Perkos2 Posted July 10, 2023 Share Posted July 10, 2023 Sad samo da se vrati i kondukter za trenera i veselje može da počne Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted July 10, 2023 Share Posted July 10, 2023 da li ce teodosic moci da zadovolji visoke zvezdine kriterijume za drugog pleja? cuj mene za drugog pleja, ovde se slavi wolters kao drugi dolazak hesusa. izmedju moke i kampaca nismo imali pleja osim vujanica godinuikusur. a ni on nije bio plej 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted July 10, 2023 Share Posted July 10, 2023 Dođe čovek pre neki dan i kaže kako su Duškovi prioriteti Kampaco i Topić, i i dalje ljudi ovde "skaču kroz prozor" zbog Teodosića... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 10, 2023 Share Posted July 10, 2023 Ovo samo Pjer Henry vadi. Računam da Faku ide sutra/prekosutra. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted July 10, 2023 Share Posted July 10, 2023 19 minutes ago, srlepajce said: Eh da mi je videti Duska i Tea oci u oci 😁 nadam se da to znaci da su velike sanse da Facu ostane Mislim da je ovo sasvim suprotno, tj. da je Facu nazalost bivsi. Ali, nadam se da gresim. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted July 10, 2023 Share Posted July 10, 2023 Nisam ja uopste ubedjen da ce biti rezervni plej, ocekujem da ga upare s nekim mediokritetom tipa Dzejlin Smit ili Pariz Li, pa da dele minutazu. Teska vremena, prijatelji moji 10 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nate Posted July 10, 2023 Share Posted July 10, 2023 10 minutes ago, mister-no said: Sad je Facu pod moranje. Pa teo je facu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted July 10, 2023 Share Posted July 10, 2023 On 7/9/2023 at 7:48 PM, Snjofko said: 100 years of basketball - mozda najavljuje dolazak Tea? Ne slusate nista, jos juce Misko objavio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Константин Posted July 10, 2023 Share Posted July 10, 2023 (edited) Тео ће имати задатак да разигра паклене петице Радуљицу и Кузмару Edited July 10, 2023 by Константин 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted July 10, 2023 Share Posted July 10, 2023 4 minutes ago, uini said: da li ce teodosic moci da zadovolji visoke zvezdine kriterijume za drugog pleja? cuj mene za drugog pleja, ovde se slavi wolters kao drugi dolazak hesusa. izmedju moke i kampaca nismo imali pleja osim vujanica godinuikusur. a ni on nije bio plej Šta dođe Lorenco Braun? Stefan Jović? Markus Vilijams? Rochestie u prvom mandatu? Nismo sad baš toliko sakati. 13 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted July 10, 2023 Share Posted July 10, 2023 Faku je svakako bivši, nezavisno od Teodosica. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dundermifflin Posted July 10, 2023 Share Posted July 10, 2023 8 minutes ago, Čočo said: Ako nešto može da bude dobro u svemu ovome ( moram da nadjem nešto dobro) to su dve stvari. Prva da smo konačno u prelaznom roku i da očekujem u ovoj nedelji da se mnogo toga reši. Drugo sa Teodosićem smo završili sa dovođenjem 2ih i 3ih opcija i sad krećemo u završavanju sa najbitnijima. A završili smo i sa domaćim osnovama. Pojačanje/Kampaco, Teodosić, Topić Pojačanje, Nedović, Pojačanje, DeDa 3/4, Lazić/Lazarević Pojačanje, Petrušev 4/5, Ilić Pojačanje, Simonović Jr. 5/4, Mitrović Lee, Teodosic, Topic Hollins, Nedovic Dobric, Lazic, Lazarevic Petrusev, Davidovac, Ilic Poythress, Simonovic, Mitrovic, Kuzmic Nebi se cudio da na kraju tako bude 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 10, 2023 Share Posted July 10, 2023 20 minutes ago, Kankkunen said: Vatromet u Valjevu ... Zar nije @uini Beogradjanin? :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted July 10, 2023 Share Posted July 10, 2023 Just now, medobrundo said: Šta dođe Lorenco Braun? Stefan Jović? Markus Vilijams? Rochestie u prvom mandatu? Nismo sad baš toliko sakati. mwilla sam zaboravio. ma dobro, braco ugasili smo ga dolazi teo, vidimo se na protestu protiv nasilja ispred pionira. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted July 10, 2023 Share Posted July 10, 2023 Jel smem Teu da cestitam povratak u maticni klub ili cu biti banovan? 🤣 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted July 10, 2023 Share Posted July 10, 2023 4 minutes ago, medobrundo said: Šta dođe Lorenco Braun? Stefan Jović? Markus Vilijams? Rochestie u prvom mandatu? Nismo sad baš toliko sakati. Ovde piju vodu samo Jović i Vilijams, koji su bili pravi plejmejkeri. Ono što je tad bio Braun, ne znam tačno kako se zove, Ročesti bio klasičan skorer i gledao samo kako sebi da pumpa statistiku. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted July 10, 2023 Share Posted July 10, 2023 Povjerovaću da je Teo drugi plej kad se zapravo pojavi prvi plej koji to jeste. Do tada, mi smo zvanično u banani. 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 10, 2023 Share Posted July 10, 2023 Dobrodoslica Teu. Veliki je komad mesa zagrizao, merice mu se svaki potez ali svakako je kosarkaski velikan. Nadamo se najboljem. Na koliko je ugovor i koja lova? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FireKeeper Posted July 10, 2023 Share Posted July 10, 2023 Hipoteticki, tu su Faku i Teo - kakva one life time prilika za Topica da uci i napreduje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted July 10, 2023 Share Posted July 10, 2023 Just now, John Terry said: Nadamo se najboljem. Na koliko je ugovor i koja lova? Cekamo Telegraf 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted July 10, 2023 Share Posted July 10, 2023 Najjefikasniji igrac finala EL je bio Caco Rodrigez, a Ljulj ga je zabio za pobedu Mislim ne verujem ni sam u ovo sto pisem, ali ajde kao da se lozimo nesto i budemo radosni i nadjemo neku povezanost sa necim sto bi nas obradovalo. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted July 10, 2023 Share Posted July 10, 2023 I za Teodosica nisam pogodio... 17 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero Posted July 10, 2023 Share Posted July 10, 2023 Jednoga dana, zalice mnogi... Dobro nam dosao magijo. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted July 10, 2023 Share Posted July 10, 2023 (edited) @Mile1@Mile1 јави се 😄 Jавио се. Edited July 10, 2023 by suptil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted July 10, 2023 Share Posted July 10, 2023 2 minutes ago, John Terry said: Dobrodoslica Teu. Veliki je komad mesa zagrizao, merice mu se svaki potez ali svakako je kosarkaski velikan. Nadamo se najboljem. Na koliko je ugovor i koja lova? Objaviće sutra Telegraf 😂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts