odupri se ludilu Posted September 24, 2023 Share Posted September 24, 2023 Rece Zeljko da su neke stvari manje vise jasne pre pocetka sezone. Trebace vremena da se uklope novajlije i u sustini sezona nam pocinje kao i predhodna sa nekim hendikepom. Doduse manjim, jer je kostur ekipe tu, ovi koji nam fale su tu (Frank i PJ) samo treba vremena da se stave u funkciju. Anjdusa je bolji nego prosle sezone, Smajli svakako, Kopriva upotrebljiv na kraci period, Trifa je isti samo je jos pracku namjestio ove sezone, Aleksa je u prvoj pokazao znake oporavka i to ce biti bolje do pocetka sezone. Ponitka da prizdravi i polako oslobadjati ovu dvojicu Amera. Svi kazu daj pojacanja, ali instant rjesenje samo komplikuje uklapanje i uigravanje. Ja bih gurao sa ovim sto imamo i nadao se da ce se ova dva nova navici na sve ovo pa mozda taj last cut. Ima li po tim VTB ligama nekih plejeva sa bar godinom evropskog iskustva? A koji imaju izlaznu euroliga klauzulu. Jare ocigledno ima problem jer je dosao u ekipu u kojoj je najgori suter. To mora da utice na samopouzdanje. On mora da se pronadje u ulozi drugacijoj, onoj koju je nekada igrao, da ne odustaje i bude pouzdan. Ja nisam pesimistia ima korekcija mnogo, jedna po jedna neke i istovremeno u hodu. Pa da pocnemo. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted September 24, 2023 Share Posted September 24, 2023 Pojačanja nisu nadomestila odlaske.Slabiji smo nego prošle godine.Ciljevi predsednika o napadu na F4 su nerealni.Nama ne trebaju dva pojačanja, nama trebaju dva elite pojačanja za TOP8.Sa ovim rosterom će se gubiti i u ABA ligi.Najviše ste izgubili rokadom Madar - Jare, baš mnogo. Lesor- Kaminski i tu kalirate ali ne toliko, ovaj drugi će da donese neke druge kvalitete, s tim što je centar tipa Lesora potrebniji ovoj ekipi. Ponitka - Papa ste u dobitku solidno. Dante - PJ ste u gubitku, trenutno velikom, ali verujem da će Željko kako vreme odmiče da ga približi, mada i od njega dosta zavisi.. I prednost je što je ostatak na okupu godinu duže. Po meni je potreban jedan klasičan plej, jer Jaramaz i da je bolji nije baš klasičan kao ni Aleksa, a PJ je tek na dugom štapu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted September 24, 2023 Share Posted September 24, 2023 (edited) @Xpertbravo & tnx za statse. Avramu upisi taj jedan poen sto fali imao je dve trojke i dva poena. Edited September 24, 2023 by odupri se ludilu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted September 24, 2023 Share Posted September 24, 2023 9 minutes ago, odupri se ludilu said: Rece Zeljko da su neke stvari manje vise jasne pre pocetka sezone. Trebace vremena da se uklope novajlije i u sustini sezona nam pocinje kao i predhodna sa nekim hendikepom. Doduse manjim, jer je kostur ekipe tu, ovi koji nam fale su tu (Frank i PJ) samo treba vremena da se stave u funkciju. Anjdusa je bolji nego prosle sezone, Smajli svakako, Kopriva upotrebljiv na kraci period, Trifa je isti samo je jos pracku namjestio ove sezone, Aleksa je u prvoj pokazao znake oporavka i to ce biti bolje do pocetka sezone. Ponitka da prizdravi i polako oslobadjati ovu dvojicu Amera. Svi kazu daj pojacanja, ali instant rjesenje samo komplikuje uklapanje i uigravanje. Ja bih gurao sa ovim sto imamo i nadao se da ce se ova dva nova navici na sve ovo pa mozda taj last cut. Ima li po tim VTB ligama nekih plejeva sa bar godinom evropskog iskustva? A koji imaju izlaznu euroliga klauzulu. Jare ocigledno ima problem jer je dosao u ekipu u kojoj je najgori suter. To mora da utice na samopouzdanje. On mora da se pronadje u ulozi drugacijoj, onoj koju je nekada igrao, da ne odustaje i bude pouzdan. Ja nisam pesimistia ima korekcija mnogo, jedna po jedna neke i istovremeno u hodu. Pa da pocnemo. Ako cemo bez jos jednog centra pocinjati sezonu, da se jebemo. I mi i 70 hiljada prodatih sezonskih. Prica se cele sezone o neophodnoj siroj rotaciji, i onda treba i sledecu da igramo sa 3 unutrasnja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted September 24, 2023 Share Posted September 24, 2023 Još da izgubimo od Makabija pa da krene plač kao i prošle godine, slabo je ovo. Prijateljska/ pripremna tekma, očigledno poslužila da se forsira second unit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted September 24, 2023 Share Posted September 24, 2023 Jasno je da tim nije kompletiran. Medjutim, ako je final piece neko poput Walla, bojim se da ne idemo nikud. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted September 24, 2023 Share Posted September 24, 2023 Mi imamo 4 unutrasnja samo sto to izgleda u nasim ocima "dva su tudja dva njegova nisu" jbg. Mi u sezonu ulazimo sa Koprivom i ne vidim zasto ne bismo, jer i proslu smo poceli tako. On je upotrebljiviji ove godine to je ocigledno. Pristup brzina, manje gresaka u postavci, bolji blokovi. S Franku ce trebati vremena, on se trudi, malo su ga i nazubile sudije u ove dve ali i to je skola, ali ce mu trebati po meni vise promjene u pristupu i osnovama timske i individualne odbrane. Jednostavno tako se igra ovdje, decko je tek mjesec dana izva USA treba remena. On i Smajli su dovoljni za Tavaresa😁. Ja mislim da nama treba jedan visoki 4/5 vetikalni feder (malo jaca/bolja verzija Mozlija, ili slicno) koji u napadu kupi oko obruca sto se nabaci ili otpadne, a u odbrani da preuzima sve i stiti obruc i kupi skokove. Pa da vidis kombinacija do mile volje. Plus Tristan nejaki, koji btw danas imao dva prva tempa i to jedan u tri metra i plus jedno ukucavanje na glavu Brankovicu. Bori se jadan onako krakat iz svake guzve pod kosem izadje sa bolnom grimasom. Bori se i znojavih tela ne boji se,al ne pripaljuje. Pleja mi mozemo premostiti jer Aleksa je boostovan i prisutan(Boze zdravlja), Panter, Danilo i Ponitka pa James mogu takodje da privremeno odrade to svako na svoj nacin. Doduse Danilo samo zadnnju promjenu da upotrebljava za razdvjanje odbrane kod pika uzbudljivijie je i veca sansa za novih 14 sekundi jer obavezno nekog u nogu lopta pogodi. Ima li neki Zocov plej kog je trenirao da bi mogao brzo u sistem da udje to bi bila dobitna kombina. Za pleja. Tada bi PJ opustio se jer i za njega je sve ovo novo. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gb92 Posted September 24, 2023 Share Posted September 24, 2023 Da je Duletu bio ovaj tim 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted September 24, 2023 Share Posted September 24, 2023 Jasno je da tim nije kompletiran. Medjutim, ako je final piece neko poput Walla, bojim se da ne idemo nikud.A Cam Payne? [emoji16] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsenije Pesic Posted September 24, 2023 Share Posted September 24, 2023 Meni je ovo nekako najnebitnija utakmica od svih pripremnih. I bila je manje više revijalna. Ne vidim ništa bitno što se iz nje može zaključiti. Nego, koji nam je skor bio pre povratka Kupera, a koji posle? 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted September 24, 2023 Share Posted September 24, 2023 46 minutes ago, Son_of_a_gun said: A Cam Payne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted September 24, 2023 Share Posted September 24, 2023 (edited) 2 hours ago, SteveFrancis#3 said: Jasno je da tim nije kompletiran. Medjutim, ako je final piece neko poput Walla, bojim se da ne idemo nikud. Ceniš ne ide uz Jareta još i Vola da dobijemo Edited September 24, 2023 by odupri se ludilu 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted September 24, 2023 Share Posted September 24, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted September 24, 2023 Share Posted September 24, 2023 4 hours ago, Ne sam Safete said: Još da izgubimo od Makabija pa da krene plač kao i prošle godine, slabo je ovo. Prijateljska/ pripremna tekma, očigledno poslužila da se forsira second unit. Mi smo tamo pobedili celih 1 do max 2 puta u istoriji, tako da se ja tu svejedno ne bih nadao ničemu ni sa mnogo kvalitetnijim timom. Anđušić iznenađujuće sharp, izgleda nije blejao na raspustu; Kapiten spreman Naneli standard Kaminski klasika, trojka i asist iz rola Ostalo još ne vredi komentarisati, mali uzorak + pripreme. Utisak je da nam i dalje, kao i skoro svake godine do sada, fali jedan Kajl Hajns pa da bez problema izdominiramo... ovako ćemo morati isto kao i svakog puta do sad, grobarski, iz mraka do sjaja 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriota iz kauca Posted September 24, 2023 Share Posted September 24, 2023 Kaminski 15p 9s 4aImao sam osecaj da ništa nije uhvatio. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted September 25, 2023 Share Posted September 25, 2023 8 hours ago, Patriota iz kauca said: Kaminski 15p 9s 4a Imao sam osecaj da ništa nije uhvatio. Priznajem da sam imao isti utisak. Dešavalo mi se to i sa Lesorom, protivnik nas ubija sa ofanzivnim skokom, pa imam utisak da ne skače. Onda pogledam, tipa 7-8 skokova. Ali opet, bude tu recimo 4 def 3 of i onda ti je to opet malo defanzivnih za redimo 27-28 minuta. Jako me plaši skok. Buker je juče imao 4 lične brzo, a za samo 12 minuta je imao 7 skokova, od toga 6 u napadu. Mi smo protiv sebe imali centarsku liniju Branković / Heris i ništa nismo mogli da uhvatimo. To je malo reći alarmantno. Zamislite da igramo protiv 30 minuta Bukera, Ibake i Gilspija? Ok, jasno je da će biti manje Vukčevića i da tu imamo određeni prostor za napredak u skoku, ali em to nije previše, em nije rešenje da opet Ledej igra 30+ minuta. Jedino rešenje je još jedan visoki, dobar skakač, što bi nam donelo mogućnost da Smajli igra na 4, pa da se to koliko toliko iskontroliše. Svakako da će i Ponitka pomoći na skoku, a mogao bi i Doužer da pokupi dosta toga tu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mfmilan Posted September 25, 2023 Share Posted September 25, 2023 Željko reče da valjda u novembru i decembru imamo po 11 utakmica, što mu dođe jedna u manje od tri dana. Spremite se na trening utakmice, one kad nikome nije jasno šta radi Željko, kakve su ovo petorke, zašto ovaj nije igrao i slično. I htedoh reći imajte malo više vere, ali onda kontam, a šta drugo da radimo u pripremnom periodu ako nećemo da komentarišemo utakmice. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted September 25, 2023 Share Posted September 25, 2023 Kame hame 15+9+4, a vi tako o coveku 🥲 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted September 25, 2023 Share Posted September 25, 2023 Kd je taj famozni last cut da se još malo ponadam? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gb92 Posted September 25, 2023 Share Posted September 25, 2023 Sta bi sa ostojinim vaznim pojacanjem? 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted September 25, 2023 Share Posted September 25, 2023 4 minutes ago, Gb92 said: Sta bi sa ostojinim vaznim pojacanjem? 😄 Stiže Link to comment Share on other sites More sharing options...
mfmilan Posted September 25, 2023 Share Posted September 25, 2023 14 minutes ago, Gb92 said: Sta bi sa ostojinim vaznim pojacanjem? 😄 Nije rekao važno pojačanje, nego pojačanje. (Da nastavimo trend downgrejdovanja te izjave. Najveće pojačanje -> važno pojačanje -> pojačanje -> .) 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted September 25, 2023 Share Posted September 25, 2023 Kad je rekao pojačanje on je mislio na novčani priliv od karata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted September 25, 2023 Share Posted September 25, 2023 4 hours ago, mfmilan said: Željko reče da valjda u novembru i decembru imamo po 11 utakmica, što mu dođe jedna u manje od tri dana. Spremite se na trening utakmice, one kad nikome nije jasno šta radi Željko, kakve su ovo petorke, zašto ovaj nije igrao i slično. I htedoh reći imajte malo više vere, ali onda kontam, a šta drugo da radimo u pripremnom periodu ako nećemo da komentarišemo utakmice. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 25, 2023 Share Posted September 25, 2023 2 hours ago, Son_of_a_gun said: Kad je rekao pojačanje on je mislio na novčani priliv od karata. Kad je rekao pojačanje, mislio je na cene sezonskih karata... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts