Patriota iz kauca Posted September 23, 2023 Share Posted September 23, 2023 Napad korektan ali ne možemo da uhvatimo ništa.Ako ne dovedemo nekog da hvata lopte i igra odbranu maximum ovog tima je plej in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted September 23, 2023 Share Posted September 23, 2023 1 hour ago, Ne sam Safete said: Ako nekome ne bude mrsko, neka napise jedan malo opsirniji izvjestaj. Dobri smo bili. 7 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted September 23, 2023 Share Posted September 23, 2023 Ovo sto sam ja uhvatio - Frenk ne skace i ne igra odbranu. I nesto ne kontam da ce u 30toj da uci... odlicna i preskupa varijanta za backup centra. Ostalo korektno Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted September 23, 2023 Share Posted September 23, 2023 Jedan Ed Davis like igrac koji ce davati 6 poena i imati 14 skokova, plus plej koji ce biti orijentisan na asistencije. Cameron Payne wet dream. Ta 2 igraca bi ekipu gurnula na novi nivo i mislim da nam je potrebno ako zelimo najveci stepenik. Ocekujem stvarno takve tipove igraca, jer drugacije smo slabiji nrgo prosle godine. Samo tako mogu da opravdaju tako kasno dovodjenje i uigravanje u toku sezone. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted September 23, 2023 Share Posted September 23, 2023 2 6 1 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 23, 2023 Share Posted September 23, 2023 18 minutes ago, ranzo said: Vidim po internetu se iščudjavaju, a ovo je kod Turaka običaj da mladji pozdrave starije i "dobiju blagoslov". 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted September 23, 2023 Share Posted September 23, 2023 Ovako smo mi ko djeca cestitali Bajram starijim u porodici ne bil nam dali bajrambanku 😅 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted September 23, 2023 Share Posted September 23, 2023 Ovako smo mi ko djeca cestitali Bajram starijim u porodici ne bil nam dali bajrambanku [emoji28]Dovoljno je da nazoveš Bajrambaraćola i tražiš bajrambanku. [emoji16] Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted September 23, 2023 Share Posted September 23, 2023 2 minutes ago, Son_of_a_gun said: Dovoljno je da nazoveš Bajrambaraćola i tražiš bajrambanku. Kod nas je u porodici bio fazon ko kome prije ovako poljubi ruku taj dobija pare od ovog drugog haha 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriota iz kauca Posted September 23, 2023 Share Posted September 23, 2023 Prošle godine smo u pripremnim utakmicama gubili od:BorcaFuenlabradeHuventudaZenitaUniksaDobili:SloguManresuLokomotivu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted September 23, 2023 Share Posted September 23, 2023 (edited) Nebitno je od kog smo gubili... ljudi sigurno ne zameraju poraz kao poraz vec su zabrinuti zbog igre... ovom timu su neophodna pojacanja, centar i plej pa da se vozimo Edited September 23, 2023 by ranzo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted September 23, 2023 Share Posted September 23, 2023 Odavno nisam video takvu disproporciju izmedju plafona u napadu i podruma u odbrani kao kod Kaminskog. Prelepo ga je gledati ispod koša protivnika ali i ružno ispod svog, sramite se upravo i čestitke 4 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted September 23, 2023 Share Posted September 23, 2023 Ja sam duboko ubedjen zaista da je Payne idealno pojacanje za nas. Ono kao, dresi kesu, daj koliko trazi i punto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted September 23, 2023 Share Posted September 23, 2023 Ja sam duboko ubedjen zaista da je Payne idealno pojacanje za nas. Ono kao, dresi kesu, daj koliko trazi i punto.Hebo punto, nek se otvori Ostoja za Range Rover. [emoji16] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted September 23, 2023 Share Posted September 23, 2023 6 hours ago, Aman 2 said: Dolazi nam Wall? Koliko sam cuo da je trazio 200hiljada mesecno. Kazu da vam je blizu, pa ako su lagali mene... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted September 23, 2023 Share Posted September 23, 2023 @The Tank Nije nemoguce uciniti da izgleda smisleno pozadi, ukoliko i ostatak ekipe funkcionise dobro. Vidjali smo vec u NBA streceve sasvim prihvatljive defanzive, ali je neophodna postavka u kojoj on nece ostati na ostrvu i biti bacen da radi stvari za koje jednostavno nema i nikad nije imao alate. Skok nikada nece biti na nekom respektabilnom nivou, tu se prosto vidi da bez obzira na visinu i svu vezbu, nema niti osecaj niti majndset da se pretvori u nekakvu skakacku masinu. To ce uvek biti ispodprosecno i mislim da se sa tim moralo i kalkulisati kada je dovodjen. Ako nije... Eh... 