Jump to content

Recommended Posts

Posted

Kakav je ovaj mali Svetozar Markovic? Sjecam ga se sa ranijih Football Manager verzija i tu je imao veliki potencija pa je u medjuvremenu presao u Oly i vidim da se vratio u Partiza. Pominje se kao potencijalni novi reprezentativac BiH kad Savo Milosevic postane selektor pa me zanima jel ostalo ista od tog potencijala il je samo jos jedan u nizu menadzerskih poziva da se igracu digne cijena i osigura transfer. 

Posted
2 hours ago, alpaka Bereta Sida said:

Sanicanin je izmedju ostalih jedan u nizu tih menadzerskih igraca. Predsjednik saveza licno je jedan od ljudi koji inzistiraju na njegovom pozivanju. 

Osećam da će se predsednik ( ko god da je) i Savo odlično slagati.

Osim ako ne dodje do nekog većeg sukoba interesa:wink2:

Posted

Svetu nažalost prate kiksevi kojih je imao, a trenutna situacija u Partizanu mu ne pomaže mnogo, ispred sebe ima Kanutea koji voli da izleće i rizikuje sa dodavanjima, a partner u odbrani mu je mlađani Ilić. Doduše, kako sam očekivao, ovo za sada nije toliko loše. Ipak, kao kapiten i igrač koji ulazi u 24. godinu, vreme je da odigra jednu dobru, stabilnu sezonu, budući da ima potencijala da bude dobar moderan štoper, bez nekih naznačenih mana. 

Kada malo odaljimo od štoperskog tandema i Kanutea, ni ostatak odbrane, kao ni vraćanje ofanzivnijih igrača mu ne idu u korist, jer je često izložen pritisku. Da igra u iole uigranijoj i defanzivno disciplinovanijoj ekipi, verujem da bi izgledao dosta bolje.

• Like 1
Posted
On 9/27/2023 at 6:43 PM, alpaka Bereta Sida said:

Kakav je ovaj mali Svetozar Markovic? Sjecam ga se sa ranijih Football Manager verzija i tu je imao veliki potencija pa je u medjuvremenu presao u Oly i vidim da se vratio u Partiza. Pominje se kao potencijalni novi reprezentativac BiH kad Savo Milosevic postane selektor pa me zanima jel ostalo ista od tog potencijala il je samo jos jedan u nizu menadzerskih poziva da se igracu digne cijena i osigura transfer. 

Meni je kod Svete uz ove kikseve problem i sto je mnogo mekan stoper, ne cak toliko ni fizicki, koliko mentalno. Skolski igracic, uz boljeg u tandemu, ne bi on bio problem Partizanu. Ovako ima vecu ulogu nego sto mu kvalitet dozvoljava da je iznese pa to nekad deluje nesigurno i nespretno. 

Posted

Uefa nas je u saradnji sa nekim bolidom iz Fare-a kaznila jedan meč igranja pred praznim tribinama uz još jedan meč uslovno na dve godine, kad se dokopamo evro takmičenja naredni put. Razlog je, pazi sad, rasističko skandiranje protiv Nordsjelanda. :krstipd4:

Posted
2 hours ago, Barkley#34 said:

Uefa nas je u saradnji sa nekim bolidom iz Fare-a kaznila jedan meč igranja pred praznim tribinama uz još jedan meč uslovno na dve godine, kad se dokopamo evro takmičenja naredni put. Razlog je, pazi sad, rasističko skandiranje protiv Nordsjelanda. :krstipd4:

To su naši loše preneli/razumeli. Kazna je kao i prošli put za Vučiću pederu. To je po njihovom razumevanju diskriminatorsko skandiranje i to kažnjava FARE, a zašto sve ide pod to "rasizam", nemaju ni oni pojma verovatno.

• Like 1
  • Thanks 1
Posted

I barabe s juga u Kruševcu raširile transparent "slava herojima Banjske" :puke:

Splet pesama malo "Kosovo Srbija" malo "Vučiću pederu". Jačina tona na Areni ide gore-dole kao ekspres lift. Onaj na regleru će dobiti upalu mišića šake.

• Like 1
Posted (edited)

Morace ozbiljno da se radi na realizaciji. Previse velikih sansi da bi postigli samo 1 gol.

P.S. Kakva autogol beka Napretka. :ajme:

Edited by Xpert
Posted

Sto mi odbismo onih 3 milke za Bazdara nece mi biti jasno. A letos smo imali i ponudu za pozajmicu i to smo odbili. Ja njega ne vidim da ce dobijati vise minuta od ovoga veceras.

Sent from my RMX3301 using Tapatalk