Jump to content

FK Partizan 2023/24


Cooper

Recommended Posts

Dobrodošli na forum Vox92 i topik posvećen fudbalskom klubu Partizan!

 

S nestrpljenjem i uzbuđenjem ulazimo u sezonu 2023/24, koja donosi nove izazove, nadanja i mogućnosti za naš voljeni klub. Sa nekoliko ključnih pojačanja i timom punim talenta, očekujemo da će ova sezona biti vrlo uzbudljiva.

 

Krenimo od najvažnijeg - novih pojačanja. U proteklom prelaznom roku, Partizan je ostvario nekoliko impresivnih transfera. Naš trener je uspeo da dovede vrhunske igrače koji će dodatno unaprediti kvalitet našeg tima. Novi napadači, čiji su golovi i tehničke veštine već privukli pažnju navijača, dolaze nam iz jedne od najjačih liga u Evropi. Pored toga, naša odbrana je takođe dobila pojačanje koje će pružiti stabilnost i sigurnost na terenu. Svi ovi transferi su nas obnovili verom u snagu Partizana i učinili nas jednim od favorita u domaćim i međunarodnim takmičenjima.

 

Očekivanja za ovu sezonu su visoka. Nakon prošlogodišnjeg uspeha u domaćem prvenstvu, gde smo osvojili 4. mesto, želimo da nastavimo svoj niz uspeha. Naš cilj je da odbranimo poziciju koja vodi u Evropu i dođemo do što više pobeda u svim takmičenjima. Partizan je uvek bio poznat po svojoj snazi i borbenosti, i ove sezone neće biti drugačije. Verujemo da imamo kvalitetan tim koji može da se izbori sa svakim protivnikom i donese radost svojim navijačima.

 

Kada je reč o srpskoj fudbalskoj ligi, očekuje se žestoka konkurencija. Naši rivali su uložili napore da se ojačaju i pruže nam dostojan izazov. Međutim, verujemo da imamo tim sposoban da prevaziđe sve prepreke i zauzme jednu od vodećih pozicija. Uz našu stručnost, timski duh i podršku s tribina, verujemo da će Partizan izaći kao jedan od najboljih i ovog puta.

 

Kada je reč o Ligi konfederacija, izazovi su još veći. Ova međunarodna takmičenja okupljaju najbolje timove iz različitih zemalja, a konkurencija je oštra. Ipak, Partizan ima bogatu istoriju i iskustvo u međunarodnim nadmetanjima, što nam daje dodatnu motivaciju da se takmičimo na najvišem nivou. Svesni smo da će biti teško, ali uz odanost i predanost, verujemo da možemo ostvariti uspeh i napraviti veliki korak ka ostvarenju naših ciljeva.

 

Ukratko, sezona 2023/24 donosi nove nade, pojačanja i izazove za Partizan. Svi zajedno, kao verni navijači, pružimo podršku našem timu i verujmo u njihovu sposobnost da ostvare uspeh. Na ovom forumu možemo deliti uzbuđenje, analize i diskutovati o svim aspektima vezanim za Partizan.

 

Hvala vam što ste deo Vox92 foruma i neka nam ova sezona bude ispunjena uspesima i velikim fudbalskim trenucima!

 

 

  • Like 7
  • Love 2
  • Ha-ha 10
Link to comment
Share on other sites

Aj pa nek vi je sa sreću Grobari, navijači Partizana i svi drugi ljubitelji fidbala koji pratte crno-bele. Želim vam da ove godine više igrate, a manje saopštenja da pišete. Sve da pobedite osim nas. I da se ne pcujemo mnogo, a sad ste sigurni, Nišlija vam medju stative...mada ću mu teško oprostim, ali ga i razumem, ne može sve u Niš i za džabe da igra.

Šalu na stranu...nek vam je sa srećom.

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Bas htedoh da napisem. Omaleni napadac, ali ima pozamasan CV sto mozda i nije tako dobro. Bukvalno je svake godine menjao klub. Uglavnom igrao francusku drugu ligu, imao epizodu i u engleskoj drugoj ligi. Obecavao je kao omladinac Olimpika. Naravno, dolazi kao slobodan igrac. Poreklom iz Konga, ali ima i francuski pasos pa se nece voditi kao stranac.

Sent from my RMX3301 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Rođen je u Lionu, ima francusko državljanstvo. Igrao je za Francusku U18, od marta ove godine je u reprezentaciji DR Konga. Mali, brz, nabijen ko pod presom, videćemo da li će Duljaj da ga koristi kao centarfora (što jeste) ili će da ga baci na krilo.

Link to comment
Share on other sites

28 minutes ago, Stiletto said:

Rođen je u Lionu, ima francusko državljanstvo. Igrao je za Francusku U18, od marta ove godine je u reprezentaciji DR Konga. Mali, brz, nabijen ko pod presom, videćemo da li će Duljaj da ga koristi kao centarfora (što jeste) ili će da ga baci na krilo.

166 cm visok samo.

Link to comment
Share on other sites

@Stiletto Utisak mi je koliko je propao naš fudbal. Sezonska bukvalno za 50 evra za jug. I to u fudbalu.

 

Anyway, nisam zbog toga na temi nego zbog ovoga.

https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2023&mm=07&dd=23&nav_id=2370130

 

Quote

 

Oglasio se Fuseni Dijabate

Fudbaler Partizana Fuseni Dijabate je u razgovoru za francuski sajt da je zadovolja prošlom sezonom.

 

Dijabate se i dalje nije pojavio i kako stoje stvari on neće biti član Partizana u novoj sezoni.

Fudbaler iz Malija smatra da je u najboljoj formi u svojoj karijeri.

 

A o svom odnosu sa Partizanom je imao da kaže.

"Prekinuo sam svaku komunikaciju sa klubom. Osećam se besno na njih jer nisu poštovali prvobitni dogovor kada sam stigao kao slobodan igrač. Osim problema sa platom, plan je bio da odigram dobru sezonu i odem bez trzavica", kaže Dijabate i dodao.

"Cilj mi je da ne budem u sukobu sa Partizanom koji ostaje važan klub, ali da pronađem rešenje koje će mi olakšati odlazak", rekao je Dijabate.

Dijabate je prošle sezone igrao odlično u evropskim takmičenjima, gde je blistao u Ligi konferencija, dok je u Superligi Srbije postigao svega jedan gol.

 

 

 

Ovo oko neisplaćivanja zarade ne želim da komentarišem, ništa novo. Ali kako ovaj lik očekuje da "odigra dobro" a onda da ga klub jednostavno pusti? Pa ovo je profesionalni sport, klub gleda da zaradi valjda, a ne da dođeš iz neke pizde materine, onda ti daju minute, i onda ti očekuješ samo da te puste u fazonu e hvala ti što si primao platu ovde sad možeš slobodno da biraš dalje?

 

Pustiće te ako neko plati obeštećenje koje klub propiše.

 

Mislim, nejasan mi je i ovaj igrač.

Link to comment
Share on other sites

Posle Jovanovića, Antića, Nikolića, Kanutea, Severine i Kalulu-a, potpisali smo danas i Firmina za siromašne (navodno 1.300.00 eura, što je treće najveće obeštećenje u istoriji kluba), kao i Aranđela Stojkovića iz TSC-a za 150.000.

Kasnilo se dosta sa potpisima, i dalje imamo rupčagu na poziciji levog štopera, ali zanimljive igrače smo doveli, makar na papiru. Eventualnim dolaskom Nastasića, ovo bi bio najbolji prelazni rok poslednjih godina, što i nije tako teško.

 

U drugim vestima, Sabah dobio RFS-a u gostima, tako da ćemo, sva je prilika, put Baku-a.

 

edit: I da, Živković je dobio dozvolu da nas napusti, tako da se očekuje da će Filipović i Aranđel da se šibaju za poziciju startnog desnog beka.

Edited by kendrick
Link to comment
Share on other sites

Tek sada vidim da nas, ukoliko prođemo nominalno slabije ekipe, čeka dosta ozbiljan plej-of.

 

Aston Villa i Osasuna će nadam se završiti među nosiocima, sa njima uopšte ne bi mogli da se nosimo, pogotovo sa Villom. Bešiktaš je dosta slabiji nego nekih prethodnih sezona, Bodo je dosta nezgodan, Rapid Beč takođe, Twente je bio odličan prošle sezone... sve u svemu, da ometlamo prvo TSC, Vošu i Sabaha, pa da vidimo kakvo je stanje.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...