Kronostime Posted March 23 Share Posted March 23 40 minutes ago, MC Thunder 2 said: Posle frljoke Lumberga preko skroz ispruzene ruke Bruna sam pao u depresiju. Posle slaloma Jaga sam svasta pomislio (nesto i izustio) za vrsnog defanzivca Jaramaza. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted March 23 Share Posted March 23 https://partizan.basketball/vesti/aktuelno/3683 Čini mi se da niko nije preneo vest. Baš me zanima šta bude na kraju sa tim tužbama i kaznama, da li npr. onaj lik što je dobio zabranu i dalje dolazi na utakmice, itd... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted March 23 Share Posted March 23 3 hours ago, uvrnuto said: https://partizan.basketball/vesti/aktuelno/3683 Čini mi se da niko nije preneo vest. Baš me zanima šta bude na kraju sa tim tužbama i kaznama, da li npr. onaj lik što je dobio zabranu i dalje dolazi na utakmice, itd... Ja mislim da je ovo reakcija na onu od AV da ce drzava od sad detaljno obracati paznju na broj gledalaca koje kosarkaski klubovi prijavljuju u odnosu na stvaran broj u hali. Inace, ovo sa kartama za KKP se desava evo vec dve sezone, gde se stampaju fazon 3-4 karte za jedno mesto u areni. O ovome sam skoro pisao, jer znam bas iz iskustva. Da ne shvati neko pogresno, to se vrlo verovatno radi i na Zvezdinim tekmama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted March 23 Share Posted March 23 1 hour ago, Golijat said: Ja mislim da je ovo reakcija na onu od AV da ce drzava od sad detaljno obracati paznju na broj gledalaca koje kosarkaski klubovi prijavljuju u odnosu na stvaran broj u hali. Inace, ovo sa kartama za KKP se desava evo vec dve sezone, gde se stampaju fazon 3-4 karte za jedno mesto u areni. O ovome sam skoro pisao, jer znam bas iz iskustva. Da ne shvati neko pogresno, to se vrlo verovatno radi i na Zvezdinim tekmama. Ja vjerujem da ima svega. Ali kako znaš da su precizno 3-4 karte za jedno mjesto? To bi onda bilo preko 60 hiljada ljudi u Areni. I na osnovu kog iskustva tj čijeg iskustva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted March 23 Share Posted March 23 5 hours ago, uvrnuto said: da li npr. onaj lik što je dobio zabranu i dalje dolazi na utakmice Kako bi mu tačno u praksi sproveli tu zabranu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted March 23 Share Posted March 23 38 minutes ago, odupri se ludilu said: Ja vjerujem da ima svega. Ali kako znaš da su precizno 3-4 karte za jedno mjesto? To bi onda bilo preko 60 hiljada ljudi u Areni. I na osnovu kog iskustva tj čijeg iskustva? Ma ne kazem da su precizni 3-4 karte za svako mesto u areni. Evo ti jednog desavanja iz prve ruke, dodju tri coveka koji imaju uredno (!?) istampanu kartu za isto mesto u areni (!?), krece rasprava, jedan od njih prijavljuje redaru, dolazi lik iz organizacije (kluba) i nalazi mesto u areni za dvojicu a jednog ostavlja na tom mestu. Ovo se desilo dva puta, da znam, iz prve ruke (brat grobar, koji redovno ima sezonsku za KKP). I ovo sam jos onda pisao, pre 2 meseca otprilike, kad je bila ona rasprava zasto Zvezda prijavljuje vise gledalaca nego sto realno ima itd. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted March 23 Share Posted March 23 Ne mogu se porediti slucajevi dva kluba. Desavale su se duple karte, klub se tada vadio na nesporazum i zbog prodaje karata preko 2 sistema. Moze da se desi dvoje ljudi da imaju isto mesto, ali sa razlicitim qr kodom. Samo mi nije jasno kako se prave ti falsifikati tj kako se generisu qr kodovi. Taj qr kod mora da bude u sistemu da bi prosao verifikaciju na ulazu. Tu vec postoji nekoliko mogucih propusta i trebalo bi pronaci odgovorne. Takodje, problem je sto je uvedeno brdo ljudi bez ikakvih karata (nedavno sam izrazio slicno nezadovoljstvo sa finala kupa). I to nisu "sipkasi", za koje takodje verujem da u velikom broju ulaze dzaba. Zato vise i ne idem na utakmice, "I'm too old for that shit". Mozda odem nekad na neku utakmicu aba ili kls. Utakmice EL su postale nepodnosljive. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted March 23 Share Posted March 23 Iz saopštenja kluba: Quote osoba koje se bave proizvodnjom i prodajom falcifikovanih karata Lepteje8o, na više nivoa 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted March 23 Share Posted March 23 Ne znam šta se čudite, pa evo meni je ovde, na ovoj temi, rečeno da se za nivo 400 štampa preko kapaciteta. Znači tu se nabije koliko ljudi može da stane, kao sardine, očigledno 3 karte na 1 mesto. Inače više ništa ne verujem u ovo SOLD OUT, još od derbija krajem januara kad je KKCZ bila domaćin. Tu smo do karata došli preko kupujem-prodajem, zovemo lika i pitamo koliko karata ima, kaže koliko vam treba? Šalje čovek snimak na kom se vide doslovno hiljade sveže ištampanih karata. Mi smo kupili 6 čini mi se, na svim je pisalo njegovo ime i očigledno su uzete na sezonsku jer ima veze u klubu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted March 24 Share Posted March 24 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted March 24 Share Posted March 24 @Golijat pisao sam i ja već, pošto štampaju i stajanje sever(?!), a sve sem kopa su sedeća mesta. 13 hours ago, Barkley#34 said: Kako bi mu tačno u praksi sproveli tu zabranu? Kao u filmovima. 😄 Šalim se, kontam baš teško. Eventualno da mu se oduzme sezonska, ali to ne znači da neće kupiti redovnu kartu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
božija noga Posted March 24 Share Posted March 24 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted March 24 Share Posted March 24 Željko i đene-đene, ali šta se dešava u Atamanovoj glavi bih baš voleo da saznam. Žestoko ću se razočarati ako mu u glavi ne banče čopori demona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mipivi Posted March 24 Share Posted March 24 Ja sam jedan od retkih kome on ne smeta :) Al dobro, mene u principu sta sportisti, glumci, muzicari...imaju u glavi osim profesie. A ovaj u glavu ima basket. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted March 24 Share Posted March 24 Balsa iskocio. Svaka cast. Pun fokus na Oly. Nadam se sa Zekom. P.S. nadam se da je Dimitrijevic vec potpisan Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted March 24 Share Posted March 24 Sad čitam da je sahrana Ledejovog oca sutra. To sve sad baš previše traje. Ako se vrati u utorak, teško da u četvrtak možemo očekivati prviše od njega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PatrickStar Posted March 24 Share Posted March 24 Od bilo koga drugog mozda ne bi očekivali mnogo, ali ipak je ovo Zach, ozbiljno luda glava, tako da me nebi iznenadila neka bas dobra partija u četvrtak, pod uslovom da se vrati do tada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted March 24 Share Posted March 24 Reče Željko da ga očekuju u četvrtak u timu. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisJudd Posted March 24 Share Posted March 24 Zek i Kaboklo da se menjaju na 4. Koprivica i(ili) Smajli da odmore Frenka na 5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted March 24 Share Posted March 24 1 hour ago, jedibojan said: Balsa iskocio. Svaka cast. Pun fokus na Oly. Nadam se sa Zekom. P.S. nadam se da je Dimitrijevic vec potpisan Odakle info za Dimitrijevica? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted March 24 Share Posted March 24 57 minutes ago, Aman 2 said: Odakle info za Dimitrijevica? No info. Zelja + neki rezon da nam se bezmalo nudio + impresivan ucinak ove sezone Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted March 26 Author Share Posted March 26 Iz Chiminog ugla. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted March 26 Share Posted March 26 Dosadno danas - ni Smajli da proba zanimljivu geografiju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted March 26 Share Posted March 26 Ima li vijesti za Zekija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted March 26 Author Share Posted March 26 19 minutes ago, Son_of_a_gun said: Ima li vijesti za Zekija? Pa Željko posle SC reče da bi trebalo da bude u timu protiv Olimpijakosa. A ima i ovo: Quote Prema nezvaničnim informacijama Mozzart Sporta, Ledej bi trebalo da stigne na trening u utorak, a meč protiv Olimpijakosa je zakazan za četvrtak uveče. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts