voleo bi veceras minimum minuta za Pj...Nek peglaju Jare i Andjusa po 25 min. Pa i Ponitka, Naneli slican odnos raspodele minuta u korist Poljaka.
Recommended Posts