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted September 24, 2023 Share Posted September 24, 2023 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted September 24, 2023 Share Posted September 24, 2023 Danas prenos na istom linku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsenije Pesic Posted September 24, 2023 Share Posted September 24, 2023 Meni je juče najbitnija stvar bila da su Jare i Balša pokazali znake života. Pritom, za Jaramaza sam i očekivao da će u jednom trenutku da se "otkoči", samo mi je delovalo da to neće da bude baš skoro, ali za Balšu je bio mnogo veći znak pitanja, naročito jer ide priča od Željka da na njega ozbiljno računa ove sezone. Uglavnom, Balša je pokazao da može da odigra sasvim korektnu odbranu protiv jednog Žižića, pa i da generalno bude sasvim pristojan rim protector, makar i u kraćoj fazi utakmice i makar po cenu brzih faulova. Kada bi tako nešto mogao redovno da isporučuje, to je sasvim ok učinak kada imamo tri centra u rotaciji. Ono što mi je smetalo je da smo opet "umirali u lepoti". Mislim, naravno da te obuzme milina kad vidiš onu akciju gde je lopta kružila okolo pa jedan, drugi, treći ekstra pas i na kraju trojka Anđušića. Ali zbog jednog takvog napada koji će posle da se vrti i da se pokazuje u fazonu wow kakav basket igramo, imali smo deset u kojima je lopta nepotrebno kružila i u situacijama kada imamo potpuno otvorenu i lepo izgrađenu poziciju za šut i ti napadi na kraju nisu realizovani. Ili imamo prostor za čist ulaz i polaganje, ali umesto polaganja lopta ide spolja. Opet smo imali crnu rupu od 5-6 minuta praktično bez koša u ključnoj fazi meča. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted September 24, 2023 Share Posted September 24, 2023 14 minutes ago, Arsenije Pesic said: Ali zbog jednog takvog napada koji će posle da se vrti i da se pokazuje u fazonu wow kakav basket igramo, imali smo deset u kojima je lopta nepotrebno kružila i u situacijama kada imamo potpuno otvorenu i lepo izgrađenu poziciju za šut i ti napadi na kraju nisu realizovani. Ili imamo prostor za čist ulaz i polaganje, ali umesto polaganja lopta ide spolja. Evo da napisem tebi, kao sto sam napisao i na nasem topiku. Pripremna utakmica znaci da se igraju neke akcije da bi se uvezbale. NE MORA da se da kos i pobedi. Pozeljno je, ali ne mora. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsenije Pesic Posted September 24, 2023 Share Posted September 24, 2023 1 minute ago, VISOKOLETAC said: Evo da napisem tebi, kao sto sam napisao i na nasem topiku. Pripremna utakmica znaci da se igraju neke akcije da bi se uvezbale. NE MORA da se da kos i pobedi. Pozeljno je, ali ne mora. Istina, a ja sam komentarisao zato što često tako igramo i na takmičarskim utakmicama. A što se tiče toga šta Željko misli o tome da li mora ili ne mora da se pobedi na pripremnoj utakmici, pogledaj njegovu reakciju na kraju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted September 24, 2023 Share Posted September 24, 2023 Just now, Arsenije Pesic said: Istina, a ja sam komentarisao zato što često tako igramo i na takmičarskim utakmicama. A što se tiče toga šta Željko misli o tome da li mora ili ne mora da se pobedi na pripremnoj utakmici, pogledaj njegovu reakciju na kraju. Pa naravno svako hoce da pobedi, a ne Zeljko. Vi ste izgubili od SC zato sto je hteo da vidi sta moze da ocekuje od druge postave, a onda kada je krenulo nizbrdo nije mogao da zaustavi poraz. Sacekajte prvih 10ak utakmica, pa komentarisite. Vas tim jos nije ni kompletan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsenije Pesic Posted September 24, 2023 Share Posted September 24, 2023 26 minutes ago, VISOKOLETAC said: Pa naravno svako hoce da pobedi, a ne Zeljko. Vi ste izgubili od SC zato sto je hteo da vidi sta moze da ocekuje od druge postave, a onda kada je krenulo nizbrdo nije mogao da zaustavi poraz. Sacekajte prvih 10ak utakmica, pa komentarisite. Vas tim jos nije ni kompletan. Nije tačno, Željko je ozbiljno cedio glavne igrače protiv SC. Pritom, naravno da ćemo da komentarišemo i pripremne utakmice u smislu dobrog i lošeg što je viđeno na njima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted September 24, 2023 Share Posted September 24, 2023 4 minutes ago, Arsenije Pesic said: Nije tačno, Željko je ozbiljno cedio glavne igrače protiv SC. Pritom, naravno da ćemo da komentarišemo i pripremne utakmice u smislu dobrog i lošeg što je viđeno na njima. Pa onda komentarisite. Srecno 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted September 24, 2023 Share Posted September 24, 2023 Prvi utisak od juče, iako se vrlo lako može ispostaviti da i u toj varijanti to bude uspešno jednom u 3-4 tekme: Danilo je igrao u jakoj petorci, čak dosta minuta sa Panterom. U toj situaciji on može da ćoškari i dodje do laganih šuteva. Juče 2 puta ostaje sam na trojci, obe daje, ja razmišljama kada sam video da 2 puta dobije tu poziciju. Onda kad dobije samopozdanje, dodju tu i poneki "curl" i slični šutevi. Naravno, tu onda ostaje pitanje odbrane, skoka, dešavalo se prošle godine da njegov igrač skida u napadu i slično. Ali opet, ako protinička petorka nema neko prejako krilo, može se probati. Svakako da Naneli ima bolje šanse da uradi nešto u slabijoj petorci. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts