odupri se ludilu Posted December 31, 2023 Share Posted December 31, 2023 (edited) @Patriota iz kaucaOpusti se covjece. Prejake i preteske rijeci, karakterizacija ljudi koje u sustini niko od nas licno ne poznaje, olako lijepljenje epiteta nije dobro generalno a i pojedinacno. Razumno je kritikovati i drzati se kosarkaskih stvari ali procjene ko je dobar momak a ko nije je malo ono... Recimo Ledej vec ima prilicnu istoriju "nesmotrenih" faulova pa nisam primjeio da mu definises psiholoski profil. Shvati ovo kao dobronamjeran komentar. Edited December 31, 2023 by odupri se ludilu 11 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted December 31, 2023 Share Posted December 31, 2023 28 minutes ago, Shikamaru said: Cerkica (2.5 godine) mi bar 5 puta dnevno trazi da joj pustim bella ciao ❤️ 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted December 31, 2023 Share Posted December 31, 2023 On 12/29/2023 at 8:23 PM, Cooper said: Ja je gledam samo kao SNS kandidata za pokrajinskog poslanika. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted December 31, 2023 Share Posted December 31, 2023 40 minutes ago, Shikamaru said: bas se nesto raznezih… svaka cast ljudima iz marketinga… 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted December 31, 2023 Share Posted December 31, 2023 Ja je gledam samo kao SNS kandidata za pokrajinskog poslanika.Like mother like daughter Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted December 31, 2023 Share Posted December 31, 2023 Drugarce i drugovi, imam jednu želju: da svi budemo živi i zdravi, da nova godina bude ispunjena lepim trenucima 🥰 I da se vidimo u maju u Berlinu 🔥 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted December 31, 2023 Share Posted December 31, 2023 5 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted December 31, 2023 Share Posted December 31, 2023 Moj san.... F4 Moj vlažni san... EL titula. Moje skromne želje svima: zdravi, živi, debeli i stalno piijani bili. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted January 1 Share Posted January 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted January 1 Share Posted January 1 (edited) 11 hours ago, Marvin said: Drugarce i drugovi, imam jednu želju: da svi budemo živi i zdravi, da nova godina bude ispunjena lepim trenucima 🥰 I da se vidimo u maju u Berlinu 🔥 Spoiler Inace, ko ne zna, Marvin je ovaj sa dva sata Edited January 1 by Ne sam Safete 4 3 3 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted January 1 Share Posted January 1 Srecna nova godina braco i (latentne) sestre 😁 da ste zdravi i srecni pre svega, voljeni i da volite. A nama zelim ispravljanje nepravde i plasman na F4, za pocetak. A ako smo vec tamo, u tom slucaju i EL trofej. Da se ne cimamo bas svake godine iznova ☺️ 8 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted January 1 Share Posted January 1 Ledej za sutra neizvestan Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted January 1 Share Posted January 1 (edited) Srećna Nova, da se ispravi prošlogodišnja nepravda i da odete na F4. ✨ Edited January 1 by DameTime 7 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted January 1 Share Posted January 1 3 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted January 1 Share Posted January 1 Srećna vam nova godina, komšije. 5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted January 1 Share Posted January 1 (edited) Forumaščići dragi, jeste li mi bili dobri prošle godine? Čestitam vam svima Novu godinu i želim punu zdravlja, sa što manje stresa i da pokušate da uživate u svemu što radite. Čak i u gledanju KKP tekmi. Ko je bio dobar i neće praviti sranja ni u novoj godini, može da pošalje pismo Dedi kako bi mu Deda otkrio gde će biti okupljanje crno-belih forumaša pred sutrašnju utakmicu. Već se odazvalo njih nekoliko koji su bili dobri svih ovih godina, tako da je dobro druženje zagarantovano. Ajmo crno-beli oooohoho! Edited January 1 by uvrnuto 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted January 1 Share Posted January 1 @uvrnuto Deda je kod onih preko i neka ga tamo - nema potrebe da mu pisemo. A i lepse mu stoji crveno-belo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted January 1 Share Posted January 1 (edited) Najviše mrzim ove unapred dobijene utakmice kao Asvel sutra. Najopasnije su. Nadam se da neće biti problema. Edited January 1 by Aman 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted January 1 Share Posted January 1 Fun fact, deda mraz je originalno bio u kostimu zelenom kao naši nekadašnji dresovi iz 70tih godina pa se posle umiješala Coca Cola. Te zelene dresove je proizvodio italijanski “Kronos” [emoji16] 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted January 1 Share Posted January 1 4 minutes ago, Aman 2 said: Najviše mrzim ove unapred dobijene utakmice kao Asvel sutra. Najopasnije su. Nadam se da neće biti problema. Bice sigurno teze nego tamo. Podigli su formu. I dalje ugl gube, ali mnogo skuplje prodaju kozu. Nova godina, ali i dalje imam bolnu žal za porazom od Virtusa. Jedino od toga me vise boli sto oni imaju cak 3 pobede vise od nas, a ni po cemu nisu bolji, naprotiv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriota iz kauca Posted January 1 Share Posted January 1 Srećna Nova godina, ljudi!Jedino sto vam zelim je zdravlje, kao i našim košarkašima…nadam se da ćemo bar ponoviti rezultat od prošle godine. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted January 1 Share Posted January 1 (edited) Ledej neizvestan. Verujem da ćemo na startu gledati Frenka i Bruna zajedno, pošto mislim da je Bruno ok matchup za Lovernja. Svakako da se nadam da je Smajli spreman, trebaće nam. Takođe, sa obzirom da verovatno nema Nanda, voleo bih da vidim PJa na Timotiju. U dobroj je seriji, imaće lopti, to treba pritisnuti od starta. Edited January 1 by realno *w 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted January 1 Share Posted January 1 1 hour ago, uvrnuto said: Forumaščići dragi, jeste li mi bili dobri prošle godine? Čestitam vam svima Novu godinu i želim punu zdravlja, sa što manje stresa i da pokušate da uživate u svemu što radite. Čak i u gledanju KKP tekmi. Ko je bio dobar i neće praviti sranja ni u novoj godini, može da pošalje pismo Dedi kako bi mu Deda otkrio gde će biti okupljanje crno-belih forumaša pred sutrašnju utakmicu. Već se odazvalo njih nekoliko koji su bili dobri svih ovih godina, tako da je dobro druženje zagarantovano. Ajmo crno-beli oooohoho! A ko nije bio dobar? Biće you can't sit with us:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted January 1 Share Posted January 1 . 6 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted January 1 Share Posted January 1 Maj pipls, neka nam svima klub da vatre u ovim zimskim mesecima. Dobrim rezultatima i velikim pobedama da izazove erupcije toplih emocija i vrelih zadovoljstava. Opremljeni smo, adekvatno obuceni, hajde da hrabro vec sad uzmemo stvar u svoje ruke, istopimo i smazemo konkurenciju. Hepi Nju Jiar, dawgz! 8 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts