Miki28 Teoljub Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 6 minutes ago, Markoss said: Simonovic nema 800k po godini, nego za dve sezone. Petrusevu je ponudjeno milion za dve godine, on zeli da ostane. Bombarduje Markoss🔥🔥🔥 Hvala za info 22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 2 minutes ago, Markoss said: Teo je za 600k dosao kod nas. Umesto Vildoze ili PefiDžonija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 3 minutes ago, Markoss said: Teo je za 600k dosao kod nas. I da je za milion ne bi mi bilo zao. Ipak cisto zbog dusebriznika eto 600k ali nacice se da popljuju i to 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 Just now, Crni said: Pitanje za strucnjake. Imamo Mitra kao 2.peticu i Wimonovica kao 3.opciju tako? Koliko minuta treba da igra ta startna letica koja se trazi? Kakav interes Simonovic ima da bude 3.opcija? Nisam stručnjak. Nikakav interes. Ali takav roster smo napravili. Ako zadržimo i Petruševa trebaće nam još jedna četvorka i to dominantna, da bismo imali ok rotaciju. Bez toga je to tanko. Mitar i Simonović su trenutno, po meni, tu negde, samo sa različitim vrlinama, ali overall tu negde. Simonović naravno ima veći plafon, ali kao još nedokazan igrač i dalje je to delimično mačka u džaku. 2 minutes ago, Miki28 said: Bombarduje Markoss🔥🔥🔥 Hvala za info Car dečko. Napiše konkretno, i stane iza toga. Ne piše rebuse i gluposti i ne duri se i ne prducka oko toga. Rispekt. 26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 5 minutes ago, Dropkick Murphys said: B1: ekstra, igra miloš do 50. godine, jer...ne zavisi od fizikalija Svakako ne do 50, ali nije baš igrač pred gašenjem karijere koji propada već par sezona, pa da se očekuje decline kog se ti "pribojavaš". Niti je Wbrook. 5 minutes ago, Dropkick Murphys said: B2: koji smo to MI podrazumevali bilo šta vezano za klajburna? što se tiče kampaca, kao što sam napisao i za teodosića. sa 32 godine bih očekivao da može da ponovi sezonu, sa 36-37, pa....videćemo. nije da mu ne želim da ima 20+10 a pošto ne zavisi od fizikalijatm, ne znam što i dalje nema cska statistiku xD niko nije baba vanga ovde, samo pišemo očekivanja/strahove/nadanja, kao i za sve ostalo VI koji već 3 dana gnjavite pričom kako Teodosić ne može da prenese igru iz Virtusa, tj. da bude makar jednako individualno dobar, ali se zato prizivaju Campazzo, Clyburne, Mirotić... Ako ćemo tom logikom, ni za jednog igrača ne možeš egzaktno tvrditi da će ponoviti statse iz prošle sezone. Možeš da napraviš neku projekciju tj. procenu. A zašto nema CSKA statistiku? Možda zato što ista ne zavisi isključivo od njega i njegovih godina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StiviKivi Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 Kakav nama debil vodi klub jbt. Nedović,Teodosić... Daj i Bjelicu deb*lu a Topića ( najvećeg talentau zadnjih 5-7 god u srpskoj košarci ) pošalji na pozajmicu. Muka mi je Link to comment Share on other sites More sharing options...
fasper Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 23 minutes ago, Markoss said: Ponudjeno je i Miroticu, identicno, 6 miliona za dve godine. On jos uvek nista nece da sece i odlucuje, hoce da odmori prvo. Mene je vrlo iznenadilo sto nece u Oli, video sam ga vec tamo. Ima ponudu i Partizana, identicnu kao i nasu. Jel razmatra i njihovu ponudu?😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 (edited) 2 minutes ago, StiviKivi said: Kakav nama debil vodi klub jbt. Nedović,Teodosić... Daj i Bjelicu deb*lu a Topića ( najvećeg talentau zadnjih 5-7 god u srpskoj košarci ) pošalji na pozajmicu. Muka mi je Jel bi dao Topicu da bude 1 ili 2 plej? Jel citas sta je Markos napisao o razmisljanju njegovog oca koje je 100% ispravno? Bolje da igra svaki mec 25-30 minuta nego da udje po par minuta svaki 2-3 mec a u EL nakupi 50tak minuta za sezonu. Volio bih i ja da je ostao ali u potpunosti razumijem Milenka. Najbitnije za malog Topa jeste da igra ozb minutazu i ozb utakmice sto ce imati u Megi. Edited July 11, 2023 by Miki28 typo 7 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Howie Roseman Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 Još da par igrača produži ugovor i imaćemo najsrpskiji tim ikad i Čovićev dream team 😎: Teodosić Ivanović Topić Nedović Lazić Dobrić Lazarević Petrušev Davidovac Ilić Simonović Mitrović Kuzmić Raduljica Link to comment Share on other sites More sharing options...
fasper Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 7 minutes ago, John Terry said: Car dečko. Napiše konkretno, i stane iza toga. Ne piše rebuse i gluposti i ne duri se i ne prducka oko toga. Rispekt. Sve pohvale. Nema s' leva s' desna, nego direktno u centar. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 @Markoss Aj dok si tu i raspoložen, ima li istine u ovome za Ponitku ili ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 22 minutes ago, Markoss said: Ako ti neko kaze, imas 6 miliona za dve godine za Mirotu ili nemas tih 6 miliona, jebiga, ne verujem da ce u KKP da kazu - ne treba, imamo Ledeja. da, to je vuciceva dualna ponuda, biraj gde ti je lepse. 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 30 minutes ago, Markoss said: Ponudjeno je i Miroticu, identicno, 6 miliona za dve godine. On jos uvek nista nece da sece i odlucuje, hoce da odmori prvo. Mene je vrlo iznenadilo sto nece u Oli, video sam ga vec tamo. Ima ponudu i Partizana, identicnu kao i nasu. KKP koji na toj poziciji ima Ledaya koji je po kvalitetu a i plati top3 četvorke u EL, nudi Miroti 6 miliona? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 Teo za 600K na jednu sezonu (?) mi je sasvim dobar potpis. Svakako vredi više od Davidovca i Mitrovića. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juliet Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 Dobro, ako je stvarno Teodosiću plata "samo" 600k, lakse može da se svari njegov potpis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 Sta cu, meni toplo oko srca ♥️ Teokratija moze da pocne i u voljenom dresu 🔴⚪ 4 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 Sto se cimate oko plata, i onako kamen na kamenu nece ostati. 4 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 Just now, BojanaCZV said: Sta cu, meni toplo oko srca ♥️ Teokratija moze da pocne i u voljenom dresu 🔴⚪ Sad ima još nešto razbarušeno i čupavo da trčkara pionirom osim mačke Ljubice. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 2 minutes ago, Sector said: KKP koji na toj poziciji ima Ledaya koji je po kvalitetu a i plati top3 četvorke u EL, nudi Miroti 6 miliona? Očito se može i ima se. Ništa čudno kad su u pitanju Obradoviceve ekipe. The flow of abundance kod komšija. Slično je kod nas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi-Wan Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 Pero Antić stajl....živi bili pa videli 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 20 minutes ago, Markoss said: Teo je za 600k dosao kod nas. Meni ovo ako je tacno prebacuje Tea u top potpis. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 Znaci po informacijama koje imamo (+ mojim nagadjanjem za Lazica i Ilica): Nedovic 1.1m Davidovac 700k Teo 600k Petrusev 500k (ako ostane) Mitrovic 450k Simonovic 400k Lazic 350k Ilic 200k _______________________________________ Ukupno: 3.2m (bez Petruseva 2.7m) Pretpostavljam da mozemo da se nategnemo za bar jos ovoliko (naravno, ne racunajuci ludarije sa Miroticem i Kampacom) i da dovedemo po jos jednog igraca na poziciji 1, 2, 3 i 5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StiviKivi Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 (edited) 14 minutes ago, Miki28 said: Jel bi dao Topicu da bude 1 ili 2 plej? Jel citas sta je Markos napisao o razmisljanju njegovog oca koje je 100% ispravno? Bolje da igra svaki mec 25-30 minuta nego da udje po par minuta svaki 2-3 mec a u EL nakupi 50tak minuta za sezonu. Volio bih i ja da je ostao ali u potpunosti razumijem Milenka. Najbitnije za malog Topa jeste da igra ozb minutazu i ozb utakmice sto ce imati u Megi. Ne treba Nikola da uđe svaki drugi meč po 2,3 min već svaki meč po 10 min u EL ,i svaki meč u aba ligi po 15-20 min u zavisnosi od protivnika. I da , dao bi Topiću da bude drugi plej ako dovedeš nekog odličnog prvog pleja! Pogledaj sa koliko je godina Luka Dončić dobijao ključeve Real Madrida. Važno da će da damo 20 min dedi od 36 god...jedva čekam da vidite kako će to u Evroligi da izgleda kad je on na terenu. El bolje da trpim Topa ili Tea , šta ti misliš? Edited July 11, 2023 by StiviKivi 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 1 minute ago, Obi-Wan said: Pero Antić stajl....živi bili pa videli Samo što Duško nije Dušan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 6 minutes ago, Sector said: KKP koji na toj poziciji ima Ledaya koji je po kvalitetu a i plati top3 četvorke u EL, nudi Miroti 6 miliona? Ne nudi KKP, nudi jedna kladionica koja bi sponzorski to platila. Druga kladionica nudi da Zvezdi plati Mirotica, kao sto je platila Kampaca. 21 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts