DameTime Posted August 23, 2023 Share Posted August 23, 2023 2 minutes ago, uvrnuto said: Omg, samo da nam ne vrate Radeta Zagorče Spoiler Izvinite hahaha 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted August 23, 2023 Share Posted August 23, 2023 Danilo Nikolic navodno ide na pripreme sa Partizanom...Kompatibilan sa Lidejom, povisok izbačaj za tri...za Dedu prebrz, za Simketa preiskusan...ne potpisuj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTwister Posted August 23, 2023 Share Posted August 23, 2023 4 minutes ago, uvrnuto said: Omg, samo da nam ne vrate Radeta Kapiram da je to vise dok se ne nadje neki dobar igrac koji moze biti starter ostatak sezone, ili da se proba kako bi izgledala ekipa sa takvim tipom PF vs neke druge opcije i tipovi PF/C. 1 minute ago, Wingwalker said: Kompatibilan sa Lidejom, povisok izbačaj za tri...za Dedu prebrz, za Simketa preiskusan...ne potpisuj. Ne vjerujem da ce tamo biti dugo kako god obrnes 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted August 23, 2023 Share Posted August 23, 2023 Ne vjerujem da ce tamo biti dugo kako god obrnes [emoji1] Ma da...i ko zna koliko to košta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted August 23, 2023 Share Posted August 23, 2023 Jel momak temeljno prebrodio sve probleme koje je imao? Tj sada se vodi kao zdrav i nepovredjen? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 11 hours ago, MrTwister said: Danilo Nikolic navodno ide na pripreme sa Partizanom, bez ugovora je pa ne znam kako ce dalje da izgleda taj aranzman, mozda samo da trenira dok ne nadje neki ugovor a mozda se i nametne za neki kratkorocni ugovor na par mjeseci dok ne iskoci nesto bolje na trzistu, citaj dok ne poceraju nekog iz kluba/cutuju iz NBA. Gde sam ovo vec cuo? Hmmm... 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 Redovna praksa kod Žoca. I u Feneru je uvek bilo naših igrača na pripremama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Christofer Moltisanti Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 7 minutes ago, realno *w said: Redovna praksa kod Žoca. I u Feneru je uvek bilo naših igrača na pripremama. Trenirali su svojevremeno sa Fenerom tokom priprema npr. Štimac i Petar Aranitović, možda još neko koga sam zaboravio. Ali Štimac je posle tih priprema i potpisao neki kratkoročni ugovor, tako da mislim da nije nemoguće da Danilo Nikolić ako je fizički u ok stanju i ako se pokaže na tim pripremama, dobije neki ugovor, dok se čeka neko dugoročnije rešenje na tržištu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 33 minutes ago, realno *w said: Redovna praksa kod Žoca. I u Feneru je uvek bilo naših igrača na pripremama. 23 minutes ago, Christofer Moltisanti said: Trenirali su svojevremeno sa Fenerom tokom priprema npr. Štimac i Petar Aranitović, možda još neko koga sam zaboravio. Ali Štimac je posle tih priprema i potpisao neki kratkoročni ugovor, tako da mislim da nije nemoguće da Danilo Nikolić ako je fizički u ok stanju i ako se pokaže na tim pripremama, dobije neki ugovor, dok se čeka neko dugoročnije rešenje na tržištu. Baš mi palo na pamet, ali nisam mogao da izguglam ko je bio. Hvala. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 47 minutes ago, Christofer Moltisanti said: Ali Štimac je posle tih priprema i potpisao neki kratkoročni ugovor I posle toga se vratio u Zvezdu... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 5 minutes ago, Kooineeperk said: I posle toga se vratio u Zvezdu... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 Nachee Želimire smatra da Tristan baš nije ni za po kući 3 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 33 minutes ago, Beonegro said: Nachee Želimire smatra da Tristan baš nije ni za po kući To ti je ono kad skontaš da imaš neke čarape na kojoj su toliko izlizane pete/đon da je sramota i da ih ukućani vide ili ti nizapokući 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 Tristan kao Pecarski. Mega ili fmp pa neki Oldenburg ili sl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 Baš navijam da obojicu posluži zdravlje ove godine, i da naprave ozbiljan iskorak tokom sezone, svako na svom nivou. Dobri momci, vidi se 🙂 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 Ne mogu ja ovog tegeltiju...🤦 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 Smajli u epizodi Ribe će mi doći glave. Fristajla 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 Smeško kada bi jedno leto uložio u spartanski rad na telu da dobije malo na eksplozivnosti, napakuje definiciju, da mu se ocrta neki masl kada stane na penal...onda im ne bi bilo smešno. Nije da nema vremena ali nije ni da mu nije pružena šansa, minuti...jasna uloga. Mi se načekali Smoriše ko Godoa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 2 hours ago, Wingwalker said: Smeško kada bi jedno leto uložio u spartanski rad na telu da dobije malo na eksplozivnosti, napakuje definiciju, da mu se ocrta neki masl kada stane na penal...onda im ne bi bilo smešno. Nije da nema vremena ali nije ni da mu nije pružena šansa, minuti...jasna uloga. Mi se načekali Smoriše ko Godoa... Prošle godine je propustio 3 mesecam još toliko je hvatao ritam. Bude li i ove godine kuburio sa spremom na početku, onda je beznadežan slučaj. Naročitom sa obzirom na okruženje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bekrinjo Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 23 hours ago, Christofer Moltisanti said: Trenirali su svojevremeno sa Fenerom tokom priprema npr. Štimac i Petar Aranitović, možda još neko koga sam zaboravio. Ali Štimac je posle tih priprema i potpisao neki kratkoročni ugovor, tako da mislim da nije nemoguće da Danilo Nikolić ako je fizički u ok stanju i ako se pokaže na tim pripremama, dobije neki ugovor, dok se čeka neko dugoročnije rešenje na tržištu. I Vuk Radivojevic pa su mu kasnije pomogli da potpise za Turk Telekom, pricao je o tome u nekom podcastu... 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 Ucestvujemo na turniru u Atini, 23. i 24.09. Partizan, PAO, Efes, Bajern (Izvinjavam se ako je vec bilo😁) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 Ostoja zakazo s pojacanjima. Ne sme da pisne bez Zeljka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djura.net Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 1 hour ago, Alex_Serbia said: Ucestvujemo na turniru u Atini, 23. i 24.09. Partizan, PAO, Efes, Bajern To je subota-nedelja, ko ima vremena bas fin odmor uz dobre utakmice u Atini, bice zanimljivo videti I na sta lice timovi Efesa I PAO. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 Nekako sam ubeđen da je Lesor prošle godine igrao košarku života i da nema šanse da to ponovi. Živi bili pa videli. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 B92: Ostoja Mijailović igrao košarku i slomio nogu http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2023&mm=08&dd=25&nav_id=2386427 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts