Jump to content

KK Crvena Zvezda 2023/24- Domaca osnova vs strani placenici

Čvarkov

Recommended Posts

19 minutes ago, srlepajce said:

Eh da mi je videti Duska i Tea oci u oci 😁

nadam se da to znaci da su velike sanse da Facu ostane

Mislim da je ovo sasvim suprotno, tj. da je Facu nazalost bivsi. Ali, nadam se da gresim.

• Like 1
  • Tuzno 1

4 minutes ago, uini said:

da li ce teodosic moci da zadovolji visoke zvezdine kriterijume za drugog pleja?

cuj mene za drugog pleja, ovde se slavi wolters kao drugi dolazak hesusa. izmedju moke i kampaca nismo imali pleja osim vujanica godinuikusur. a ni on nije bio plej

Šta dođe Lorenco Braun? Stefan Jović? Markus Vilijams? Rochestie u prvom mandatu? Nismo sad baš toliko sakati.

• Like 13
  • Thanks 1

8 minutes ago, Čočo said:

Ako nešto može da bude dobro u svemu ovome ( moram da nadjem nešto dobro) to su dve stvari. Prva da smo konačno u prelaznom roku i da očekujem u ovoj nedelji da se mnogo toga reši. Drugo sa Teodosićem smo završili sa dovođenjem 2ih i 3ih opcija i sad krećemo u završavanju sa najbitnijima. A završili smo i sa domaćim osnovama. 

Pojačanje/Kampaco, Teodosić, Topić
Pojačanje, Nedović, 
Pojačanje, DeDa 3/4, Lazić/Lazarević
Pojačanje, Petrušev 4/5, Ilić
Pojačanje, Simonović Jr. 5/4, Mitrović

Lee, Teodosic, Topic

Hollins, Nedovic

Dobric, Lazic, Lazarevic

Petrusev, Davidovac, Ilic

Poythress, Simonovic, Mitrovic, Kuzmic

Nebi se cudio da na kraju tako bude

• Like 1

Just now, medobrundo said:

Šta dođe Lorenco Braun? Stefan Jović? Markus Vilijams? Rochestie u prvom mandatu? Nismo sad baš toliko sakati.

mwilla sam zaboravio.

ma dobro, braco ugasili smo ga dolazi teo, vidimo se na protestu protiv nasilja ispred pionira.

• Ha-ha 2

4 minutes ago, medobrundo said:

Ovde piju vodu samo Jović i Vilijams, koji su bili pravi plejmejkeri. Ono što je tad bio Braun, ne znam tačno kako se zove, Ročesti bio klasičan skorer i gledao samo kako sebi da pumpa statistiku.

• Like 2
  • Ha-ha 1

Najjefikasniji igrac finala EL je bio Caco Rodrigez, a Ljulj ga je zabio za pobedu

Mislim ne verujem ni sam u ovo sto pisem, ali ajde kao da se lozimo nesto i budemo radosni i nadjemo neku povezanost sa necim sto bi nas obradovalo.

• Like 1
  • Ha-ha 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...